!


Har längtat så mycket till just denna dag! För idag kan man nämligen säga att man längtar till imorgon, för imorgon är det lördag! Hajar ni?

Imorgon är det alltså lördag. Då ska jag och Hanna vakna tidigt som vanligt. Sen ska vi göra våra "dagliga" (inte exakt varje dag) rutiner, som till exempel borsta tänderna, duscha, äta och gå på toa. (Dom två sistnämda sker mer än flera gånger varje dag)

Sen när vi är klara med det, då ska vi TAGGA KVÄLLEN i vansinne! Kommer förmodligen sitta och räkna minuterna fram tills dess att vi äntligen kan strätta våran första!

Sen blir det LYCKSELE och utgång på hotellet där! Kommer bli awesome!



Men nu till det som händer ikväll!

Ska snart äta god kycklingsallad. Sen blir det att stressa direkt till Hanna, för vi ska hinna basta och så innan vi ska till Kim och se Idol! Får väl se hur tidsoptimistiska vi är denna gång...






Pepp!



Var ute och fotade tidigare idag, för solen tittade fram där en stund trots allt. Så då passade jag på! Känns bra att ha gjort bort det nu! Riktigt bra! 

Sen har jag och Hanna pysslat lite också, men med vad kan jag tyvärr inte säga. It's a secret! Men vi ska i alla fall fortsätta med det snart. Ska bara skicka in uppgiften, äta och städa mitt rum. Vilket kommer gå ganska fort om jag skyndar mig.

Sen bär det av till Hanna igen för mer pyssel, som sagt. Ska även se Idol och lite Prison Break. Förvånad?







Less

Är så förbannat less på att jag vaknar mellan sju och åtta varje morgon även om jag har lagt mig sent. Trots att jag fortfarande är trött och ögonen typ svider så går det inte somna om.. Har resten av veckan försökt till kanske elva på förmiddagen men idag blev jag less och klev upp nu!

Hade tänkt fara ut och fota till skoluppgiften nu, men som vanligt så regnar det syndafloder ute så det blir nog inget av med det.. Fast ändå så måste jag typ göra bort den idag. Eller nä, det måste jag inte.

Sånna här dagar saknar jag den goda tiden med MP3 och studentveckan!





Idol

Sitter och ser Idol med Hanna nu! Hejar på Andre och sen spelar det inte så stor roll vem mer som går vidare.. Sen ska vi se Prison Break och jag ska dricka varm choklad, för ja fryser!

Hanna följde med till Ytterberg och vi hade skitkul. Kändes som good old times, men när man kom hem blev man på dåligt humör igen typ. Gjorde lite skolarbete och så..

Nu är jag i alla fall på bra humör igen! Hanna är ju här.. ;D







Onsdag

Vaknade tiiidigt som vanligt! Men låg kvar och sussade tills jag fick ett sms av Hanna. Hon frågade om vi skulle ut och gå. En kvart senare var vi på språng! Det blev en sväng förbi skoaffären, sen även förbi Malå Ridklubb innan vi faktiskt började motionera.

Kul var det att hälsa på alla nya hästar! Snart ska jag hämta upp Hanna för att fara till Ytterberg! Skulle bara hem och äta först..







Nytt i garderoben!







You found me

Tog mig 20 minuter att koka choklad nyss. Brukar vanligtvis ta max 5. Men jag stod där och blandade och vispade. Efter ett tag började jag undra varför det aldrig började koka, sen insåg jag att plattan inte var på.. Klok!

Har varit med Hanna nästan hela dagen. Bjöd som sagt henne på scones imorse och hon hade tagit med sig fyra avsnitt Prison Break som vi såg. Mysigt. Nu är vi inne på säsong fyra! Ska fortsätta se lite ikväll, och även Idol. Men nu ska jag fortsätta en stund med skoluppgiften som jag började på för ett tag sen då Hanna var här!

Har även hunnit prata med Fredrik ett tag. Saknar den pojken. Min pojke.

Sen har jag också startat diskmaskinen och diskat det som inte rymdes. Har också hängt tvätt och startat en nu tvättmaskin och så tillslut har jag städat mitt rum! Så mamma kan säga vad hon vill nu! Jag må ha legat i sängen större delen av dagen, men jag har åstadkommit dubbelt mer än vad jag vanligtvis brukar göra! Win!







Tisdag

Fortfarande bara början av veckan... Vill att det ska bli helg, flera gånger om! Så att veckorna bara flyter förbi och vi kommer in i framtiden nån gång! Vill så gärna veta hur det kommer bli...

Sconsen är i alla fall i ugnen. Hanna är på väg hit och det blir väl att se någon film eller något. Ta det lugnt! Sen måste jag ta tag i skoluppgiften...







Usch.

Vilken jävla måndag asså... Fyfan vad dåligt jag har mått. Det började med att jag inte kunde sova nå länge imorse, vilket jag inte har kunnat sedan jag slutade snusa. Så jag låg kvar i sängen typ hur länge som helst och började känna att ryggen gör ont. Där nere i svanken. Man får fan inte ligga nå länge i en säng utan att det ska börja göra ont.

När jag väl klev upp käkade jag lite nudlar utan större framgång. Sen satt jag vid datorn ännu mer och då började jag må jättedåligt. Men jag tänkte att jag kanske börjar må bättre om jag far ut, så därför for jag till Ytterberg och red Besta. Hon fick mig på andra tankar en liten stund! Det var kul! Gick en sväng med Birk också!

Nu har jag just kommit hem. Ska hoppa in i duschen snart och sen koka choklad och sticka till Hanna för att se Idol och ett avsnitt Prison Break! Känns som om det var ett tag sen!







*





Söndag

Bakis.

Hade dock hur kul som helst igår. Win!

Har dock sovit bara typ fem timmar inatt för jag vaknade och kunde inte somna om.. Men det var väl lika bra att vakna och ta vara på dagen. Dock har jag inte lämnat sängen än. Sitter och skriver med Kaisa på facebook om att vi ska göra nått, men det är ingen av oss som orkar röra sig till den andres boende. Så vi får helt enkelt vara själva.

Ska snart kliva upp tror jag. Typ duscha. Då blir man ju lite kryare i alla fall! Hade dock dödat för att få ligga på stranden i Turkiet och bara vila. (Därav bilden)









Lördag

Blev Idol och grillning igår kväll, men jag var trött som fan. Idag mår jag desto bättre! Kan bero på att jag faktiskt har kunnat sova några timmar inatt.. I alla fall mer än tre, så jag är nöjd!

Har typ nyss vaknat och fikat rostat! Ska snart gå ut till pappa och hjälpa han att tvätta bilen. Sen ska jag nog ut och gå, kanske med Frida. Efter det ska jag nog fixa naglarna och göra mig klar för kvällen innan jag drar till Kim!
Ikväll blir  det fest!







dö dator dö.

Kan inte ens ta en bild med min cam. Vet inte hur jag ska kunna öppna den för ikonen är borta. Men ska försöka beskriva mitt utseende ikväll istället.

Uppsatt hår, vardaglig bassminkning med lite mascara, mycket rouge, rött läppstift och fjäderörhängen. Svart tubscarf, leopardmönstrad tröja, brunt skärp och mörkblå jeans. Svarta kängor på det! HAHAHAH intressant.

Nu till något ännu mer intressant kanske? Vad jag ska göra ikväll.
Jag ska snart fara till Kim och se Idol, heja på Andre och dom andra i mitt crew. Sen ska jag kanske vara chaufför en stund. Men bara ragga runt lite i Malå! Annars blir det väl att se en film med Kim eller något annat mysigt!








Fredagsmys

Hej alla glada!

Själv är jag jättetrött, men det är ju på grund av dessa jävla sömnproblem! Har sovit tre timmar inatt och typ två igår natt! Tummen upp för det!

Dock håller jag på att vila lite nu. Bara dricka varm choklad och kolla bloggar. Inte så ansträngande. Plus att man får mycket inspiration. Jag hade dessutom tänkt smycka detta inlägg med massa nya bilder och lite annat, men jag kom på att jag lät datorn formateras om igår.. Så jag har varken bilder eller PhotoShop kvar...

Nåja, vad står på schemat ikväll då?
- Först ska jag städa mitt rum. Sen gå upp och fortsätta laga tacopaj/köttfärspaj. Sen ska jag äta den. Ja, en självklarhet kanske. Efter det ska jag nog bege mig hem till Kim och kolla på Idol!

Hoppas Andre och Moa går vidare! Sen finns det en till jag hejar på men vad fan heter han då? Robin kanske? Linni är också jävligt bra! Men Andre är ju klart bäst! Eller jag har bara sett han på audition och då var han grym!











10

1. Har du ett par rosa string? Ja
2. Vem var den senaste du pussade? Fredrik
3. Vad har du för bhstorlek?
4. Trivs du med det? Ja
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Typ pappas, Kims och Fredriks..
6. Gillar du nån nu? Ja
7. Vad gjorde du inatt?  Försökte somna, utan resultat
8. Och i förrgår natt?  Samma visa då...
9. Vad gör du innan du ska sova? Ligger vid datorn, ser en film eller tänker på livet
10. Kan du prata med din mamma om allt? Ja det kan jag.
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Ja
12. Har du varit gravid? Nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Ja det tror jag väl
14. Choklad eller glass? Choklad
15. Push-up eller T-shirtbh? Push-up
16. String eller hipsters? Hipsters
17. Stövlar eller sneakers?  Sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? Jeans



Tio fakta:

1. Hemstad/ort: Malå
2. Hårfärg: Mörkbrunt
3. Längd: 174
4. Frisyr: Kort
5. Ögonfärg: Blå
6. Skostorlek: 40
7. Humör: Väldigt olika
9. Civilstatus: Förhållande
10. Vänster eller högerhänt: Högerhänt



Tio saker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär? Ja
2. Tror du på kärlek? Ja

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? Jaa
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Njaa, lite krossat kanske
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Nja..
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? Nej, inte bästa!
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? Nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Nej, men jag var! Nu känns det super!
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Nej
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja



Tio saker:
Det där eller det här

1. Kärlek eller pengar? Kärlek
2. Vin eller öl? Öl
3. Dag eller natt? Natt
4. One night stand eller förhållande? Förhållande
5. Tv eller internet? Internet, alla gånger!
6. Pepsi eller cola? Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? Beror på humör!
8. Färgfoto eller svartvita? Både och
9. Telefonkontakt eller face to face? Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? FACEBOOK.... he he



Tio "Har du nånsin":
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut?
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? Nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Ja
4. Har du hoppat bungy jump? Nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? Ja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? Ja
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? HAHA what? Nej..
8. Har du nånsin gått på bio ensam? Nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? Ja
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? Nej



Tio känslor:
1. Saknar du någon just nu? Ja
2. Är du glad? Ja, ganska
3. Är du fundersam? Nej
4. Är du uttråkad? Nej
5. Är du tysk? Nej
7. Är du italienare? Nej
8. Är du fransk? Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja
10. Gillar du någon just nu? Ja




Om dig:

1. Hur mycket är klockan just nu? 16.54
2. Namn? Lovisa
3. Vart bor du? Malå
4. Hur många barn vill du ha? 2-3
5. Vill du gifta dig? Vet inte
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Skär
7. Har du ätit sushi? Ja
8. Favoritglass? Mars ice cream
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Två
10. Humör? Lagom glad


Fyra grejor:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej
2. Har du en hund? Nej
3. Sover du helst själv eller med någon? Med Fredrik
4. Tror du på spöken? Ja


Skulle:
1.
Skulle du vilja vara längre? Nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? Ja, varför inte?
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Jöööööööö!


Kan:

1. Kan du röra på öronen? Haha jaa!
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Ja
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Ja
9. Kan du suga? Jaa
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Jaa


Har:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
3. Har du syskon? Ja
4. Har du någonsin haft sex med någon? Ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Ja
6. Har du varit full den här månaden? Ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Ja
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre eller mer? Ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre eller mer? Ja
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre eller mer? Ja
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Ja
14. Har du ljugit på någon fråga än då? Nej



Vem:

1. Vem älskar du? Familjen, vännerna och pojken!
2. Vem hade du senast sex med? Gissa en gång!
3. Vem vill du bli full med? Kim! Imorn!
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? Vet inte, det finns många!
5. Vem pratade du senast i telefon med? Kim
6. Vem är snällast i världen? Typ Fanny, förutom när hon är en bitch.
7. Vem vill du prata med? Kusin Hanna
8. Vem sov du senast med? Fredrik
9. Vem såg dig full senast? Fredrik
10. Vem vet allt om dig? Bara jag vet allt om mig!
11. Vem hatar du mest? Ingen.
12. Vem kramade du senast? Mami!
13. Vem kan berätta allt för dig? Den som vill!







Lycksele

Fett svårt att sova inatt också.. Har typ sovit tre timmar max. Men har i alla fall varit i Lycksele idag och kollat ultraljud på min hals.. Sen åt vi på Frasses och for på Dollar Store och köpte en termosmugg!

Nu har vi typ nyss kommit hem. Jag har just startat datorn och ska läsa lite bloggar och dricka lite varm choklad innan jag ska gå och måla ett till varv på bänken. Sen ska jag gå och börja med maten. Köttfärspaj for the win win! Kommer bli hur gott som helst!

Jag tror att det kommer bli en hemmakväll ikväll! Känns som det..







X

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[ ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[x]Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Finland.
[ ] Jag har varit i Portugal.
[ ] Jag har varit i Brasilien.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 170cm.
[ ] Jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mig av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats






Mitt rum

Har lite nya grejer i mitt rum som jag tänkte visa er!

 

Detta står i ett hörn som varit tomt.
Detta ska dock ställas upp på en bänk som jag håller på att måla vit.
Sen ska tavlorna hängas upp på väggen.

 

Ny lampa!

 

Blommor till krukorna jag sprayade svarta.
Även en ljuslykta som jag har sprayat svart.

 

Ljushållare i sten som målats svart.

 

Text ovanför sängen!

 

 

 

Myser

Har just kokat upp en kopp choklad med mitt eget recept som jag faktiskt kom på nyss, medan jag kokade det. Det gäller att improvisera! Vilket jag också är väldigt bra på när det gäller matlagning! Det brukar oftast smaka ganska bra, och inte bara ganska bra utan ganska superbra!


(Detta recept är ungefärligt, så man får smaka av efter eget tycke. Jag gillar stark cakaosmak och nästan inge sötsmak och det är därifrån receptet är utgått)

Har tidigare idag fixat allt jag ska göra via arbetsförmedlingen och så har vi fått våran första uppgift via skolan. Verkar lite knepigt men ändå inte för knepigt! Kommer nog lösa sig rätt bra det där tror jag!

Nu sitter jag i pappas morgonrock (som är typ det mjukaste man kan ta på) och kikar lite i tidningen "Hem och Trädgård". Den innehåller ju inte särskilt mycket skvaller, som typ Fridatidningar och så men den är typ mysig.
Mysig och inspirerande!

 

 

 

Torsdag

Igårkväll blev det kalas med tårta och grejer. 97 jävla år asså! Det är verkligen inte alla som får uppleva den åldern. Men hur som helst var det roligt att träffa släkten!

Senare när vi kom hem såg jag och Hanna Harry Potter och de vises sten. (Dock inte hela för vi blev så jävla trötta) Vi åt också grönsaksdipp med tacochips!

Då kommer vi till det där som saknas. Efter att man har ätit något vill man ta en snus och bli sådär fulländad, men eftersom att jag försöker sluta så kan jag inte göra det. Därför känner jag mig aldrig riktigt mätt, för det är först när man tar den där snusen under läppen som man känner sig riktigt nöjd! Jag har varit utan snus i snart 37 timmar och jag kan lova att det tär på en..

Mitt humör är fucked upp och jag är sur på allt och alla... Blir också sur för minsta lilla.. Sen är jag typ hungrig hela tiden. Eller jag är inte hungrig, men jag är sugen. Det är alltid någonting som fattas...

Hade världens jävligaste natt inatt också... Svettades, frös och kunde fan aldrig sova. Kanske hade sina andra anledningar också, men det var inte kul..

Sen vissa gånger går det jättebra. Sånna gånger då man inte tänker på snus. Då känns allting som vanligt!








Onsdag

Jag börjar officiellt skolan idag. Men jag fattar ändå ingenting av deras hemsida och ingen uppgift som vi ska göra går ju att öppna så dom kan ju inte förvänta sig särskilt mycket..

Jag vaknade i alla fall av att Fredrik ringde, men jag var så jävla trött så jag tänkte knappt på vad han sa.. Sen kokade jag en kopp varm choklad och gjorde mig i ordning för jobb. Kan också säga att detta är min näst sista jobbartimme på LillIca.. Jobbar sista dagen imorgon men sedan är det över.. Dock är jag inte jätteorolig, för det kommer garanterat dyka upp ännumer strötimmar då dom behöver hjälp!

När jag har jobbat ska jag ringa Hanna. Jag vet inte vad vi ska hitta på, men vi är i alla fall på pysselhumör så det blir nog något sådant! Sen måste jag till Ytterberg också!

Så tillslut fyller min gammelmormor (notera gammelmormor och inte mormor) 97 år så det blir nog kalas ikväll! Grattis till dig!







To much

Känns som om det är mycket på gång just nu! Det här med skolan, livet och allt det där andra som man också ska hinna med. Kommer bli tufft.. Dessutom fattar jag ingenting av vad skolan har att erbjuda. Alla deras länkar som bara är labyrinter och leder tillbaka till sidan där jag först startade. Schemat som inte ens är klart trots att vi börjar imorgon. Alla andra frågetecken som studieböcker och annat.. Kul.

Jag och Hanna har i alla fall pysslat idag. Det har varit grymt kul! Snetände dock där ett tag, men hon har alltid överseende! Vi trixade lite i mitt rum. Jag tycker att det blev grymt! Sen såg vi Idol och efter det skulle vi se "Harry Potter och de vises sten", men svenskt tal, HALLÅ? Det funkar ju inte... Så vi ska ge det ett försök vid en senare tidpunkt istället!

Har även gett pappa mitt bankkort och min bankdosa så jag inte ska kunna köpa NÅGONTING utan att han samtycker. Det känns bra ändå, på ett sätt. För då vet jag att jag inte kommer kunna köpa saker i onödan...

Sen ligger jag och suger på min sista snus också. Japp. Jag ska sluta snusa nu. Försöka.. Det känns bra att jag har med mig Hanna på den fronten. För då har jag någon att tävla med om den som viker sig först. Förhoppningsvis blir det ingen av oss..







Tisdag


Igår vart det inte mycket mer än jobb, Ytterberg och Prison Break med Hanna. Tre saker som tog hela långaste dagen. Men inte mig emot, det var faktiskt ganska kul! Besta har börjat bära sig lite bättre nu, så det är kul! Sen for jag ut och promenerade med båda shettisarna samtidigt i mörkret i skogen bakom stallet. Det var mysigt, men läskigt!

Nu sitter jag på jobbet, lunchavlöser mamma. Sitter och dricker ICAs cakao cream och den är fett jävla mumma! Sen ska jag vara med Hanna tror jag! Ska ringa henne när jag har jobbat klart. Vi får se vad vi hittar på, men det är ju dåligt väder ute så det blir förmodligen någon inomhusaktivitet!







Tidsfördriv

Sitter på jobbet och har inte alltför mycket att göra. Dagen har mestadels gått väldigt fort men nu börjar tiden segna till lite.. Därför fördriver jag lite tid med frågor att svara på!


Vad heter du?
Jennie Marie Lovisa Åström
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Börjar bli into mitt namn mer och mer nu, så I stick with it!
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Vet inte..
Vilken årgång är du? 92a
Vart bor du? Malå
Bott utomlands? Nej
Flyttat antal gånger? Flyttat bort en gång och flyttat hem en gång. Så + - 0!
Vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet utomlands nånstans!
Vilken skolklass? Studerar på distans!
Vad vill du bli när du blir äldre? Rik och lycklig!



UTSEENDE
Hur lång är du? 174
Hur mycket väger du? To much..
Hårfärg och frisyr? Mörkbrunt, kort!
Ögonfärg? Blå
Mest nöjd med? Ögonen!
Minst nöjd med? Dedär överflödiga fettet som typ alla har på insidan låren..
Skostorlek? 40
Glasögon? Nej
Har du några piercingar/tatueringar? Ja, 6 piercingar!



FAVORITER
Filmer? Lättsamma komedier eller råa skräckisar!
Låtar? Lite blandat, men lyssnar mest på lugn musik just nu, eller reggae!
Årstider? Sommaren
Mat/dryck? Kycklingrätter och cola!
Djur? Häst, katt och delfin
Färg? Svart, vit, beige och röd
Tv-program? Weeds
Ämne i skolan? Foto
Sysselsättning? Shoppa, umgås och festa!



KLÄDER
Vad använder du just nu för jacka? En svart kort jacka med guldiga detaljer
Vad använder du just nu för skor? Svarta kängor
Favoritfärg på kläder? Svart, beige, brun och vit!
Favoritmaterial på kläder? Bomull
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Skulle vilja gå lös på gina och modekungen och bara fylla garderoben!
Favoritaffärer? HM, GinaTricot, BikBok, Junkyard, Skopunkten, Skorett
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Inte mycket alls nu när jag bor i Malå, men annars alldeles för mycket!
Favoritmärke? Vet inte..
Vad har du för byxstorlek? M
Vad har du för tröjstorlek? M



DITT RUM
Stort, litet eller mitt emellan? Rätt stort!
Vilken färg på tapeterna? Vitt + en fondvägg i svart och grått!
Vilka färger går rummet i i övrigt? Förutom svart och vitt, lite i beige, brunt, rött och växter i grönt!
Favoritmöbel i rummet och varför? Sängen, för att den är awesome!
Vad vill du ändra där inne? Garderoben
Vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja
b) video/dvd? Ja
c) dator? Ja
d) stereo? Nej
e) telefon? Mobilen ja!
Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Baksidan av våran tomt!
Vad gör du oftast i ditt rum? Sover, myser, lugnar ner mig, ser film och fixar mig!
Vem förutom du brukar sova i din säng? Min man!
Favoritpryl i rummet? Måste nog säga doftljusen!



BLANDAT
Vad heter din morfar? Ove
Var har du i din:
a) jackficka just nu? Ingenting
b) skolväska just nu? Ingenting, för jag har ingen skolväska, hehe.
c) handväska eller liknande just nu? Snus, mobilen, lypsyl, börsen, en borste och lite annat småkrams.
Vad är du beroende av? Mina vänner, familjen, att ha kul och snuset.
Vilket land kommer du i från? Sverige
Vilken sorts lypsyl använder du? Lypsyl orginal
Vad tror du på? Att allting har en lösning!
Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristendomen typ.
Vad köpte du senast? Varm choklad!
Har du nåt husdjur? Ja, vi har en sköldpadda!
Vad bor du i? Ett hus!



GREJER
Plånbok: Tom..
Tandborste: Ej så välanvänd..
Smycken: Beror på vad som matchar!
Solglasögon: Har Kim Nevamiiz Lundgren alltför ofta inomhus!
Underkläder: Byts varje dag!
Nagellack: Me likey!


(Haha vad är det tänkt att man ska svara egentligen på "GREJER".... för det är ju inte direkt några frågor)


Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lagom glad
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Det är väl ganska mycket!
Musik just nu: Radion
Vad sa du senast: Hejdå (till en kund på jobbet)
Sommarplaner: Sommaren är över nu...
Fisk eller badkruka: Jag har inga problem med att bada, så länge det är någorlunda varmt!
Saft eller alkohol: Saft till vardags, alkohol till fest!
Hur många kuddar sover du med: 4
Favoritväder: Sol, men det är mysigt med åska ibland också!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Fredrik, annat sällskap och massa mat/dryck!
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Nattuggla! Fyfan för mornar innan kl 10..
Sparare eller slösare: Slöööööösare
Bästa film: Jag vet fan inte.
Tror på liv på andra planeter: Om jag gör!
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja, min första riktiga kärlek i alla fall!
Älskar du henne/honom fortfarande: Ja!
Har du några homosexuella vänner: Nej, men skulle döda för en gay-best-friend!
Tror du på mirakel: Ja!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja, fast ibland kan mitt humör svänga om rejält..
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Jag vet inte, 2 kanske.
Bio eller promenad: Beror på! Bio om det är i Sverige. Annars promenad!
Är du kittlig: Jaa!
Snarkar du? Nej, jag gör nått annat konstigt ljud när jag sover. Typ stön..
Stjärntecken? Lejon
Rädd för insekter? Ja, dom flesta
Äckligaste insekten: Typ spindel
Största svaghet: Jag har tendenser till att vara för snäll för mitt eget bästa.
Det här är jag bra på: Dekorera, inspireras, sova, äta, lyssna, ställa upp för andra och vara mig själv.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Trolla?
Vad vill du jobba som? Fotograf
Chips, morötter eller godis? Just nu, chips!
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Nej
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) För tillfället väldigt städat! Annars tvärt om..
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja!
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Om jag lagar den, ja!
Gillar du att sjunga? Ja, men jag är värdelös på det..
Anser du att du är stark? Ja, både fysiskt och psykiskt.
Brukar du sola? Ja!
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten upp och ner!
Röker du? Nej
Snusar du? Ja
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? Te
Har du en besatthet? Nej, det tror jag inte..








Vem, var, vad?

VEM

Vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du senaste sms av? Fredrik
Vem tänker du på nu? Hanna, och om vi ska se Prison Break ikväll!
Vem pratade du senast i telefon med? Rikard
Vems hus var du senast i? Förutom vårat eget så var det i Kims lägenhet!
Vem önskar du var med dig nu? Fredrik


VAR

Var är din mobiltelefon? Bredvid mig
Var handlar du mest? Ica typ (A)
Var fick du tag på tröjan du har på dig? GinaTricot
Var åkte du senast bil? Till Kim igår!

 

VAD

Vad åt du senast? Korv och mackaroner
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Svart
Vad är den närmaste saken som är blå? Lypsyl
Vad har du på fötterna? Sockar och skor
Vad är dina favoritfärger? Svart, brun, beige, vit och röd just nu!
Vad för film såg du senast? "Friends with benefits"
Vad hör du just nu? Radion

 

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Nej
Hånglat i skogen? Ja
Tyckt att din kusin är het? Nej
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Ja
Målat om ditt rum? Ja
Dansat framför en spegel? Ja
Fått hicka? Ja
Dumpat någon? Ja
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja
Varit i slagsmål? Ja
Hånglat med en främling? Ja
Älskar eller saknar någon nu? Ja, babyboy!! <3

 

Måndag

Måndag idag, och en ny vecka! Kom dessutom på att det inte är vilken vecka som helst! Det är nämligen veckan som jag börjar på Umeå Universitet - alltså jag börjar skolan! Men jag börjar inte förän på onsdag. Jag vet inte än riktigt hur det kommer funka, och jag har inte heller något skolmaterial. Men jag ska prata med mamma och be henne lösa allting med mig så jag fattar!

Hur som helst jobbar jag idag, mellan 10 - 17.30. Sen ska jag direkt till Ytterberg och rida Besta! Tror inte jag hinner med att motionera shettisarna idag men lite ompyssling skadar ju aldrig!

Kan också inflika att helgen har varit awesome! Fredrik kom hit i torsdags som sagt, och det är också anledningen att jag inte har bloggat så mycket. Träffar ju inte han så jätteofta nu för tiden så jag vill umgås så mycket som möjligt med han medan jag kan!

På fredagen var vi bjudna på middag hos Fanny och Adam. Lasagne stod på matsedeln! Var riktigt gott måste jag erkänna. Roligt sällskap och sedan såg vi Idol innan jag och Fredrik for vidare till Kim för att trärffa lite folk. Sen blev det grillning i Nölviken.

På lördagen gjorde vi inte så mycket under dagen. Vi var typ hos Kim och lyssnade på musik och pratade mestadels. Sen for vi hem och åt grillat och det var så satans gott! Sen på kvällen var det dags för disco/dans på borgen! Hade hur jävla kul som helst!

Sedan kom bakisdagen! Fast jag var inte så bakis men jag var massa trött och slö.. Vi låg i sängen till mitt på dagen nån gång. Sen for vi ut och promenerade i det fina vädret! Satte oss nere på bryggan och drack varsin Red Bull! Sen for vi hem och såg lite film och efter det blev det tacos och ännu mer film hos Kim! Trötta som fan somnade vi sedan hand i hand!






Freaky Friday!

Sitter på jobbet nu och sliter, haha. Nämen jag har just märkt upp lite varor och plockat fram dom. Har kommit ännu mer varor sen igår så det är ganska fullt upp nu! Ska jobba ungefär 20 minuter till sen kommer mamma tillbaka från lunchen. Då ska jag dra till Kim där han och Fredrik är och chillar.

Kim ville fara och sola men vi får väl se hur det blir med den saken! Skulle vara skönt, men samtidigt ska jag ju försöka att spara mina pengar. Dock är det ju inte sådär jättedyrt..

Ikväll är vi, som jag skrev tidigare, bjudna på middag. Hela familjen och Fredrik. Vi ska till Adam och käka lasagne. Så det kommer nog bli skoj. Vi lär säkert se Idol där och sen får vi se vad som händer efter det. Har inga planer än så länge. Men imorn, då jävlar!







16/9

Vaknade rätt tidigt och Fredrik hade vaknat ännu tidigare. Men han har vänt tillbaka dygnet. Vi la oss i och för sig inte så sent igår heller, typ vid 12. Hade sett en hyrfilm innan med familjen! The rebound tror jag den hette, och den var helt okej!

Nu ska vi göra oss klara för dagen och äta. Sen ska jag jobba en timme och efter det får vi se vad som  händer! Kim ville nog göra nått och så ska vi på middag senare ikväll!






Torsdag

Idag vaknade jag av att Baby ringde. Vi pratade ett tag och sen for jag ut och gick en timme innan jag for på jobbet och hjälpte mamma med alla nya varor som har kommit. Var mycket fint, men det tog tre timmar när jag egentligen bara skulle vara där en. Men lika glad är jag för det!..

Nu ska jag käka lite mat och slå på en film tror jag innan Fredrik kommer hit, men han skulle först fara och äta pizza med Kim och Tomas.






Tjaaa Lovisas läsare!

Hannis här.

Jag gästbloggar. *nöjd* :)))))

Nu när jag skulle ta på mig mina jeans såg jag mitt stora, röda ärr på knät och jag kom och tänka på en mindre smart idé jag och min kära kusin kokade ihop en solig sommardag i lilla Malå.

Vi hade varit hemma hos mormor/farmor och skulle vidare på äventyr då vi upptäckte att vi bara hade 3 cyklar (eller var det 2?). Vi var 4. Vi hade förstås en cykel till. Min cykel. Med hoppad kedja och ingen frambroms. Istället för att skjutsa mig på Lovisas pakethållare (som vilken unge med någorlunda medelhög intelligens skulle ha gjort) slog vi våra kloka små-hjärnor ihop och beslöt oss för att KNYTA IHOP MIN CYKEL MED LOVISAS. Hon drog alltså mig. På min cykel. Med hennes cykel. Sa jag att min cykel inte hade några bromsar?

Hur som helst. Vi måste ha haft bråttom för vi kunde inte köra den vanliga vägen utan vi var tvugna att gena vid Byblos, ner för grusbackan. NER FÖR GRUSBACKEN. Behöver jag fortsätta?? VILKA ÄRTHJÄRNOR KOMMER PÅ DEN BRILLIANTA IDÉEN ATT KÖRA NER FÖR EN GRUSBACKE MED TVÅ FASTKNYTNA CYKLAR VARAV EN INTE HAR NÅGON BROMS??!? Vi kom på den idéen, tyvärr. Jag flög. Och Lovisa flög.

Därför har jag numera ett vacket, tjockt, utbucktande, vinrött/rött/lila (det ändrar färg beroende på temperatur) ärr som pryder mitt högra lilla knä. Och Lovisa har några likadana ärr som pryder hennes armbåge.

Jaani kära vänner. Vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med det här. Mer än att ni INTE SKA KNYTA IHOP TVÅ CYKLAR MED VARAN SÄRSKILT INTE NÄR DEN ENA INTE HAR BROMSAR, OCH KÖR FÖRH*LVETE INTE NER FÖR EN GRUSBACKE.

Tänkte avsluta detta tänkvärda inlägg med en del fina bilder på mig och min vapendragare :)

Det var alla jag hittade.
8)

Bakat med Kaisa

Idag har jag bakat cupcakes med Kaisa. Det gick väl inte sådär jättebra till en början men det tog sig tillslut! Dom både ser och är jättegoda! I alla fall vad min familj tyckte!

 

Efter att vi bakat for jag till Ytterberg. Tömkörde Birk, tog en promenad med Bandit och red Besta! Hon gick himla fint idag med. Är inget annat än nöjd över framstegen. Känner att även jag börjar haja grejen igen!

 

Ikväll har jag varit med Kaisa, sen for vi och hälsade på Hanna och Alex en stund. Nu ser jag Friends with benefits och än så länge är den helt okej! Efter den är slut ska jag sova!

 

 

 

 

 

Onsdag

Har just vaknat! Är typ på ganska dåligt humör..

Ska i alla fall snart kliva upp och göra mig klar för att byta av mamma på jobbet. Sen ska jag nog vara med Kaisa en stund innan jag ska till Ytterberg och rida! Hoppas att det går lika bra som det gick i måndags. Då var hon underbar, så himla fin! Men ännu ska man inte ha för höga förhoppningar, och jag är fortfarande lite ringrostig..








Massage

Röda läppar!


Har just varit och fått massage för endast 100 riksdaler. Det var det skönaste jag har varit med om på länge. Men medan man ligger där och dom knådar en på ryggen inser man hur många låsningar och knulor man faktiskt har. Inge kul.. Ska dock försöka gå dit regelbundet så det blir bättre nån jävla gång!

Man blir alldeles pömsig av att få massage. Trött och typ sliten. Känns som man har varit och sprungit ett marathon fast på ett bra sätt!

Ska snart vara med Kaisa tror jag. Vi ska se Idol ikväll. Sen blir det nog att se någon romantisk film hemma i mitt rum med tända ljus och en kopp choklad! Me likey, me likey alot!







Tisdag

Fyfan så skönt det var att sova inatt! Dock hade mitt öra vikit sig medan jag sov så nu dunkar det av smärta. Skulle helst vilja ligga kvar i sängen ett tag till, men det kan jag tyvärr inte. Jag ska upp och göra mig klar för att byta av mamma på lunchavlösning. Men det är ju bara en timme trots allt!








BabyBoy

Såg nyss "Green Street Hooligans". Sjukt bra film! Ska facebooka lite nu, sen läsa lite bloggar innan jag sluter mina ögon och hoppas på att drömma om något bra!

Saknar Fredrik superdupermycket! Men desto fortare det blir en ny dag, desto fortare får jag träffa honom! Hans kudde (som han sover på när han är här) luktar inte ens han längre.. Den luktar typ..jag. Kan vara för att jag har myst med den så mycket.. Men det är bara för att det känns som han är här då.. Hoppas att han kommer snart!

Fick också ett samtal ikväll. Kan tyvärr inte säga vad det handlade om, men jag kan säga att det betydde mycket att den personen ringde!

På tal om annat är jag fan inte ens trött asså, trots att jag har varit igång hela dagen.. Jobbat, ridit och slitit. Jag har lust att pyssla nu, men det är väl någonting jag får sysselsätta mig med imorgon istället!









Hemkommen!

Besta gick hur bra som helst idag! Kunde inte begära mer! Sen fick shettisarna röra på sig en sväng också! Linn och Frida var med så dom pysslade om dom ett tag också!

Jag har nyss sett Idol och nu sitter jag nere i mitt krypin i källaren med tända ljus och en kopp varm choklad! Mys. Ska nog se någon film snart. Tips?







Svar på fråga!

Fick en fråga om jag hade något husdjur, så jag tänkte svara på den nu!

 

 

Vi har en sköldpadda hemma. Vi har haft två, som vi köpte samtidigt i Skellefteå för några år sedan, men den ena dog ganska tidigt av okänd anledning. Den andra har vi fortfarande kvar. Den heter Ylva men alla säger Sköldis. Jag tror den börjar ha sina dagar räknade nu. Men å andra sidan ryktas det ju om att sköldpaddor kan bli hur gamla som helst! Så vi får hoppas på det.


Än är hon ganska sprallig och massa hungrig hela tiden! Hon är ju inte direkt något husdjur man kelar med och inte så jätteunderhållande heller. Men hon är en intressant varelse!

 

 

 

Nu ni!

Tänkte prova en liten bloppis med saker jag rensade ur garderoben igår. Vissa saker är aldrig använda och dom andra är använda någon gång bara. Kommentera detta inlägg om ni har frågor eller om det är något ni vill ha!

 

Solglasögon: 10 :-

 

Solglasögon: 10 :-

 

Solglasögon: 10 :-

 

Solglasögon: 10 :-

 

Keps: 20 :-

 

Keps: 20 :-

 

Örhängen: 10 :-

 

Örhängen: 10 :-

 

Örhängen: 10 :-

 

Örhängen: 20 :-

 

Örhängen: 10 :-

 

Örhängen: 10 :-

 

Örhängen: 10 :-

 

Örhängen: 10 :-

 

Örhängen: 10 :-

 

Väckarklocka som låter som en ko, aldrig använd: 30 :-

 

Tröja stl. L: 30 :-

 

Chinos stl. XL: 200 :-
(Bilden gör inte byxorna rättvisa, dom är snyggare irl. Från Carlings)

 

Tröja stl. L: 20 :-

 

Tröja stl. M: 20:-

 

Jeansshorts stl. M: 30 :-

 

Jacka stl. S: 70 :-

 

Body, Fashion against aids, stl. 40 (aldrig använd) 50 :-

 

Kavaj stl. 38 (aldrig använd) 100 :-

 

Linne stl. 40: 20 :-

 

Tröja stl. XL: 20 :-

 

Tröja stl. L: 20 :-

 

Jeans stl. M: 30 :-

 

Jeansshorts stl. 36: 30 :-

 

Jeansshorts stl. 38: 30 :-

 

Tubsjal (aldrig använd) 20 :-

 

Sjalar: 30 :-

 

Om det är någon som skulle vara sugen på hela paketet så tar jag 500 för det.
Det kostar egentligen 930, så ni sparar 430 :-

 

 

 

 

Jobbarmåndag

Vaknade innan klockan ringde imorse. Riktigt skönt! Startade datorn och chattade lite med Baby innan jag var tvungen att dra vidare till jobbet. Har packat upp lite varor nu, men så småning om kommer det väl ännu mer! Det fördriver ju tid i alla fall!

Nu är det sex timmar kvar av jobbardagen. Eller sex och en halv. Jag vet fan inte när vi stänger idag.. Men direkt när jag slutar ska jag i alla fall till Ytterberg och rida. Det var ju en vecka sedan sist jag var där så!









Lovisa Åström

 

 

 

 

 

Trött..

Håller stenhårt på att redigera bilder och så vidare nu. Men ser att tiden rinner iväg mellan fingrarna, så detta blir nog sista inlägget för ikväll.. Ska fortsätta redigera bilderna en stund till, så jag hinner klart med det ikväll och kan lägga upp dom imorgon, men jag kommer nog inte orka lägga upp dom senare ikväll.

Lyssnar i alla fall på min lugna spellista på Spotify så jag kommer i lite lugn stämning, och så har jag tända ljus. Då är det alltid lättare att somna. Fast självklart släcker jag ljusen innan jag somnar. Men medan man ligger i sängen är det mysigt att ha dom på!

Godnatt allihopa!








Bilder

 

Provade Fisheye!

 

Har tre ramar i fönstret, varav en är detta!

 

Detta är andra!

 

Detta är tredje, och sista!

 

En byrå med lite smått och gott!

 



Skrivbordet!

 



På skrivbordet finns doft av kanel!

 



Finns också en hylla och en ram på skrivbordet.
Men hyllan ska så småning om upp någon annan stans!

 



Till sist finns även ljus på skrivbordet, mys!

 

Sminkhörnan!

 

Smycken!

 

Klockor!

 

Ringar!

 

Till sist - sängen!
Synd bara att inte Fredrik är här så jag har någon att dela den med..

 

 

 

 

Krukorna

Här ser ni resultatet av krukorna jag sprayade. Köpte dom ljusbruna eftersom det var halva priset men planen var direkt att spraya dom svarta så att dom skulle passa in i mitt rum. Jag blev rätt nöjd över resultatet, men har dock inga blommor att stoppa ner ännu..






Söndag

Har haft så fullt upp idag, så jag har inte hunnit blogga. Jag har trots allt ändå varit hemma hela dagen! Var väldigt glad när jag vaknade i morse. Solen sken, jag hade sovit gott och fått bra med sömn. Sen ringde den bästa! Vi pratade ett tag och sen var det dags att kliva upp ur sängen.

Jag gick ut och fotade lite. Fick massa inspiration av solen och värmen. Kunde till och med vara ute i linne och shorts ett tag. Det kanske var sista gången det händer för i år..

När jag hade fotat klart började jag städa mitt rum. Inte för att det behövdes, utan för att jag ville, av någon konstig anledning. Brukar vanligtvis vara mamma som tjatar på att jag ska städa. Men så gör jag ändå inte det, så det blir hennes jobb tillslut. Men nu har jag fan börjat bättra mig. Jag har också insett att det inte är så jävla hemskt.

Jag mår mycket bättre när det är städat. Blir mycket gladare när mitt rum är i ordning och jag kan hitta saker utan att måsta kasta runt 10 kilo kläder för att hitta det jag vill ha. Dess utom är det mycket mysigare att tända ljus och ha en lugn kvällsstund när det ser fint ut runt omkring. Mindre stress!

Har även hunnit vara ute och gå en timme med mamma. Sen klippte och färgade hon mitt hår. Min älskade mamma, tänk ändå! Bra blev det i alla fall. Kort, men bra! Kan lix inte ha långt hår... Inte nu.

Tillslut kom kvällen, jag blev klar med städningen. Även rensningen av garderoben igen. Vet inte hur mycket kläder jag har rensat ur den senaste tiden.. Blev även klar med rensningen av skrivbordslådorna och massa smycken och grejer så är helt nöjd nu!

Såg Idol nyss med familjen och åt fruktsallad. Nu ska jag fixa bilder och ta igen lite bloggtid om jag hinner innan ögonlocken börjar bli tunga hade jag tänkt!







Frågor

DIG:
1. Hur lång är du? 174
2. Vad vill du bli när du bli stor? Rik och lycklig
3. Vad pluggar du? Ingenting just nu, men börjar på Universitetet i Umeå 21 september, en fotoutbildning.
4. Har du långt hår? Nej och kortare ska det bli, idag!
5. Vilken hårfärg har du? Mörkbrunt
6. Sminkar du dig? Ja
7. Använder du läppsyl? Ja, varje dag!
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Rosa
9. Har du kysst någon idag? Nej



FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Mina föräldrar är båda lika bra, men på olika sätt!
3. Hur många syskon har du? 3
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? Godnatt
5. Vilken mat lagade din pappa senast? Jag vet inte
6. Hur många ställen har du bott på? 2
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Stör mig på alla lite nu och då.
8. Vilken familjemedlem är snällast? Fanny
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Igår. Jag och Frida målade naglarna.



KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Igår kväll
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Fredrik, som också är min pojkvän
3. Har du kysst nån kompis: Ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Nej
5. Vem har du varit kompis med längst? Kaisa skulle jag tro
6. Vem känner dig bäst? Kaisa
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? Vet inte riktigt
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde de? Beror på
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
Nej



KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? Just nu bara trosor (ligger kvar i sängen än)
2. Har du bytt om idag? Nej
3. Favorittröja? Beige t-tröja
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Jeans, om dom sitter bra
5. Har du gett bort kläder nån gång? Massor
7. Har du handlat kläder genom internet? Ja
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nej
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? Asså det beror också på hur kläderna sitter, men typ för tajt tröja
10. Vad använder du för skor? Massa olika



VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? Ja
2. Klä dig annorlunda? Ja
3. Vara dig själv? Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän? Ja
6. Pierca dig? Ja
7. Ge dig på utmaningar? Ja
8. Ha sex på offentlig plats? Ja
9. Vara omogen? Ja
10. Äta små kryp? Nej (bara sånadär små orangea spindlar)



SKOLAN:
1. Vad heter din skola? Umeå Universitet
2. Vad heter din favoritlärare? Har inte träffat någon än
3. Vad är ditt favoritämne? Kommer bara att ha ett ämne - foto
4. Snyggaste läraren på skolan? Som sagt, har inte träffat någon än
5. Fulaste läraren på skolan? Haha.. Kolla ovanstående svar
6. Tråkigaste ämnet? Inget
7. Har du skolkat mycket senaste året? Nej
8. Hur tar du dig till skolan? Kommer att plugga hemifrån på distans



Någon:
Som förstår dig: Mamma brukar förstå hur jag mår innan jag ens har märkt det själv
Som du saknar: Fredrik
Som du längtar efter: Kusin Hanna
Som du hatar: Ingen



Vem:
Kramade dig senast: Pappa
Pussade dig senast: Fredrik
Var hos dig senast: Kaisa
Var du hemma hos senast: Viktor
Ringde dig senast: Jim
Ringde du senast: Kaisa



Jag:
Är singel: Nej
Saknar någon just nu: Ja
Är rädd för att bli övergiven: Nej, vad som än händer finns familjen alltid där
Svär ofta: Nej 
Sjunger i duschen: Nej
Är en morgonpigg person: Nej verkligen inte
Skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: Nej
Är kär i kärleken: Nej
Skrattar åt mina egna skämt: Massor
Vill ha barn: Jag är osäker, visst vill jag ha barn! Men inte knösa ut dom.. Men det är väl värt besväret efteråt!



Har du:
Piercingar: Ja, 6
Syskon: 3
Pojk/flickvän: Ja
Jobb: Nej bara ströjobb
För många vänner: Nej
Rymt hemifrån: Nej inte på allvar
Färgat håret: Nej, endast tonat
Bra självförtroende: Ja
Sagt "jag älskar dig" till någon: Ja
Varit kär: Ja
Gjort något olagligt: Ja
Somnat i skolan: Ja
Brutit ett ben: I kroppen? Ja. Men inte ett ben som man går med
Tappat bort mig i min hemstad: Nej
Sett en fallande stjärna och önskat: Ja
Varit otrogen: Nej
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Ja
Smugit ut utan lov: Ja
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Ja
En hemlighet som ingen vet: Ja
Varit på en blind date: Nej
Sovit en hel dag: Ja
Somnat gråtandes: Ja



Brukar du:
Titta dig själv i spegeln: Ja
Ha ångest: Ja
Drömma mardrömmar: Det händer
Klä dig i svart: Ja, svart är bra
Hata folk: Inte hata, men ogilla folks handlingar
Lita på folk: Jag har väldigt svårt att lita på folk nu för tiden



Sista personen som:
Sov i din säng: Förutom jag så var det Fredrik
Fick dig att gråta: Mamma och Pappa, men inte på ett dåligt sätt
Du delade en dricka med: Jag delar aldrig dricka. Tar hela själv.
Skrek på dig: Mamma och Pappa
Du fick sms från: Fanny









Sometimes, old times.

 

 

Gargnäs

Just hemkommen från Gargnäs och kräftskiva! Riktigt trevligt måste jag säga, med sköna människor också! Hade faktiskt riktigt kul där ett tag trots att jag inte kände en enda förutom Kaisa och Petter. Men folket var inte så stor skillnad personlighetsmässigt från dom jag vanligtvis brukar hänga med så det var som lugnt.

Kan dock säga att jag är kräftoskuld fortfarande. Smakade inte en enda bit av någon kräfta, inte ens stjärten. Men Kaisa blev av med oskulden. Hon tyckte att det var gott men alldeles för lite mat. Det verkade vara så jävla krångligt att äta det där. Typ att man inte vet vad man ska äta, eller kan äta.. Men dom löste det bra tycker jag!

Dessvärre var hemresan inte lika trevlig. Var kolsvart ute, och då finns det ju något som heter helljus. Men sen finns det något som heter dimma också. Hela vägen. Det finns även något som kallas djur. Till exempel älgar, som man inte vill köra på. Tack och lov klarade jag mig från det den här gången. Men det kan ha varit för mitt undermedvetna endast lät mig köra i en hastighet av 50-60 kilometer i timmen.

Kan också vara därför jag kom hem vid liv. Har endast mig själv att tacka för det!

Fyfan va jag är bra!

 

 

 

I see forgiveness

Varför ska allt vara så jävla jobbigt jämt?

När man väl är på bra humör så räcker det till med så lite för att det glada humöret ska bli rubbat igen. Man kan inte vara glad för länge. Man får inte vara glad för länge. Tydligen så är det olagligt eller något när det gäller mig. Gud vill inte att jag ska vara glad just nu, att jag ska ha det lätt just nu. (Kan dock inte skylla det på någon Gud, men det lät bra).

Sen den där gången när man är glad, då är det alltid någonting som ligger och gnager bak i skallen, som så småning om kommer ut, förr eller senare. Det har blivit som en vana att vara sur, arg och ledsen på senaste tiden. Man förväntar sig inget annat längre, och man uppskattar inte heller dom gångerna man är på bra humör för man vet att dom ändå inte varar.. Kanske låter det helt cp, och kanske borde man uppskatta dessa gånger. Så att det är dom gångerna man var glad man kommer ihåg senare i livet, och inte dom dagarna man hade det svårt.

Ibland är det enklast att inte ha så stora förhoppningar. Man är ju inte dum. Ibland önskar man också att allting vore en smula enklare, bättre. Men som jag skrev; Man är ju inte dum. Hur många dåliga dagar man än har, hur många problem man än löser så kommer det alltid nya. Med det säger jag också att det alltid kommer nya, ljusa, glada dagar också och det är dom som jag ska ta reda på! Det är dom som jag vill komma ihåg i framtiden.

Men jag är inte den som vill glömma den här svåra tiden heller, för den har lärt mig att känna mig själv. Man måste gå igenom en hel del på egen hand för att i slutändan kunna lära känna sig själv. Jag kan säga att jag har gjort det. Jag har inte gått igenom allt. Men jag har gått igenom nog mycket för att få en bra bild av den personen jag nu är. Det är också tack vare det jag har gått igenom som gjort mig till den personen jag är idag.

Jag gillar den personen jag är idag. Men jag önskar att jag hade gjort det lite lättare för min familj som jag älskar så himla mycket. Hjälpt dom lite mer och brytt mig lite mer. Men det är något som jag insett nu, och som inte är en dag för sent att ändra på! Det kan bara bli bättre nu. Bara att blicka framåt!

Jag vet att dom där jobbiga dagarna fortfarande kommer gå i mina fotspår och så småning om kommer ikapp mig, men jag vet också att jag har en familj som bryr sig, som alltid hjälper mig och som jag alltid kan vända mig till. Det är det inte alla som har, så jag är väldigt tacksam.  Jag älskar dom mer än allt annat, även om jag ibland visar motsatsen. Men så är det verkligen inte.

Det finns inte en sak som jag inte skulle göra för min familj och dom jag bryr mig om mest. Under den senaste tiden har jag insett det, att det är familjen som aldrig sviker en, ljuger för en eller dumpar en vid sidan av.

Så: Låt den svåra tiden komma, lär känna er själva, ta vara på dom glada dagarna och till sist, svik aldrig någon som aldrig skulle svika dig!


Denna säger allt:

 









Just for a minute

 

 

 

In the dark

Blir inge Gargnäs för mig. I alla fall inte idag, men kan hända att jag åker dit en sväng ikväll om jag får låna bilen. Det tror jag dock inte, på grund av däcken.

Har i alla fall nyss gjort mig klar för dagen. Då frågar mamma vart jag ska. Men jag ska ingenstans. Jag har inga vänner. Kan man inte få va snygg ändå?

 

 

 


Lördag

Vaknade för ett tag sen och jag är ändå ganska pigg så det känns bra! Vet inte vad jag ska göra idag riktigt. Kaisa frågade om jag ville följa hon och Petter till Gargnäs och jag har inget bättre för mig egentligen så det skulle jag väl kunna göra. Men då beror det på om jag får låna nån bil av pappa, för man ryms bara två i Petters. Men vi får se hur det blir. Dom skulle i alla fall höra av sig snart.

Nu ska jag upp och käka något. Magen har hållit sitt tal ett bra tag nu så det kanske är dags att avbryta!








!

 

 

 

Fredagsbus

Hej alla glada! Efter att jag jobbat en timme har jag hunnit sola, inhandla hårfärg till mig själv (så att jag har) och färgat håret på Hanna, samt sett två avsnitt Prison Break. Har just kommit hem nu, och ska äta, sen börja smida kvällens planer med några vänner!

 

 

 

Fredag

Vaknade av att Baby ringde och väckte mig. Man brukar vanligtvis bli sur när någon ringer och väcker en, men inte sånna här gånger. Ska snart kliva upp ur sängen och göra mig klar för lunchavlösningen till mamma. Blir bara en timmes jobb som vanligt. Sen ska jag nog fara ut och gå tror jag.

 

 

 


Prison Break

Vill utomlands igen - good times!

Måste säga att det är sjukt bra, Prison Break. Men dock så spenderas det nog lite för mycket tid på detta. Jag gillar det, men känns som om man inte hinner umgås med alla andra kompisar.. Dock har jag inget emot att se Prison Break varje kväll med Hanna, och ännu mindre emot det lix då ingen annan hör av sig. Så jag klagar egentligen inte.. Men man kanske borde göra något annat också, så att varje gång blir lika unik och uppskattad.
Fast vad vet jag? ;)

Nu ska jag i alla fall göra en lite tidigare kväll än vad det blev igår! Så gonatt!







Pyssel

Har sprayat krukorna nu! Dom blev fett snygga!

Det blir ingen träning idag. Ska käka lite, sen fara till Hanna och se Prison Break! Blir nog något avsnitt i alla fall!

Hörs när jag kommer hem!

PUSS

 


At work

Nu har jag varit och lämnat mitt CV. Var ganska nervös, eftersom att jag är dålig på att presentera mig själv. Men det gick helt okej och nu är det då gjort i alla fall. Så nu behöver jag förhoppningsvis inte höra något mer tjat om det. Men ska försöka smyga in lite CVn här och där så man har lite altetnativ. Det är alltid bra.

Jag har hunnit plocka undan lite i rummet också, och varit med Kaisa en stund. Jag har inte hunnit vara och träna ännu eftersom att jag skulle jobba för mamma en timme nu. Men ska försöka hinna med det efter jobbet, OM det inte regnar. Då vill jag inte. Skulle vara enklare om inte gymkortet hade tagit slut, för då hade jag kunnat träna inne, på gymmet. Tänkte köpa ett nytt gymkort, men det är ju så svinigt dyrt.. Men om jag inte tränar idag, så tränar jag en annan dag. Den tanken funkar alltid.


Känns dock som om jag inte har hunnit med så mycket idag. Kanske beror det på att jag vaknade klockan ett. Skulle vara behövligt att träna, occh så vill jag sola! Jag måste också spraya krukorna, höra av mig till Kaisa, kanske se lite Prison Break med Hanna eller vara med Richard! Fullt upp!








Torsdag

Har just vaknat. Blev att jag somnade ganska sent igår, men desto skönare att sova länge idag. Men nu kan jag inte ligga kvar så länge till för jag har massa måsten som jag ska göra idag. Bland annat träna och lämna CV.

Men först måste jag duscha! Har en odör som heter duga. Sen måste jag äta också!

 

 

 

Idol 2011

Sitter och ser Idol hemma på datorn nu. Finns ju vissa som är sjukt bra! Som verkligen förtjänar att gå vidare. Sen finns det dom som jag tycker lite synd om. Dom som verkligen tror att dom är bra, men så är dom inte det. Känns lite taskigt att det inte är någon närstående som talar om det för dom innan dom åker och skämmer ut sig i TV. Visst, det är många som gillar att sjunga och kanske skulle göra allt för att få den där guldbiljetten. Inklusive jag. Men om jag hade velat söka till Idol hade jag ändå uppskattat om någon hade stoppat mig! För jag vet att jag sjunger som en kråka.. Trots att jag tycker att det är hur kul som helst, och att jag älskar musik..








Onsdag of doom


Igår var det en rätt jobbig dag, helt allmänt.
Blev sedan under kvällen bio med mamma, pappa, Fanny och Adam. Efter många om och men. Ville helst bara ligga kvar i min säng och lyssna på lugn musik, men det håller ju inte i längden.. Vi såg i alla fall "Jägarna 2". Pappa bjöd. Det var skönt att dom brydde sig när jag var lite nere..

Denna dag har varit desto bättre. En heldag med Hanna i Skellefteå. Blev lite shopping, vilket jag inte har gjort sen jag gick ut skolan i början av sommaren, och för mig är det läääänge sedan! Fick i alla fall göra av med lite pengar, sen åt vi även på Tatung och gjorde lite andra ärenden som vi, eller jag, egentligen var där för. Fick i alla fall träffa Baby <3

Sen tog vi bussen hem till Malå igen. Lite nostalgi att åka buss. Var faktiskt ganska mysigt!

När jag kom hem sen åt jag lite korv och potatis sen bar det av till Hanna igen och kan ni gissa vad vi gjorde?
Exakt-Prison Break!








*

 

 



Sommaren 2011


-Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Ja det gjorde jag!

-Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack och lov!

-Vilka länder besökte du?
Inget.

-Är det något du saknar sommaren 2011 som du vill ha sommaren 2012?
Inget som jag direkt kommer på! En utlandsresa kanske.

-Vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas?
10 juni - studenten!



-Största misstaget?
För stora förväntningar.

-Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej, inte sjuk men jag vrickade foten på studenten.

-Bästa köpet?
Vet faktiskt inte, gymkort kanske.

-Vad spenderade du mest pengar på?
Snus skulle jag tro..

-Gjorde någonting dig riktigt glad?
Stadsfesten, alla andra fester, vännerna, familjen och Fredrik.



-Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2011?
Haha danza kuduro och andra sånnadär fula låtar!

-Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Jag var nog gladare! Denna sommar har varit super!

-Vad önskar du att du gjort mer den här sommaren?
Rest. Har typ bara varit i Malå och Skellefteå.

-Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat mina pengar på ovärda saker.

-Hur tillbringade du midsommarafton?
I sommarstugan med familjen, Adam och Fredrik. Mys.



-Hur många förhållanden?
Ett.



-Favoritprogram på tv?
Såg typ inge tv i sommar.

-Bästa boken du läste i sommar?
Har inte läst en enda.

-Största musikaliska upptäckten?
Jag vet inte riktigt.

-Något du önskade och fick?
Jajamen!

-Något du önskade dig men inte fick?
Ja, det också!

-Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
Det var alltså dagen efter studenten. Vaknade upp hemma i lägenheten i stan med älskade Johanna. Fick sedan jättebråttom med städningen för att hinna med bussen hem till Malå. Men tog mig dit i alla fall! Var med kompisar och delade olika historier om vad vi hade gjort under studentkvällen.



-Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
En utlandsresa och mindre problem skulle ha varit asm!

-Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2011?
Enkel och inte så färgstark.



-Vad fick dig att må bra?
Kompisar,familjen, Fredrik, sysselsättningarna och vädret.

-Vem saknade du?
Alla brudarna jag lämnade i Skellefteå.



-De bästa nya människorna du träffade?
Tror inte jag träffade någon direkt "ny"..

-Sommarens sötaste?
Familjen.

-Sommarens hetaste?
Vädret.

-Sommarens kärlek?
Fredrik.

-Sommarens besvikelse?
Första Talludden.

-Sommarens bästa?
Tror det måste ha varit Stadsfesten med Kim, Rebecca och Fredrik!











Tisdag

Vaknade typ nyss.
Läste ett sms jag fått.
Tänkte somna om, men utan framgång.

Tände istället massa ljus och startade datorn. Ska snart gå upp och göra frukost sen ska jag spraya ett par krukor svarta. Dom är bruna just nu. Efter det vet jag varken in eller ut. Borde fara ut och gå.. Men vi får se.










och jag gör vad som helst

 

 

 

 

 

Myskväll

Har sett idol ikväll med familjen, Hanna och Adam. Var några riktigt duktiga, precis som igår. Sen bar det av till statoil för att inhandla lite "Prison Break-proviant" med Hanna. Det vi äter under tiden som vi ser är popcorn och hjärtan. Superbra kombination!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Känner mig ensam. Saknar min Baby!

Bild från grillfesten i lördags!

 

Ytterberg

Just hemkommen från Ytterberg och hästarna. Dom stod inne när jag och Frida kom dit så det var bara att sätta igång med ridningen direkt. For först ut på en ganska lång tur med Besta, sen en liten promenad med shettisarna!

Detta är hästarna som står i stallet just nu:

Jenta och fölet

 

Besta

 

Birk

 

Bandit

 

och så självklart lille Mandus

 

 

 

Börjar närma sig slutet

Det börjar närma sig slutet på denna jobbardag! Känns jävla bra det! Gillar inte att stå här och se glad ut när jag egentligen inte är det. Det skulle gå fort att ändra på mitt humör. Det är bara vissa saker som gör att jag är arg, sur och ledsen.


Om jag skulle få klicka hem kläderna och skorna jag vill ha från internet skulle jag inte vara lika depp. Och ja, jag är över 18 så jag får göra som jag vill. Jag skulle kunna klicka hem kläderna precis nu om jag ville. Men med mitt köpbegär och pengaslösande skulle det inte vara bra för mitt samvete att göra det utan att prata med mamma först. Dock så tycker jag själv att jag, efter 4 veckor + lite strötids jobb, att jag förtjänar det!

Nu ska jag i alla fall börja stänga på jobbet sedan drar jag direkt till stallet!







Kläder

Sitter och kollar på HMs hemsida just nu vad dom har fått in för nya kläder till i höst. Känner att det var väldigt länge sedan jag ens köpte ett plagg. Eftersom att jag har rensat ut mer än halva min garderob är det kanske dags att införskaffa i alla fall lite nytt!







Inspiration

Med en ny kategori i bloggen lägger jag ut lite bilder som inspirerar mig just nu:

 

 

 

Bloggdesign

Har fixat och trixat med bloggdesignen lite, som jag skrev igår. Har även fått lite hjälp av min kära kusin! Så nu tycker jag att den ser ganska bra ut. Men fort kan man ju ändra sig.. Klockan är i alla fall redan två, så att fördriver tid, detta internetarbete med alla koder och det, det gör det.

Ska käka lite lunch nu tror jag. Blir en sen lunch men det passar nog rätt bra med tanke på att jag ska till hästarna i Ytterberg direkt efter jobbet. Blir att fara ut och rida en sväng med Besta och kanske göra nått med dom små också! Blir dock inget ansträngande eftersom att det inte är så lockande att vara ute i regnet..








Dessa måndagar..

Vaknade imorse av att väckaren ringde. Tror att jag drömde någonting positivt just innan, men jag kan inte komma på vad. Kände mig glad för en stund, men när jag insåg att det var måndag och att jag låg i sängen helt ensam fick jag ångest. Men vad gör man? Det var bara att kliva upp och göra sig i ordning inför jobbet. Prio ett var att duscha. Sen tände jag massa ljus som jag har börjat göra jämt nu för tiden. Det är så mysigt! Lyssnade också på bra musik och kom lite i stämning. Bra stämning, skön stämning.

Nu är jag på jobbet igen. Har varit det ett antal måndagar i rad nu. Varje gång är tänkt vara den sista, men alltid är det något som händer så att jag får jobba extra. Vilket jag är jävligt tacksam över egentligen eftersom det är en hel del pengar. Men samtidigt kändes det bara som om jag ville ligga kvar i sängen idag...







Söndag

Hade skitkul på grillfesten igår och sedan även hemma hos Kim på efterfest. Trevligt folk och bra musik. När jag och Fredrik kom hem pratade vi massa innan vi somnade. Jag kan inte tänka mig att vakna upp en enda gång utan att jag vet att den killen är vid min sida. Han är bäst!

Vaknade imorse och myste lite. Sen for han hem. Känns lika tråkigt varje gång. Men var och en har sina måsten. Själv har jag inte gjort ett skit sedan han for. Har varit lite nere, sett tv och fixat bloggdesignen med tända ljus i min närvaro!

Angående bloggdesignen.. Jag var less på alla färger. Jag gillar färger, det gör jag verkligen. Jag inspireras av färger och älskar människor som klär sig färgglatt och vågar sticka ut. Svart är inte lika kul. Men svart funkar, och för mig så känns det som om svart funkar bäst just nu. Jag är, av någon anledning inte lika färgglad längre, som jag var förut. Utan jag har börjat dra mig till brunt, grått, vitt och som jag sa, svart. Kanske inte lika kul, men jag är en svartvit människa just nu. vet inte om jag skrev att jag har gjort om i mitt rum, men allting är i stort sett svartvitt. Känns stilrent och snyggt! Har blivit mycket inspirerad av gammeldags brunt, svart och vitt på senaste tiden! Vill bara ha en egen lägenhet så jag kan designa det precis som jag vill ha det. (A)


Mamma och pappa tänkte bjuda oss på bio ikväll för att se "Jägarna 2" som går i Malå. Men det blev lite struligt för Linn och Frida är på fotbollsmatch så förhoppningsvis blir det att se den senare i veckan om det hinns med. Ska jobba imorgon och har även hästarna. Sen har jag rätt så jävla mycket att tänka på i veckan. Det är framtid, jobbansökningar och skolgången som ligger och gnager i hjärnbalken. Känner mig så jävla pressad.

Hanna och jag ska se Prison Break ikväll och prata lite. Sen ska vi se Idolpremiären klockan åtta också! Äta paj och så! Kommer nog bli mys!

Ser ut som om jag har gråtit i 40 år, inte duschat och definitivt inte sminkat mig.
Så sant så sant!

 

 

 



Lördag

Igår blev det jobb. Sen va jag hemma med familjen och Fredrik hela kvällen. Såg Wall-E men den sög så jag somnade efter typ en halvtimme. Gjorde även om i mitt rum igår. Mublerade om och fixade lite. Städade och så. Det blev asm!

Idag har jag inte gjort mycket. Målat naglarna och sett travet typ. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för grillfesten med släkten ikväll! Kommer förhoppningsvis bli grymt skoj!

 

 

 

Dagens nyhet


Klicka på bilden!

 

 

 

Snabbt inlägg

Har jobbat idag, sen va ja sur och trött. Efter en powernap var jag med Hanna. Vi såg Prison Break. Nu har jag kommit hem och sett lite tv med min älskade pappa!

Godnatt

 

 

 

RSS 2.0