Världelös på att dricka vatten..

Igår när jag kom hem från Ytterberg hade jag JÄTTEONT i ryggen. Hade i och för sig mockat hela stallet och ridit två hästar så det kanske inte var så konstigt. Knaprade i alla fall lite alvedon och sen for jag ut och gick. Eller ja, jag tänkte gå, men sen bestämde jag mig för att se hur långt jag orkade springa och det visade sig att jag klarade springa hela rundan som jag hade som mål. Sov som en stock hela natten sen.



Imorse när jag vaknade for jag också ut och sprang samma vända men det var inte lika enkelt som igår. Jag tror inte riktigt att kroppen hade vaknat ännu. Men jag tog mig runt i alla fall.

Nu sitter jag på jobbet och har två timmar kvar. Rubriken är ju "Värdelös på att dricka vatten" och med det menar jag inte att jag dricker lite vatten. Jag dricker vatten hela tiden, men det har en tendens att hamna utanför munnen. Så nu sitter jag här på jobbet med en stor blöt fläck på tröjan. SCORE! Sen blir det i alla fall gymmet med Hanna och efter det ska vi försöka pyssla lite!

 

 

Bra start på denna vecka!

Imorse var awesome! Vaknade halv åtta pigg som fan, så jag bestämde mig för att göra gummibandspasset. Var riktigt jobbigt men skönt. Duschade sedan och gjorde mig klar medan jag lyssnade på denna låt:
Kände mig hur himla glad som helst! Typ bästa morgonen ever! Hittade även en ny tröja i min garderob, som jag tror är Fannys, men jag lånade den. Passade utmärkt! Känner mig fin idag! Har dessutom 9 månader med Fredrik idag <3

 

 

 

Helgen

Igår var jag och Hanna, som sagt, i Skellefteå hela dagen. Blev rätt stressigt med tanke på att det var mycket affärer vi skulle hinna och dom hade ändrat så bussen gick hem tidigare. Men vi hann med allt och även en lunch på Tatung. Smakade dock inte så bra enligt mig. Det brukar vara gott men dom lyckades inte riktigt igår. Jag hann i alla fall få med mig ett par byxor, en tröja, underkläder, två par jackor och lite smink hem så jag är helnöjd!

Idag har jag gjort gummibandspasset, kört skoter och varit på gymmet. Helt ok dag med andra ord. Ska se film ikväll och bara mysa!

 

Skön kväll!

Blev inget gymmande ikväll för det var stängt. Istället for vi ut och gick runt Malå samhälle. Alltså typ 4 kilometer max. Hihi. Sen for vi på Ica och köpte lite godis och såg OTH. Hann typ se tre avsnitt innan det var dags att bege sig hemmåt. Nu ska jag snart gå och sova, tro det eller ej. Det är ju fredag.. Men jag ska som sagt upp klockan sju imorgon och hoppa på bussen till Skellefteå. Kommer bli AWESOME!

 

 

Fredag

Har jobbat på stora Ica hela dagen och det har gått hur bra som helst! Riktigt trevliga arbetskamrater får man ju också på köpet! Jag slutade klockan fem och då for jag till lillIca och köpte lite grejer som jag har lagt undan. Fick hur mycket som helst för bara 1350 ;D

Köpte bland annat skedar, ugnsformar, böcker, kuddfodral, gardiner, prydnadsgrejer, stekpanna, vispar, slickepottar och monopol. Lite vuxengrejer med andra ord. Är som redo att flytta snart. Måste dock bara ha någonstans att flytta först, åsså lite mer pengar. (A)
Nu har jag just ätit en fet tallrik med tacos och ska städa i mitt rum lite och pyssla och dona tills maten har sjunkit ner. Då blir det gymmet med Hanna och sen ska vi se OTH! Imorgon blir det Skellefteå!

 

 

Hur glad?

Såhär glad, ungefär, känner jag mig idag. Ungefär lika trött som jag är glad är jag också. Fick glada nyheter idag, vilket resulterade till glädjen. Tröttheten kommer nog från jobbet. Kanske en smula från att jag känner mig uttråkad - därav trött. Jag har inga som helst problem med att jobba. Men det blir ju samma gamla visa varje dag. Jobba - träna - sova. Sen samma sysslor nästa dag! Önskar att dygnet hade fler timmar så jag hade hunnit pyssla, städa mitt rum och träffa kompisar, men icket. Längtar VERKLIGEN till i helgen så man får se något annat än samma gamla Malå. Ikväll ska jag i alla fall försöka klämma in ett avsnitt eller två av OTH med Hanna! Men ska hinna måla en lampa och träna också!

 

 

 

 


Torsdag

Det börjar dra sig mot helg och jag längtar! Känner mig helt slut i kroppen så jag måste få vila ut lite. På lördag kanske jag och Hanna ska till stan och göra oss av med några presentkort. Kommer troligtvis bli roligt att göra något annat en stund!

Snart ska jag bege mig mot jobbet. Börjar dock inte förän om 40 minuter, men så är det när man inte kan sova längre. Ändå skönt att slippa stressa!

 

 

Onsdag



Började åtta imorse också och har varit på stora Ica ändå till klockan 12. Det gick riktigt bra idag tycker jag. Några smärre misstag som jag sedan lärde mig utav! Nu är jag tillbaka på lillIca och ska jobba tills mamma kommer tillbaka hit. Hon skulle vara uppe på stora Ica nu efter lunch och jag vet inte hur länge det blir. Efter jobbet blir det i alla fall Ytterberg sen får jag se om jag hinner träna eller om det bara blir att ta det lugnt! Kanske köpa lite godis för 1,90 på Ica och se OTH med Hanna om vi hinner! ;D

 

 

Tisdag

Började jobba redan klockan åtta imorse. Skulle öva kassan på stora Ica vilket gick förvånansvärt bra! Sen jobbade jag på lillIca från 10 - 16. Efter det for jag på gymmet. Skönt att komma igång igen efter helgen. Har typ gått upp två kilo sen i fredags... Ska försöka hinna gymma imorgon också beroende på när jag slutar jobba, för jag måste hinna till Ytterberg också!



Saknar dessa tider och att umgås med Kim som jag inte har gjort på länge nu..

Efter gymmet for vi i familjen till Kirre och Börje på middag! Riktigt god köttsoppa serverades och jag åt hur mycket som helst av allt utom köttet, som jag inte tycker är särskilt gott i soppa. När vi kom hem därifrån plockade jag upp ett ton kläder från mitt golv, målade en ram och nu ska jag slå på en film och kolla tills jag somnar!

 

 

Måndag

En gammal bild på Furir och Esset!



Tillbaka i vardagen. Känns lite tråkigt med tanke på att jag har haft en underbar helg som jag verkligen inte ville skulle ta slut. Men jag jobbar idag och det får tiden att rinna iväg fortare - vilket jag vill, så det känns bra. Jag jobbar till halv sex och efter det ska jag försöka ta mig till Ytterberg, men vi får väl se hur den saken slutar. Jag har tyvärr ingen bil för mamma och pappa ska på kalas i Kriberg. Så jag håller på försöka lösa det nu.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Skriva, läsa och se film. Var rätt trött imorse när jag vaknade så det blir nog en tidig kväll ikväll!

Du, underbara!

Helgen har varit magisk på alla sätt och jag är så glad att jag fick spendera den med Fredrik <3

<3

Imorgon kommer förhoppningsvis bli den bästa dagen på länge! Ska jobba till tre och efter det åker jag iväg för att spendera helgen med Fredrik <3

 

 

Torsdag

Det här är nog kanske den fulaste bilden jag någonsin kommer lägga ut på mig själv. Men whatever.. I alla fall så drabbades jag av en dramatisk ögonsjukdom (hehe) för någon vecka sedan. Sen gick svullnaden ner och nu är det exakt likadant fast på andra ögat... Kul!

 

 

Idag gick det i alla fall riktigt bra på jobbet och jag var flitig som tusan! Efter jobbet for jag hem och skottade bort snön och sen for jag med Hanna på gymmet. Tränade hela kroppen idag + att jag sprang 1 mil på krosstrainern. Känns skönt! Ska nog även ut och gå ikväll men först ska jag packa väskan och göra några ärenden ;)

 

 

Onsdag



Jobb idag igen! Dagarna flyter på rätt bra nu tycker jag och jag har kommit in i rutinerna. Mina dagar består av jobb och träning. Sen antingen stallet eller filmkväll, så jag klagar inte! Har också haft ganska mycket tid för mig själv nu och det har varit himla skönt! Men ikväll ska jag nog se OTH med Hanna! Som jag har längtat!!

 

 

Träning

Efter jobbet idag for jag direkt på gymmet. Tränade armarna och benen i ungefär 50 minuter, sen solade jag. När jag kom hem åt jag lite mat sen gjorde jag gummibandspasset i en timme. Tänkte typ se film efter det. Men jag var sur så då for jag ut och gick istället för att rensa skallen. Var ute i en halvtimme typ bara, sen for jag hem igen och städade mitt rum. Skönt att allt detta är gjort nu! Träningen återkommer ju dock varje dag, och även städningen typ..
Bildern från dagen:

My place - Bakom kassan ;)

Mina fulaste, men MYSIGASTE och SKÖNASTE skor!

Gymmets spegel gör typ så att man ser tjockare ut! 
Det ökar ju motivationen till att träna lite extra ;)

 

 

 

Nagelfix

Igår kväll fixade jag mina naglar, både på händerna och fötterna! Jag målade tånaglarna röda och satte lösnaglar på händerna. Men sen, efter en dag på jobbet var inte naglarna lika fina längre... Efter ett gäng upplockade varor och några timmars inventering och nerplockning av julvaror så satt endast en nagel kvar på händerna. Det var inte jättefint så jag bröt loss den också.. Såhär fina var dom i alla fall till en början:

 

 

 

 

Tisdag



Jobbar idag mellan 10 - 15. Möjligtvis lite längre än så! Men sen när jag har slutat ska jag i alla fall på gymmet. Ska fan träna tills jag stupar! Sen ska jag nog sola också! Hihi.
Ikväll ska jag storstäda i mitt rum! Wehoo!

 

 

Måndag



En halvtimme av jobbardagen återstår. Idag har det gått riktigt bra att jobba! Allting har rullat på snabbt och spärtfritt. Inte riktigt smärtfritt kanske... Att packa upp varor när man skär sig på kartongerna är inte så kul men.. Direkt efter jobbet ska jag till stallet och rida. Sen ska jag kanske på gymmet om jag orkar, men bara kanske!

 

 

Söndag

Vaknade vid 12 imorse, klev upp och gjorde gummibandspasset i en timma. Sen for jag på YRF-möte och efter det direkt på gymmet. Sprang i en timme, sen gymmade jag i en timme. Känns bra att jag har tränat tre timmar av dom sju timmarna jag har varit vaken idag. Har även solat en halvtimma.

Ikväll ska jag nog inte göra så mycket. Se film och fixa naglarna tror ja!

 

 

*

 

 

Paint-skillz!


Made by: Fanny Åström

Made by: Lovisa Åström

Fun time @ work!

Skönt!

Har just varit och sprungit två mil på krosstrainern och gymmat i en halvtimme! Så himmelskt skönt det var. Sen när jag kom hem hade Fanny bakat kladdkaka så då blev det lite sånt och turkisk youghurt! Mumma. Ska slå på en film nu, sen ringa och säga godnatt till min man.

 

 

Torsdag

Jobb idag igen! Ska jobba ganska mycket nu en månad framöver och det är jag superglad för! Känns himla kul att få tjäna ihop lite pengar. Ska spara allt jag kan!!




Har dock jätteont i magen, men jag tror det är för att jag är hungrig och om en halvtimme har jag lunch så att det kommer nog snart bli bra igen. Längtar tills jag slutar, för då ska jag springa!!! Och efter det så funderar jag faktiskt på att trycka chips och dipp! Ska se om Kaisa är sugen!

 

 

Good evening bitches!

Gick rätt bra i stallet idag och Besta är duktig som vanligt! Men grovjobbet i stallet var inte det bästa jag kunde göra efter en massage som jag också har fått idag. Jag fick ännu ondare i ryggen nu... Efter stallet for jag på gymmet och sprang 1,5 mil på krosstrainern sen for jag och solade med Kim. Efter det såg vi "Pappa Polis" och nu har jag landat i sängen. Godnatt folket!

 

 

Drömmar

Haha, jag borde seriöst göra en ny kategori med namnet "mina drömmar". Jag har nog aldrig drömt så mycket som jag har gjort den senaste tiden. Det är jätteroligt! Inatt drömde jag om att jag var på LillIca och jobbade och skulle gå upp till stora Ica och hämta frukt. Men istället hämtade jag två små möss och en fågel med diamanter på som jag stoppade i en påse. Självklart var dom levande. När jag kom tillbaka ner på LillIca var det fullt med folk, och min fågel fick panik och försökte rymma ur påsen så jag stoppade den i en hamsterbur som vi har på LillIca. Haha!



Min andra dröm inatt var att jag började dejta Timbuktu. Han var jättesnäll mot mig och hur romantisk som helst. Sen var jag på en fest med Kaisa, Hanna, Rebecca, Antonia och Angelica. Vi hade jättekul i början men sen när jag sa att jag skulle fara så blev alla jättesura på mig. Särskilt Antonia för hon ville också vara med Timbuktu. Haha alltså RANDOM...

 

 

Tisdag

Tog en fet jävla sovmorgon idag och låg kvar i sängen till typ klockan två. Sen for jag på gymmet och var där i två timmar. Nu i efterhand ångrar jag det för jag har skitont i huvudet. Skulle nog ha vilat en dag till. Har haft konstiga drömmar inatt också. Ganska roligt faktiskt, och det var ingen som ville ha ihjäl mig denna gång!

Nu ska jag bara ta det lugnt till klockan sju. Då ska jag se film med Kim och Linnea.

 

 

 

Måndag

Jobbar idag mellan 10 - 15. Känns som att mitt huvud ska sprängas, bokstavligt talat. Håller på att bli förkyld. Tror att febern också kan vara på ingång. Hade jätteknasiga drömmar inatt om att folk fylle döda mig. Sprängde typ bomber utanför huset och hade prickskyttar i helekoptrar runt om. Jag gömde mig i sängen under täcket och då kom det en kattunge och rev bort täcket från mitt ansikte så jag gnöp ihjäl den med händerna. Sen tog jag på mig täcket igen och hörde att nån kom in i huset och efter det vaknade jag. Random..



Ska till hästarna efter jobbet. Kommer vara skitkallt.... Men ska försöka skynda mig så jag inte blir ännu mer förkyld. Ska bli roligt att träffa den nya hästen också! Sen ska jag hämta ut mina kläder!!! ;D

 

 

*

HUR VET DU ATT DU E ETT PUCKO? 

¤ ... Du blev påkörd av en parkerad bil. 
¤ ... Du tror att det är iskuberna som håller frysen kall. 
¤ ... Det tar dig 2 timmar att kolla på en 60 minuters film. 
¤ ... Du skolkar från håltimmarna 
¤ ... Du ville ha en ny munk eftersom d var hål i den förra. 
¤ ... Du ringer nummerupplysningen för att få numret till 112. 
¤ ... Du ställer dig på en stol för att höja ditt IQ. 
¤ ... Du snubblar över en sladdlös telefon. 
¤ ... Du säljer bilen för att få pengar till bensin. 
¤ ... Du kastar en sten mot marken o missar. 
¤ ... Du försöker dränka en fisk. 
¤ ... Du köper en soldriven ficklampa. 
¤ ... Du blev inlåst i en livsmedelsäffär, o svalt ihjäl.




*

 

 

Finns det liv är det aldrig försent.

Idag har jag varit riktigt jävla duktig när det gäller träning om jag får säga det själv. For ut med Frida och åkte längdskidor. Kunde knappt andas för att det var så jobbigt men vi tog oss runt i alla fall. Sen for jag på gymmet i en och en halv timme. Gick och sprang 40 minuter på bandet, sen tränade jag armarna resten av tiden. Stolt chey!

 

Nu sitter jag och lyssnar på "Timbuktu - Flickan och Kråkan". Hur bra?! Ska snart käka också, sen duscha! Luktar svett! :D he he.

 

 

 

Fredag

Alltså vilken natt! Hade ställt väckaren på 02.00 för att se hockeyn med pappa. Jag klarade mig igenom en period, halvsov genom den andra och när den tredje skulle börja gick jag ner till sängen. Trött chey!

Vaknade för en liten stund sedan med ubermycket energi så jag ska försöka övertala Hanna att vi ska fara och åka längdskidor! Sitter och chattar med tjejen på ansiktsboken nu men hon verkar inte vara så himla sugen. Om inte så tar jag med mig min älskade syster!

 

 

Helg

Har jobbat i fyra dagar nu. Det har gått riktigt bra och varit ganska kul faktiskt, trots min gigantiska böld i ögat. Det är dock inte svullet längre, bara lite rött. Jag har också hunnit vara och hälsa på älskade farmor idag som nyligen har opererat sig. Jag hoppas för allt i världen att lille farmor kryar på sig!

Nu är jag proppmätt! Vi har just ätit, så jag ska vila maten en stund. Sen ska jag försöka hinna träna innan Hanna kommer hit. Då blir det "Harry Rotter och Dödsreplikerna" ;)

 

 

*

 

 

 


Onsdag

Vaknade flera gånger imorse mellan fyra och nio. Sen steg jag upp och duschade. Efter det for jag på jobbet i ungefär en timme innan jag for vidare på massage. Var så otroligt jävla skönt. Men hur misshandlad jag såg ut efteråt ska vi inte prata om..

Är hemma på lunch nu men ska snart iväg på jobbet igen. Jobbar till fyra, sen ska jag direkt till Ytterberg med brudarna och efter det iväg på gymmet! Känns himla skönt att ha hela dagen planerad, och det känns ännu skönare att jag får jobba hela veckan typ. Pengar pengar!
Hoppas på OTH ikväll också! Eller vad säger du miss Norén?

 

 

Whatever

Ja tack, det tänker jag vara.
Hela din värld går inte under.
Inte min heller.
Fast jo.

Tisdag

Alltså är alla döda eller?
Har alla blivit insnöade i denna storm?
Eller är alla helt enkelt för trötta för att vara ute?

Sitter på jobbet men vart är kunderna? När jag kollar ut genom fönstret ser jag inget liv därute heller. Kanske är folket less på att handla såhär efter jul. Eller kanske är det jag som har jagat iväg alla med tanke på mitt utseende idag. Vaknade upp med en såndär knöl som Quasimodo har på ryggen (och på ögat också för den delen) på mitt högra ögonlock... ASM!

 

 


Beställt!

Kunde inte låta bli..

 

 

 

Jobbig måndag!

Vaknade typ fyra imorse. Men lyckades somna om efter ett tag och sen vaknade jag återigen för att fara på jobbet. Har varit en rätt lugn dag som har gått sakta framåt. Jag råkade också, smart som jag är, slå i tummen i kassabordet så nu pryder en blodig blånagel min tumme. Inte duktig.. Slutar om en och en halv timme och då ska jag åka direkt till Ytterberg. Kommer förmodligen vara där hela kvällen eftersom jag ska upp själv. Men om jag hinner ska jag träna sen också när jag kommer hem!





2011

Januari: Började gymnasiets sista termin tillsammans med mina klasskamrater.

 

 


Februari: Åkte en enda gång i backen med Kaisa. Körde massvis med skoter. Hittade även på rätt mycket med brudarna från stan under kvällarna i Skellefteå.

 

 

Mars: Slutet på en relation ledde till början på en annan. Jag började vara med Fredrik rätt mycket. Kaisa fyllde 19 år och vi var hemma hos mig för att fira henne. Jag kan också inflika att här började nog den jobbigaste tiden i hela mitt liv, men också den som var värd att kämpa för mest. Det var mycket bråk, sorg och massa missförstånd men också mycket glädje och kärlek. Var även rätt mycket på travet med Sofia och Bea. Jag minns att Bea var så faschinerad och skulle skaffa en egen häst att rida på. Haha!

 

 

April: Spenderade en massa tid tillsammans med Fredrik och vi gick från att "tycka om" till att "älska". Hade många fina helger ihop under denna tid.
Maj: Det började gå mot sommaren och det var ganska mycket som skulle vara klart i skolan, bland annat projektarbete och dylikt. Var ganska stressad men som vanligt så får jag saker att lösa sig tillslut ändå. Hade dock rätt mycket att tänka på under denna tid så jag var nere och hade inget inre lugn. Kaisa hade också praktik i Skellefteå så hon bodde hos mig i en hel månad. Skulle kunna pussa henne bara för att hon var världens bästa stöd under den tiden!

 

 

Juni: Tog studenten tillsammans med min underbara klass. Jag måste säga att studenten är en av dom roligaste dagarna i hela mitt liv. Min familj, Mormor och Fredrik kom och grattade mig sen hade jag världens bästa kväll i hela mitt liv. Nästan. Studenten är något alla borde få uppleva.

 

 

Juli: Stadsfesten tillsammans med Fredrik, Kim och Rebecca. Kan nog inte beskriva med ord hur mycket jag trivdes med dom tre under hela sommaren. Vi hade så otroligt roligt tillsammans. Vädret var underbart och jag hade så mycket inspiration. Fick även se Robyn uppträda och åka karuseller. Musik vid Malån var också en rätt trevlig helg. Jag har nog aldrig varit så stolt över mig själv som jag var under den kvällen. Hade också en trevlig midsommar i stugan tillsammans med familjen, Fredrik och Adam.

 

 

Augusti: Fyllde 19 år. Hade mycket inspiration till att hitta på grejer med mina kompisar. Spenderade mycket tid i Norsjö hos Fredrik. Var på min första "Talludden", och trots att jag hade jättekul var min överraskning när jag kom hem så himla mycket bättre. Fredrik låg i min säng och sussade.

 

 

September: Detta var en väldigt lugn månad. Jobbade en del på LillIca, spenderade tid med Fredrik och bara myste. Gjorde även om rätt mycket i mitt rum eftersom jag hade ganska mycket inspiration.

 

 

Oktober: Detta var också en lugn månad, men väldigt jobbig. Det hände många grejer väldigt snabbt och det var svårt att smälta. Jag nådde botten. Har nog aldrig haft såhär mycket i min hjärna som jag hade då. Jag och Fredrik hade även ett halvår tillsammans och så firade vi Halloween.

 

 

November: Fredrik åkte. Vintern började komma sakta men säkert. Började snöa väldigt sent i år. Kunde inte köra skoter som man vanligtvis brukar kunna göra denna tid på året. Jag började vara rätt mycket med Hanna igen. Kan inte beskriva hur skönt det var att vi "hittade tillbaka till varandra" igen. Har sett många avsnitt av One Tree Hill med henne och bara myst. Jag började även gymma, och så saknade jag Fredrik en massa. Var på Informationsvecka och fick lära mig massa nytt och fick veta nya saker. Än en gång nådde jag botten.

 

 

December: Detta var en hektisk månad. Rolig, men väldigt stressande. Började få ett lugn i mig själv och kände mig mer självsäker. Var och hälsade på min kusin i Boden, var på Cocktailparty, hälsade på Fredrik, jobbade massor på LillIca under julveckan. Firade jul med släkten. Var mycket med mina vänner och hade ett underbart tolvslag på nyårsnatten. Pratade med Fredrik både före, under och efter tolvslaget så jag fick ett bra avslut på detta år och en bra början på 2012.

 

Detta år har det hänt väldigt mycket. Jag har växlat mellan att ena stunden må hur bra som helst, till att sjunka nästa stund sjunka och nå botten. Jag har aldrig varit bredd på vad som ska hända i mitt liv men jag lärde mig att acceptera det som jag inte kunde förändra och ta dag för dag för att ta mig igenom vardagen. Jag har lärt mig att man aldrig kan lita på någon fullt ut och innan jag lärde mig det fick jag ta massa skit. Jag har också lärt mig att min familj betyder hela världen för mig. Det är ju en självklarhet egentligen men man fattar nog inte hur mycket dom betyder förän man testar gränserna. Jag är dom så otroligt tacksam att dom har stöttat mig, och även Fredrik under året! Sen har jag också lärt mig att jag ska bry mig mer om mig själv och sluta tänka på vad som är bra för andra. Jag kan aldrig förändra vad som har hänt, men jag kan leva idag och göra förändringar, sen kan jag hoppas på morgondagen. Jag har så många förhoppningar redan nu på nästa år så att det är inte sant. Jag vill verkligen se hur långt jag kan nå nästa år!

 

 

 

RSS 2.0