10 månader

 

 

 

Onsdag igen

Det var alltså exakt en vecka sedan jag bloggade. Känns som att det var typ igår. Tiden rullar på så jävla fort nu när man jobbar hela dagarna och sen inte har tid till annat än Ytterberg och träning. Lite tråkigt är det ju, att inte ha tid till att göra saker som man verkligen vill. Men jag klagar absolut inte på att pengarna rullar in!
Imorgon kommer Fredrik hit i alla fall. Det ska bli kuligt!

 

 

 

Onsdag

Är hemma på lunch nu! Jobbar till sex och ska sen direkt till hästarna, där jag nog kommer bli hela kvällen. Hoppas att Fridolf vill följa så kanske det går lite snabbare. Ska försöka hinna gymma också, men jag har inga som helst förhoppningar på det för jag vet innerst inne att det ändå inte kommer bli av.
Har laddat ner ett nytt webcam-program till min dator eftersom det andra försvann. Så att jag ska kunna ta fina ego-cambilder att lägga ut på bloggen i brist på annat. MEN JAG HITTAR FAN INTE KNAPPEN MAN SKA TRYCKA PÅ FÖR ATT TA EN BILD.. HAHA. Så jag bjuder på gamla istället!

 

 

Alive

Ja, visst lever man! Jobbar, tränar och sliter!

100 dagar.

 

 

 

Home

Har kommit hem från en kall eftermiddag i Ytterberg med Frida och hästarna. Vi red två hästar var och sen gick vi med shettisarna en bit. Det var himla skoj, men också himla kallt! Nu är jag i alla fall hemma, som sagt, och varm! Har duschat i kokhett vatten i typ en kvart och tagit två ipren för ryggen så nu är jag fit for figt för en film innan jag somnar. Tråkigt att sova utan min Baby dock...

 

 

Helgen

I helgen har Fredrik varit hos mig och det har varit den bästa helgen på länge! Vi umgicks med lite folk i fredags och i lördags var vi på kalas hos hans pappa och Elena. Sen lagade vi mat, spelade spel och såg film med Kim och Linnea. På söndagen såg vi film, myste och tog det lugnt. Vi var också en sväng på gymmet och det gick riktigt bra! Sen på kvällen firade vi alla hjärtans dag i förtid för han kommer inte vara här när det är på riktigt. Det var myys!

Imorse for Fredrik vilket sög, bokstavligt. Känns så himla tomt utan han. Men jag har i alla fall jobbat från halv 10 till nu. Ska till Ytterberg med Frida och rida nu!

 

 

Jag måste sluta stressa!

 

 

Duktig

Massagen idag behövdes! Fick dock ont i ryggen efteråt när jag kom tillbaka på jobbet igen, så det var ganska drygt att jobba sista halvan av dagen. Nu har jag precis ätit och tänkte vara lite duktig. Måste dock lägga på ett kol för det är mycket jag ska göra!
Ska:
* Städa mitt rum
* Träna 
* Sola
* Fotbada
* Fixa naglarna
* Byta sängkläder
* Städa garderoben
Och allt detta innan klockan 9 helst!

 

 

Onsdag

Har just tränat! Nu ska jag iväg och jobba!
RSS 2.0