Imorn äre fredag

Hade projektmässa idag och det gick bra. Fick härlig respons på min utställning så det var kult! Sen såg vi film på dom andra lektionerna. Efter det for jag hem, käkade och sen mötte jag upp Kaisa i stan. Hon köpte lite grejjor men jag motstod mitt begär så det blev inga affärer för min del.

Nu sitter vi här i källarn, något lessa, något irriterade, något trötta... Ska ladda ner lite musik nu och sen ska vi skalla kudden...

 

 

 

Snabb förändring

Så nära, så långt ifrån
Ett steg i taget, jag är förvirrad
Jag vet att jag kan, jag fick chansen
Jag vet av vilken anledning, ett steg i taget
Det är din tro som gör dig stark
Enda vägen fram är ett steg i taget





Storstädning

Fullt upp på skolan idag.. När jag kom hem såg jag lite Weeds innan jag sedan somnade och vaknade kvart i sex. Då började jag storstäda lägenheten vilket jag har gjort till klockan 10. Tog alltså fyra timmar men då rensade jag allt och dammsugade och det. Nu har jag just duschat och ska snart gå och lägga mig! Sköönt.






trött..

Har varit och simmat på Edda en stund ikväll. Sen mötte ja upp Kaisa och efter det for vi hem och käkade. Nu ligger vi här i varsin säng och kollar Facebook. Det är våran vardagliga kvällssyssla och det brukar funka ganska bra men inte ikväll. Jag trodde jag hade humöret uppe idag, vilket jag hade tidigare, men nu ikväll känns allt jobbigt. Har massa plugg att göra, vilket jag har börjat med. Har även fett ont i ryggen och så har jag huvudvärk och är trött. Tror faktiskt jag håller på att bli sjuk.. Jag brukar inte vara sjuk och jag minns faktiskt inte sist jag var det heller så jag antar att det är dags. Kommer bara lite olägligt när vi har mycket i skolan i veckan, när jag har massor att göra här hemma och när Kaisa är här..

Kan konstantera (via min källa www.facebook.se) att Skellefteå vann hockeyn. Som sagt kunde jag inte bry mig mindre och ärligt håller jag på Luleå. Men man kan inte undvika alla statusuppdateringar som alla skriver..

Just nu lyssnar jag på musik. Låten som just nu spelas är "Bad Day" med Chiddy Bang. Det är en sån här låt som passar mig just nu. Känner mig hemma i den och den har ett härligt flow. På tal om flow är jag sjukt sugen på att dansa igen. Alltså breakdance - dansträning. Det är inte alls lika roligt att stå hemma framför spegeln och skaka fläsket när man lix ändå inte lär sig något nytt...

Imorgon har jag sovmorgon till 10 men då går jag dessvärre skola till halv fyra + att vi har läxförhör, redovisning och två mindre roliga lektioner. Efter skolan ska jag nog storstäda och tvätta här i läggan om jag orkar. Kaisa slutar åtta så hon kommer förmodligen inte vara till någon hjälp. Den där satan kan ju inte ens plocka upp från golvet efter sig... he he...

Snart ska jag ringa ett samtal och efter det se klart filmen som vi började se igår - "Labor Pains" tror jag den heter, med Lindsay Lohan. Älskar sånna filmer på kvällar när man inte vill tänka på så mycket. För till sånna filmer behöver man inte använda hjärnan....

Bjuder på dagens roligaste:

 

 

 

Tisdag

Har haft en chill dag på skolan med keramik och grafisk kommunikation. Vi gjorde klart tröjtrycken som jag visade i några inlägg tidigare - bilden på lejonet. Efter det fick vi sluta så nu har jag just kommit hem. Ska träna, men jag har inte bestämt mig vad jag ska göra än. Måste även vika lite tvätt och plugga lite. Men det känns som om jag är på gång idag. Mår mycket bättre än igår så det kommer nog gå som smort! Kaisa slutar fem och då ska vi käka. Sen blir det nog lite mer plugg ikväll och sen ska vi se klart en film som vi började se igår!

 

 

 

:)

 

 

 

Måndag igen

Helgen har varit blandad. Lite hockey, lite folk och lite mys. Var även en sväng på hotellet men det sög.. Nu är det en ny vecka. Tredje veckan Kaisa är hos mig. Än är det bara måndag men jag vill redan hem. Eller ja, det är blandade känslor när det gäller det. Känns ganska skönt att vara här också.. Men det var jobbigt idag på skolan. Jag var sjukt trött. Tur vi såg film och lyssnade på redovisningar halva dagen i alla fall.

Jag och Kaisa har just ätit. Blir nog film ikväll skulle jag tro!







.

 

 

 

Kaisa

 

 

 

Kult...

Vi har sovmorgon till elva, och jag vaknade sju i morse... Klockan är snart åtta så jag ska väl göra lite nyttigt innan jag ska göra mig klar för skolan. Har även världens längsta skoldag vilket inte kommer vara nått problem för då blir det fortare kväll, fortare natt, fortare sömn och fortare fredag! Längtar som fan efter att få komma hem till Malå!

söt

 

 

 

Lill-Lördag

Har haft ganska chill på skolan idag. Vi rengjorde ramarna för tröjtryckning och sen hade vi en genomgång på CSN. Efter det slutade vi och då for jag hem och sov från halv tre till halv sju. Trodde det var torsdag när jag hade vaknat och att jag hade försovit mig...

Nu håller jag på jobba med ett arbete till Malå Gummi. Det går väl sådär.. Har inge vidare bra material att gå på men jag gör det bästa av situationen!

Nu ska jag och Kaisa mysa sista delen av kvällen. Det blir film och ansiktsmask!

min venn

 

 

Hur många lingon finns det i världen?

Har just kommit hem från en helkväll på stan med min sambo Kaisa. Det blev mat och sen bio. Vi såg "Hur många lingon finns det i världen". Den var kung måste jag säga. Älskar den.

Enligt alla statusuppdateringar på facebook gick det inge bra för Skellefteå i hockeyn. Kunde inte bry mig mindre...

Nu ska jag vika in årorna!

 

 

 

Lejon



Vi fick i uppgift att illustrera ett djur som presenterade oss på Grafiska lektionerna. Jag valde att göra en lejonhona som jag sedan ska trycka på en tröja.







Gonatt

Ikväll är en sån här kväll när man inte vet nånting.. Det känns bara jobbigt, men jag hoppas på att morgondagen blir bättre! Har skola mellan halv nio och halv tre, sen ska jag och Kaisa förhoppningsvis gå på bio om det går någon bra.

Ikväll har vi varit på E4an och fotat. Det blev lite bilder på Kaisa och hennes nya tatuering. Jag har fotat med Magdas kamera så jag har inte bilderna ännu, men dom kommer. Tycker själv att dom blev grymma!

Nu ska vi snart sova, Kaisa ska bara bajsa först.. Vi är fett trötta eftersom det inte blev så mycket sömn i helgen och vi vaknade fem i morse..

 

 

 

Måndag och ännu en vecka..

I helgen har det hänt mycket! Var med Frippe och Anton i fredags och såg film. Sen träffade jag även KG och Victor ett tag. På lördagen jobbade jag och efter det for jag hem och sov till klockan fem. Då var det dags att göra sig klar för kvällen. Vi firade Kaisas födelsedag hemma hos mig och for även på Pizzan en stund. Vi hade rätt kul allihopa bortsett från en del saker :) Tårtan va god i alla fall..

Söndagen blev det inte mycket gjort. Vaknade vid tolv och sen va jag med Anton och Frippe hela dagen. Vi var väldigt slöa på kvällen också så då blev det film.

Idag har jag åkt tillbaka till Skellefteå. Känns jobbigt.. Men det går förhoppningsvis fort innan det är helg igen!








Fredag

Har haft en lektion idag. Vi jobbade med att rita djur i Illustrator och det var svinkul! Sen for jag och Kaisa hem och packade och nu ska vi snart med bussen till Malå. Hon ska åka hela vägen, men jag ska hoppa av utanför Norsjö för att fota åt Gummiverkstaden. Hoppas att det går fort och att jag får skjuts hem sen för ja har inga planer på att gå därifrån till Malå...

Ikväll får vi se vad som händer. Ska ringa Richard nu och göra lite planer!

 

 

If he misses you


If he misses you, he'll call.
If he wants you, he'll say it.
And if he cares, he'll show it.
If not, he can't be worth
your time because
you're obviously not worth his.




Torsdagsmys

Efter att jag hade städat var klockan fem så det blev att fara in till stan direkt då och möta upp brudsen. Hann alltså inte plugga. Vi for på Max och käka i säkert över tre timmar... Åt i stort sett under hela tiden.. fet

När vi kom hem så började jag med läxan och nu är jag klar med den. Känns så jävla bra för jag har gjort bort så mycket skolarbete i veckan så det är inte sant! Det enda jag ska göra nu är några små fotojobb imorgon sen är det äntligen helg!

Ikväll får vi sällskap av några grabbar som kommer och hälsar på en stund sen ska vi töv!

 

 

 

Imorn äre fredag!

Igår sa Kaisa att hon längtade till idag för då kan man säga "imorn äre fredag" och det är precis vad jag säger nu! Imorn äre fredag! Jag längtar som fan efter att komma hem till Malå. Inte för att det kommer hända så mycket mer än att vi kommer sitta och kolla på varandra men det är roligt det med.. Sen fyller Kaisa år på lördag så då kommer vi garanterat hitta på något roligt!

Det har varit fullt upp på skolan även idag! Har gjort klart fotopärmen, har fått tillbaka alla svenskauppgifter som vi har gjort i trean, börjat med muntliga nationella, jobbat med MDK:n och sen som grädde på moset fick vi skippa mentortiden..

Nu har jag just kommit hem och tänkte göra bort lite skolarbete. Dom slaktar oss seriöst första veckan efter lovet. Känns som om jag aldrig förut har haft såhär mycket att göra på en vecka! Ska i alla fall läsa klart en tidning typ och sen även göra lite arbetsmiljö och säkerhet. Sen ska jag hinna tvätta, städa och packa innan jag ska in till stan för en dejt med Kaisa och Matilda. Vi skulle nog kanske äta eller fika ute och sen även göra någonting annat kul!

Imorgon har vi två lektioner, men jag tror jag ska ta den tidigare bussen mot Malå för att göra ett fotojobb på vägen hem. Ska fota till Gummiverkstaden. Men det verkar inte som om det går någon tidig buss till Bäverhult så vi får se hur det löser sig...

 

 

 


Mobilbilder-bomb

Hittade massa gamla (inte jättegamla) mobilbilder på datorn som jag tänkte bjussa på:

 

 

 

Onsdag

Har haft fullt upp idag! Har skrivit ut och lämnat in projektrapporten. Sen har vi haft redovisning och varit på en typ föreläsning om arbetsmarknaden. När jag kom hem från skolan har jag och Sofia fixat och beställt varsin fotobok som vi skulle göra som APU-uppgift. Nu är det klart så därför firar vi det med en mjukglass på Coop!

Senare ska jag fara och hälsa på Kaisa på Attityd!

 

 

 

Myskväll

Har varit på coop med Kaisa. Köpt grönsaker och dipp, ansiktsmask och lite annat så nu är vi redo för en myskväll framför filmen Mr. Woodcock. Kommer bli grymt mys... och som slutet på allt ska vi skeda!

Lite bilder från dagen:

 

 

 

En dag som denna, en seg dag

Har varit på skolan i sisådär sex timmar idag men hade bara två lektioner. Käkade även lunch på Coop med brudarna eftersom fisksymfonin inte gick att äta...

När jag kom hem började jag med projektrapporten och då var klockan halv tre. Har hållit på till nu så det har tagit ungefär tre och en halv timme... Men nu är jag äntligen klar! Känns så förbannat jävla bra!

Jag och min sked

 

 

 

Dags för skola

Massagen i morse var awesomeness!

Skolan var mindre kul.. Hade massor att göra och har fortfarande det. Men det är väl bara knyta näven och köra på.. Måste skriva projektrapporten innan onsdag och fixa tryck till praktikuppgiften innan onsdag. Måste även kolla när balen är och fixa allt till det!

Kaisa är här nu.. och fyra veckor framöver. vi ska skeda..



Söndag

Helgen har varit hektisk, minst sagt. Jag har nog aldrig kännt såhär i hela mitt liv. Tur att allt löste sig som det gjorde i alla fall.

Blev en ganska rolig fredag med monopol på schemat. Sen blev det även en ragg runt i Malå City. Sov inte så mycket natten mot lördag och när det hade blivit lördag morgon drog jag till Rikard och hängde med honom hela dagen. Det kändes skönt! Lördag kväll blev det att träffa lite folk och jag tror inte att kvällen kunde sluta bättre än vad den gjorde.... (A)

Idag är det söndag. Vaknade vid ett och sedan dess har jag chillat hemma. Ska snart äta och efter det ska jag ringa och väcka Rikard som jag misstänker sover än.. Hoppas på en skön sista kväll innan skolan börjar!

Saknar Turkiet..

 

 

Lördag

 

 

 

Fredag

Har åkt bräda med Kaisa idag och kan meddela er att jag är slutkörd. Kommer ha fett med träningsvärk imorgon, men det är då det. Har även grattat Linn och Frida lite som fyller år. Dom fick varsitt paket och ikväll blir det kalas. Ska snart städa mitt rum och efter det blir det en powernap innan jag ska hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen. Som jag skrev blir det kalas och efter det ska jag nog till Rikards vandrarhem. Vi får se vad vi hittar på där!

Påminnelse till mig själv och alla ni andra som går trean: BÖRJA MED PROJEKTRAPPORTEN!

 

 

 

Torsdag

Igår blev det inte mycket gjort. Jag började med en skotertur och efter det blev det indianpoker och film med grabbarna.

Idag har jag blivit intervjuad av Norran angående min utställning. Sen har jag varit med Kaisa. Jag har även hunnit jobba och nu har jag precis ätit och gjort mig klar för kvällen. Vet dock inte vad som händer ännu men det återstår att se!

 

 

 

Tisdag

Vaknade astrött i morse av att Rikard ringde kvart över sju. Jag hade lovat att skjutsa han till tandläkaren.... ångest... For sedan hem och sov en timme innan det var min tur. Hatar tandläkarn.... Eller ja, inte just tandläkarn men typ när dom ska ta bilder och shit... Gick ändå bra i alla fall!

Sen for jag, Kaisa och grabbarn ut med skotern. Blev en tripp till Stures Koja och som vanligt är det mycket kul som händer på vägen..

När jag kom hem därifrån blev det middag hos mormor och efter det va ja med boysen in da vandrarhem...

Nu ska jag sova! Skönt med lov..





Uppdatering

Lördagen löste sig ganska bra, trots att jag i början var utan bil. Men jag fick låna Adamskis volvo med uberljud så det blev en tripp till Lycksele trots allt. Hade riktigt kul där vill jag lova, och det var härligt att träffa massa folk också!

Söndagen blev mindre lyckad.. Eller ja, den blev väl inte misslyckad men jag klarar fan inte av frustrerade bakismänniskor när jag själv är en av dom. Hade även en lägenhetsnyckel som jag var tvungen att lämna innan vi skulle åka tillbaka till Malå, men personen i fråga vägrade svara i telefonen så vi fick leta igenom hela Lycksele innan vi kunde lämna nyckeljäveln...

I måndags jobbade jag och det gick bra. Sen på kvällen blev det film hos Rikard. Vi såg "The Human Tusenfott" som vi så gott ville kalla den.... äcklig






Lördag

Trodde det var fredag idag, men de är ju fan lördag?! Har jobbat idag och det har gått bra. Fick även ett samtal som gjorde att jag vill till Lyckslele ikväll. Tänkte ju egentligen skippa det eftersom alla for dit igår, när jag jobbade. Men alla verkar ha stannat kvar där och ska ut även idag. Så jag känner starkt för att fara dit, men jag har jävlar ingen skjuts... Alla är ju redan där, så det är ingen härifrån som ska dit, och inte har jag en bil heller... FUCK..

 

 

Jobb

Jobbar idag mellan 10 - 18. Har lunch nu men ska snart tillbaka till kneget igen. Får se vad som händer ikväll.. Det är fredag, och det är ju awesome. Men jag jobbar imorgon så det blir troligtvis att ta det lugnt!

 

 

 

Yo!

Torsdag idag, betyder att jag jobbar imorgon hela dagen.. Är själv hemma i helgen för mamma och pappa ska till fjällen. Med själv menar jag såklart jag och mina syskon. Därför kommer jag också att jobba lördag och måndag till veckan. Peppa!

Ikväll blir det att ta det lugnt. Lite snack och sen ska jag till Rikard för att förhoppningsvis spela poker!

 

 

 

 

Skoter

Har just varit ute på en skotertur med Fanny. Det gick bra förutom att man typ blåste av skotern ibland. Vinden är ju inte lugn om man säger så.. he he..



Nu ska jag duscha sen ska jag fara och möta grabbarna så får vi se vad vi hittar på!







Onsdag

Idag har det inte hänt mycket. Jag har bakat, kollat på film - 127 hours. Den rekomenderar jag inte alls. Huvudpersonen sitter fast typ från början tills det är 10 minuter kvar av filmen, då skär han av sig armen och tar sig lös. Har även kört lite skoter med Fanny och efter det for jag ut och körde "Poolen" med Kaisa innan jag for till Rikard och spelade poker med grabbarna! Riktigt kul att vi faktiskt har börjat göra annat än se film hela tiden..

Nu ska jag se "No ordinary family" innan jag skallar kudden..






Uppdatering

Eftersom jag inte har bloggat på fem dagar är det precis vad jag tänker göra nu. Har lite tid över medan grabbarna gör... va dom nu gör. Vi ska ut och köra skoter snart i alla fall!

Sedan sist jag skrev har jag gjort ganska lite, men ändå ganska mycket på nått vis. Det beror helt på hur man ser det. När man är från Malå så tycker man att man har mycket att göra när man ser film. Det har jag gjort massor! Men vi har även varit lite mer kreativa och varit ute och grillat! Började med att vi körde från Malå, med bil, långt åt höger. När vi kom fram till destination Svedjan insåg vi att det var djupsnö till stugan vi skulle grilla i. Då körde vi tillbaka till Malå och fortsatte långt till vänster och kom fram till destination Stentjän. Där var det mörkt och jävligt i början men så fort vi hade fått upp en eld och värme så var det hur kul som helst! Detta var i torsdags..

Fredagen var jag och hjälpte Rebecca på Jims verkstad. Städade köket så det blev rent. Nu kanske ni tänker att det är väl vad städa går ut på - att det ska bli rent. Och ja, så är det. Men försök att tänka er hur det såg ut... Resten av fredagen bestod av massa beslut som jag inte tänker gå in på. Vissa vet vad jag snackar om, andra inte. Vi behåller det så. Jag måste i alla fall tänka över hur fan jag ska göra och hur det ska gå till!

Lördagen var jag med lite folk tror ja. När man är "ledig" (praktik hemma) i tre veckor är det lätt att man glömmer vad man gör om dagarna, och framför allt vilken dag det är..

Söndagen minns jag inte heller så mycket av. Såg en del film, städade lite i mitt rum sen va jag med en kompis.

Måndagen (igår alltså) for jag ut och gick med mamma. Städade mitt rum även då. Varför? Jo för att det hade hunnit bli stökigt sedan jag städade i söndags och fråga mig inte hur jag lyckas.. Måndagkväll var jag chaufför. Eller ja, jag var ute och gled med grabbarna!

Nu är det tisdag. Jag har varit och kollat på hur dom har satt upp min utställning på biblioteket och det blev finfint! Gillar även hur dom har annonserat det lite överallt i Malå.. Sweet!

Nu väntar jag bara på att det ska hända nått. Det vill säga att Jim ska höra av sig nån jävla gång så vi kan fara ut med skotern! Annars far jag fan själv!

Slänger in några bilder från grillkvällen:

 

 

 

 


RSS 2.0