Till Hanna Norén som fyller år idag!

4.7...2.8.8.4...7.... 7.2.... 3...6....3.3..5...7....3..3.2.4.3..6..

5.2.4. 4..6...7.7.2.7.... 2.8.8. 3.8.. 3...2....7... 3..6.. 3...6...7...8.7....2.8.8. 8.7...3..8...5...4...4. 3...6....3.3..5...7...3..3.2.4.

7.8..7....7....

 

 

 

4 månader

Igår blev det träning på gymmet en sista gång för i sommar. Gymkortet äro nu slut.. Sen lagade jag världens godaste kycklingsallad till la familia! Fredrik kom också hit. Men jag spenderade inte kvällen med honom utan jag såg Prison Break med Hanna. Fredrik var med Richard och gänget.

Men när vi slog samman hemma blev det film och mys innan vi somnade! Hade ju fyra månader igår! puss







Yesterday

Igår blev det jobb hela dagen, sen ridning i Ytterberg. Så fantastiskt duktig Besta var igår! Och även Birk och Bandit! Hade himla kul i sällskap med syrran där!

På kvällen hade vi gofika hemma hos oss, sen for jag och Kaisa ut och körde bil en stund. Även en sväng förbi Nölviken där Petter och Jim var och grillade.

Trött som ett as slog jag på "Hur många lingon finns det i världen" när jag kom hem och somnade till den!









29/8

Dagens sysslor: Jobba, fara till Ytterberg, rida och se film
Dagens bästa: Ridning, eller filmkväll (kommer kunna somna lätt ikväll)
Dagens värsta: Vaknade 06.20 och kunde inte somna om
Dagens humör: Glad
Dagens längtan: Imorgon
Dagens person: Baby
Dagens bild: Gammal bild med vettigt budskap

 

 

 

Bakisdagen är kommen

Var på Talludden igår och drog lös med Kaisa! Med tanke på vilka förväntningar jag hade sedan sist jag var där så blev gårkvällen ingen besvikelse. Jag hade fett jävla roligt! Träffade massa folk, så det var skitskoj! Blev dock missförstånd med skjutsen hem så jag fick åka buss. Men det var ju också en rolig historia i sig. Sen när jag äntligen kom hem och fick av mig skorna hade jag två feta blåsor på vardera fot... ont ont..

Fick i alla fall världens bästa överraskning när jag kom ner i mitt rum. Baby låg i min säng och sov. Mys att krypa ner där hos han!

 

 

 

set me on fire

Fanny is in the town. Lovisa och jag sitter och lyssnar på musik, har även gjort naglarna fina. Nu taggar vi kvällen och den spenderas på talludden! Blir att börja duscha och göra sig klar snart och snygg ska vi bli! Hoppas på en superkväll!

*

got to love you




Gaaah

Mitt internet funkade inte igår heller. Men jag vaknade i alla fall klockan halv nio för att afra på arbetsförmedlingen och sen for jag och Kaisa hem till mig och åt frulle. Efter det inväntade jag min lön som aldrig kom... Var något förbannad för jag fick den inte förän halv fem på eftermiddagen. Hade då varit utan snus i sex timmar......

På kvällen var jag med Kaisa en stund. Var ute med Polen och lite sånt!







HästarHästarHästar

Har varit i Ytterberg nu! SUPERJÄVLAKUL!

Gick först ut med Bandit på en promenad, sen likaså med Birk. Efter det for sadlade jag Besta, sen bar det av på en ridtur. Första gången på två år asså... Men det gick förvånansvärt bra, och det var svinkul! Weeho!

Nu ringer jag ett samtal som ni ser på bilden! Håller på att ringa Kaisa! Sen blir det en sväng förbi Richard också!







24/8

Dagens sysslor: Sjukan, jobba, promenad med Kaisa, Ytterberg och ridning
Dagens humör: Sisådär
Dagens person: Kaisa
Dagens saknad: Magda
Dagens längtan: Imorgon (tror jag får lön då)
Dagens bild: Magda

 

 

24/8

Vaknade kvart i tio. For på sjukan. Var där till kvart i tolv och gjorde lite prover. Nu har jag just anlänt på jobbet. Ska jobba en timme sen ska jag och Kaisa ut och gå! Efter det bär det av till Ytterberg för att göra stallet och fara ut och rida. Är fett nervös asså.. Men samtidigt taggad! Kommer nog gå bra.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Det blir antingen pyssel, som inte blev av igår. Eller så ska jag kanske vara med Richard om han vill. Det var ett tag sen.. Annars kanske det blir Prison Break igen hos Hanna eller häng med Kaisa!








To have a good time

Har varit med Kaisa idag efter jobbet. Det blev inge pyssel, som jag tänkte, utan vi var ute med bilen en stund istället och surrade lite. Men jag har faktiskt hunnit träna idag. Dubbla pass!

Först for jag ut och gick en timme, sen direkt efter for jag på gymmet och pumpade lite! Kände bara taggen!

Nu ska jag äta och göra mig klar, sen blir det Prison Break maraton hos Hanna <3



Gammal goding! Good times..










23/8

Dagens sysslor: Jobba, promenad/träna, pyssla
Dagens humör: Glad
Dagens längtan: Imorgon, då jag ska rida
Dagens saknad: Baby
Dagens person: Jag
Dagens bild: Johanna

 

 

 

Kom just hem från

Har varit och hälsat på hästarna i Ytterberg idag efter jobbet. Ska börja rida där igen på måndagar och onsdagar! Weeho. Är fett taggad, men samtidigt väldigt nervös. För det var typ två år sedan jag red sist.. Men det ska nog gå bra! Red i alla fall inte idag utan Magdalena visade bara alla grejer! Sen gick jag och Fanny på en promenad med shettisarna!

Nu ska jag till Hanna och se Prison Break!










Måndag

Har inte kunnat uppdatera eftersom vårat internet hemma har fuckat ur..


I helgen har jag i alla fall varit med Fredrik. Han kom i fredags vid ett-tiden på natten. Så det blev inte mycket gjort då, men jag var ju med Kaisa innan. Vi såg Freaky Friday och busa lite.. Kollade även igenom min gamla blogg och helvete vad vi fick skratta. Fula bilder i vansinne och varje inlägg var typ ett helt bokuppslag långa.


Sen på lördagen blev det en härlig sovmorgon, lite Prison Break och en sväng upp till Victor. På kvällen såg vi nyaste Pirates. Sen på söndagen chillade vi typ bara. Var ute och cyklade ett tag i spöregnet, hälsade på Nicke en sväng och såg TV. Hela helgen har faktiskt varit ganska off. Lite tråkigt kan jag tycka men..












Of to Kaisa

Magda har farit. Har varit en ganska off dag. Har rastat Polen lite med Kaisa. Men nyss åt jag tacos. Gott. Nu ska jag till Kaisa igen. Eller Petter, men Kaisa. Bra meningar. Hejdå.










19/8

Dagens sysslor: Sovmorgon, jobba lite, vara med Magda, förhoppningsvis va med Baby.
Dagens måsten: Städa
Dagens saknad: Brudarna från stan
Dagens längtan: Framtid
Dagens person: J
Dagens bild: Sofia och Bea

 

 

 

19/8

Känns himla härligt med fredag idag. Jag och Magda tog en rejäl sovmorgon och sen gjorde vi lunch. Nu sitter jag på jobbet och har bytt av mamma för lunchavlösning. Ska snart hem igen, städa lite och ringa till Fredrik för att se om han kommer hit idag.

Sen ska jag väl hänga med Magda resten av minuterna innan hon åker hem igen.. Har varit skitkul att ha henne här, för det var riktigt länge sen jag träffade henne. Saknar alla andra brudarna också!


En helskön bild på Magda!

 

 

 


18/8

Magda kom hit igår, då hängde vi med Kaisa och såg film. Sen ville Magda se nån random jättedålig kärleksfilm och då somnade jag.

Idag har jag jobbat en timme, sen for jag och Magda på arbetsförmedlingen och hängde ett tag. Och nej, jag är inte arbetslös. Jag är timanställd! hehe..

Vi tänkte fara ut och gå, men det regnade ju hela dagen så vi stannade inne och fotade lite istället.. Blev random... men bra... Nu ska vi se film och lite sånt.







Weeho



Blev dubbla träningspass! Först en timmes promenad med Fanny, sen for jag till gymmet och pumpade lite muskler typ en halvtimme. Nu har jag duschat och gjort mig halvdeles klar. Ska laga mat och sen hämta Magda på busstationen.


Kaisa skulle nog joina oss ikväll. Förmodligen blir det film, vem vet annars vad som händer?!









17/8



Igår blev det i alla fall att färga Kaisas hår. Sen for jag ut och gick med mamma och efter det kom Kaisa till mig igen. Vi såg filmen "Trust" och den var ganska bra. Handlar om en 14åring som blir våldtagen av en 35åring, men hon tror inte själv att det är en våldtäckt för hon tror att dom älskar varandra. Retard...  Sen när Kaisa for hem laddade jag kvällen med Prison Break! (Så Hanna, nu har du lite att ta ikapp)


Nu sitter jag på jobbet och kollar i lite klädestidningar. Vill ha massvis med nya kläder, men ekonomin säger nej.. Jag har inte ens råd att köpa snus..


När mamma kommer tillbaka från sin lunchrast ska jag träna. Antingen ut och gå eller med gummiband! Eller båda, varför inte? Jag har ju redan gjort alla andra måsten idag - jobba och städa mitt rum.


Magda kommer hit ikväll också! Vi får väl se vilka sorters bus vi lyckas hitta på!








Måndag

Har snart jobbat klart och tur är väl det för jag börjar tycka att denna dag blir mer och mer seg. Antalet gånger jag kollar på klockan ökar i mängder.

Peppar träning efter jobbet! Eller peppar och peppar är väl att ta i men jag ska i alla fall göra bort det, direkt efter jobbet så jag har kvällen ledig! Ska vara med Richard vid klockan sju och ja hoppas det blir sköjj! Sen ska jag se Prison Break när jag kommer hem. Måste hinna se sex avsnitt innan Hanna kommer hem men det är nog lugnt..








Dagens nyhet

Klicka på bilden

Jag minns att jag och Johanna gjorde ett radioprogram om just detta i ettan på gymnasiet. Vi intervjuade folk ute på stan i Skellefteå och dom flesta tyckte att det var klotter. Men det fanns även några som tyckte att det var konst. I alla fall till viss del, om det utfördes på ställen som var lämpliga. Själv tycker jag att det är konst, om det är bra gjort. Jag ska lätt pryda mina husväggar med graffitti!

 

Vad tycker ni?

 

 

 

 

15/8


Dagens humör: Sådär
Dagens sysslor: Jobba, träna, hänga med my boy Richard
Dagens längtan: Tills jag (förhoppningsvis) kommer spendera tid i Ytterberg igen
Dagens saknad: Fredrik
Dagens bild:

 

 

 

15/8


Jobb idag, mellan 10 - 17. Sen ska jag nog träna och efter det vara med Richard.


Jag var med han igår också, och med KG och Kaisa. Vi såg en film som var skitbra även om det inte var min typ av film. Death Race 2 såg vi. Sen for jag och Richard på statte och han köpte chips. Som jag sedan åt massa av när vi kom hem till han. Vi såg tv, pratade och smed lite planer!

Nu sitter jag på jobbet. Har packat upp varor hela morgonen. Två stora vagnar med tunga varor! Det återstår två till innan jag är klar. Men det är bra. Det fördriver tid. Dock så väntar jag bara på att nagel efter nagel ska gå av under tiden... Men det är väl smällar man får ta, I guess..







*

 

 

 

13/8


Mycket har hänt sedan sist! Det har varit Norsjö Beach, som levererade och jag hade skitkul. Sen har jag chillat hos Baby några dagar och så har jag jobbat lite till och varit med Kaisa och Richard. Har även hunnit göra lite vuxenstuff! Fullt upp med andra ord!

Idag har jag varit i Lycksele på dop för lillla Johannes.
Det gick fint och smärtfritt, men nu när jag är hemkommen känner jag hur himla trött jag är! Ska typ ta en göra ett ryck med lite bilder från idag nu innan maten, sen blir det nog bara att ta det lugnt och softa ikväll!

 

 

 

Här har ni



Vad tycker du om att vara arbetslös? Måste suga ganska stenhårt eller hur?

Egentligen är det inte så farligt. Jag skulle kunna vara det hela livet om man hade tjänat pengar på det. Men eftersom att man inte gör det suger det ganska mycket eftersom att jag är beroende av pengar.

Vad är ditt livs dröm?
Jag har alltid velat flytta utomlands och vara fotograf. Designa mitt eget hus vid stranden och bo där med dom jag gillar mest.

 

Vad skulle du göra om du skulle ha vunnit 10miljoner? :)
Jag skulle ha startat eget företag, köpt en massa kläder och skor och åkt på massa resor och självklart designa mitt hus och låtit det byggas på något awesome ställe.

 

Ser du fram emot att börja jobba? Varför/varför inte?
Ja, på ett sätt. För att man tjänar massa pengar på det. Om det är ett roligt jobb är det ju inte så farligt att jobba. Men jag skulle aldrig kunna jobba med något jag inte tycker är kul. Eller jag skulle väl kunna göra det, men jag skulle ha dödsångest varje morgon..

 

wat is the best way to make money?
I think the best way to make money is if you have a nice job wich pays well.

 

varför är kg så snygg?
Han föddes väl så I guess!

 

har du något jobb på G?=)
Nä, bara lite strötimmar på LillIca. Thats all.

 

Vilka är de bästa bloggarna du läser? :D
Fokis, Kattis, Fannys, Linns, Fridas, Magdas, Kaisas, Hannas och Keelas.

 

Vad har du för planer för ditt år som 19? ;)
Ska försöka hitta ett jobb som jag gillar, tjäna massa pengar, gå skola och börja rida igen. Det är väl dom grova planerna. Sen har jag massa mindre planer också!

 

När blire födelsedagsfest!? ;):D
Inom en snar framtid ;)

 

HAHA snygg
Tack!

 

 

 

 

 

Tills vidare



Peepz!

Snart drar jag till Norsjö! Är sjukt pepp!

Jag kommer troligtvis stanna där till på tisdag. Så jag kommer inte kunna blogga därifrån. Därför har jag en liten frågestund där ni får ställa vilka frågor ni vill!

På onsdag kommer jag i alla fall att kunna blogga, för då fyller jag år och då vill jag vara hemma! Så om det är minst 10 frågor så svarar jag direkt jag kommer hem!

Peace (Y)







Det börjar närma sig slutet!


Nu är det helg om en halvtimme! Jag är pepp pepp pepp! Har storstädat här på jobbet så det ska vara fint till nästa vecka då mamma börjar jobba igen. Ska bara ta och skura golvet lite innan jag går hem.

Jag vet att jag tjatar, men jag är så sjukt pepp på bilresan! Kommer vara asm! Ska fan digga skallen av mig när jag kör i min ensamhet! Vet dock inte vart jag ska parkera bilen i Norsjö eftersom tivolit är där jag vanligtvis brukar parkera... Men det löser sig - som allt annat!

Ha en asm helg ni också!









Lördag

Jobbar till ett idag. Sen ska jag hem och skicka in några CVn. Efter det drar jag min egen roadtrip till Norsjö. Vad som är kung är att jag har bränt en ny skiva till bilen med asm låtar så jag är pepp på resan!

Sen när jag kommer till Norsjö blir det grillat med lite peepz och efter det ska vi väl dra ut en stund och se vad Norsjö har att erbjuda. Förhoppningarna är ju inte direkt jättestora och ännu mindre med dåligt väder men jag hoppas det kommer bli kul ändå!

Jag kommer nog stanna i Norsjö några dagar eftersom att jag är ledig. Men på onsdag fyller jag ju år så då kommer jag att vara hemma i alla fall! Dock vill jag inte fylla år. Jag vill inte bli äldre. Jag vill vara samma gamla töntiga, omogna Lovisa..

Men när man blir äldre har man mer tillgång till frihet att göra vad man vill och det ser jag fram emot!










6/8

Dagens sysslor:
Jobba kortdag, jobbansökan, roadtrip, Norsjö
Dagens humör: På topp
Dagens längtan: Om tre timmar
Dagens person: Fredrik
Dagens måste: Packa, vilket jag inte gjorde igår
Dagens bild:

Sjukt pepp!

 

 

 

 

Grillat

Victor bjöd på grillat och det var seriöst det godaste jag har ätit på länge! Sen satt vi bara och pratade och lyssnade på musik tills det var dags att fara hem!

När jag kom hem spenderade jag lite tid med mamma och pappa. Sen har jag målat naglarna, och det ser seriöst ut som om jag har lösnaglar. Det blev himla snyggt! Mina naglar är fan frächa! Asm! he he

Orkar inte packa ikväll, det gör jag imorgon efter jobbet. Jobbar ju bara till ett så! Sen bär det iväg! Weeho. Har även bränt en skiva till bilresan så den kommer bli kung!

Nu ska jag se klart en film sen sova!








Say wehoo!

 

 

 

5/8

Klicka på bilden

Killarna från klassen i Norran!

 

 

 

Fredag

Fredag nu då!

Jobbar i ungefär en timme till. Sen ska jag ringa Victor och höra vilken tid jag skulle komma på middag. Han och KG skulle bjuda på grillat! Smarrigt! Men jag hoppas det inte blir för än sex eller sju-tiden. För jag måste hinna städa mitt rum, packa och för hoppningsvis träna så jag slipper göra det imorgon så jag kommer mig till Norsjö fortare!

Sen ikväll måste jag även fixa naglarna och lite andra småheter. Men det blir väl att inte stanna alltför länge hos Victor då istället antar jag!

Känner mig ganska pepp på livet just nu. Igår var det roligheter, ikväll blir det roligheter och imorgon blir det roligheter - i form av Norsjö Beach! Sen kommer jag även stanna i Norsjö några dagar eftersom att jag är ledig! Jobbar sista dagen i morgon, weho! (Eller okej, inte sista. Men sista som är planerat för i sommar. Men sen ska jag ju hjälpa till för att folk på Ica är borta på grund av skada osv.)

Men sista långa dagen nu i alla fall på ett tag framöver!!! Och det känns himla bra!

 

 

 

 

Gammal bild

 

 

 

 

Forever young

1. Simma med delfiner

2. Hoppa fallskärm

3. Åka på safari i Afrika eller Australien

4. Starta ett eget företag

5. Flytta utomlands

6. Skriva en bok

7. Kasta en pil på en karta och resa till det land där pilen träffar

8. Designa och inreda mitt eget hus

9. Göra något adrenalinkickande

10. Köpa häst











5/8


Dagens sysslor: Jobba sista långa dagen, städa mitt rum, träna, fixa naglarna och packa!
Dagens humör: Peppad på livet!
Dagens person: Där inräknar jag alla i familjen idag!
Dagens längtan: Imorgon
Dagens måste: Fixa allt inför imorgon
Dagens saknad: Kaninerna <3
Dagens bild:

 

 

 

Igår



Igår efter jobbet for jag och Fanny ut och gick trean och som vanligt nu med syskonen har man massvis att prata om. Det är kul tycker jag! Fick i alla fall lite frisk luft och motion. Sen for vi hem och chillade ett tag.

Klockan sju var det dags för kalas hos en gammal klasskamrat. Roligt att han bjöd alla gamla kompisar på fika. Sen efter det spelade vi även ett evighetsspel! Det började bra för mitt lag, men det slutade med att födelsedagsbarnet - Fredriks lag vann..

Hade i alla fall en supertrevlig kväll tillsammans med gamla vänner!







Dagens nyhet


Klicka på bilden!

 

 

 

4/8

Dagens humör: Fett pepp
Dagens sysslor: Jobba näst sista långa dagen!! (Y)
Dagens person: Kim
Dagens längtan: Lördag
Dagens måste: Jobba
Dagens saknad: Fanny
Dagens bild:

 

 

 


Igår

Härlig paintkvalla...


Igår blev en random eftermiddag.. For med Kim till Norsjö och hämtade Fredrik. Sen for vi till stugan med Frida och Josefine. Vi hade tänkt bada och fiska allihopa men det blev uppdelat istället. Kim och Fredrik fiskade och agerade badvakt medan jag, Frida och Josefine badade.

Har nog aldrig badat så länge i hela mitt liv på samma gång tror jag. Var typ i vattnet i nästan en timme och lekte utan att kliva upp! Det var svinigt varmt i början men sen började det bli kallt om det som gör oss till tjejer så då klev vi upp - och grabbarna fick då ingen fisk heller så!

Det blev grillning ett tag och lite småprat innan vi körde tillbaka till Malå igen. Då såg jag och Fredrik "Source code" och den var faktiskt ganska bra, men man var tvungen tänka lite och det är inte min kopp av te..








Finväder ute nu!

 

Vill bara ut ut UT!

Det är så himla fint väder ute nu och här sitter jag på jobbet. Visserligen är det bara 15 minuter kvar. Men jag vill ut i solen. Man märker att jag jobbar/har jobbat. För till och med Frida (som är blekare än fan själv) är brunare än mig..

Ska fan dra utomlands igen så fort jag har tid och pengar! Pepp!

 

 

 

 

 

Nails


 

Dessa naglar är gamla - och det är lösnaglar. Men eftersom att jag nu har mycket längre, egna naglar blev jag väldigt sugen på att fixa och trixa lite med dom. Dock var det ett tag sedan jag höll på med sådant så alla nagellack har typ torkat och jag har typ inga pärlor kvar.. Men när nästa månads lön rullar in blir det nog att införskaffa lite nytt i alla fall!

Ett tips till er som har tunna naglar som skivar sig är Silica!
Funkar även bra för hår och hud!

 

 

 

 

 

Onsdag

Nu är jag mitt i veckan. Det är endast tre arbetsdagar kvar nu! Torsdag, fredag och lördag! Det är i och för sig morgon än så det är några timmar kvar, men det känns ändå som om hälften av denna sista jobbarvecka snart har gått! Efter denna vecka har jag bara lite ströjobb så det blir att ta det lugnt ett tag men sen måste måste måste jag fixa nått som håller mig sysselsatt!

Känner mig inte lika trött idag, motför vad jag var igår. Trots att det blev ett hårt gympass sen film med Linn och Frida till ganska sent på kvällen. Så det är bra! Man blir typ pigg av att träna!

Nu ska jag gå och ta hand om mina kunder!







3/8

Dagens sysslor: Jobba, skriva önskelista
Dagens humör: Funkar
Dagens måste: Beställa från Junkyard
Dagens person: Frida
Dagens längtan: Klockan fem, då kommer Baby
Dagens bild:

 

 

 

Handvård

 

1) Använd kaffesumpen efter att du bryggt en kopp kaffe. Ta en matsked sval kaffesump och skrubba händerna. Skölj av och torka händerna. Efteråt doftar händerna nybryggt kaffe och blir otroligt mjuka.

2) Ta sedan två plastpåsar och häll i ca 1msk olivolja i varje påse. Stoppa ner händerna i plastpåsarna och trä över ett gummiband runt handleden. Se till så att olivoljan ”marinerar” hela handen. Låt inpackningen verka i ca 15min. När du är klar tar du av påsarna och sköljer händerna med ljummet vatten.

3) Avsluta med att massera in en handkräm och var extra noga med att smörja in nagelbanden.

 

 

 

 

 

2/8

Känner att denna dag kommer gå segt. Är fett trött och halva tiden på jobbet har inte ens rullat förbi.. Men å andra sidan har jag inget som jag direkt längtar hem till heller. Förutom sängen då, men om jag somnar direkt jag kommer hem kommer jag typ vakna mitt i natten och inte kunna somna om.. Sen måste jag träna också..

Har i alla fall fått lite mer jobb två veckor framöver. Bara lunchavlösning, men de blir ju ändå en liten summa per dag. Sen har jag också sagt att jag är tillgänglig ifall det skulle behövas på Ica. Jag har också fått svar från där jag skickade in mitt CV. Dom hade inte så mycket jobb nu efter semestern men skulle höra av sig så fort jobben började rulla in!

Jag är hungrig också. Skulle äta youghurt på jobbet, men insåg att det var typ fem matskedar kvar. Jag ska dock inte klaga. Folk svälter fortfarande!! Ni vet den där nyheten jag bloggade om för ett tag sen. Nu är det mer än var sjunde person som svälter... Och nu sitter jag och surplar på lite gammal blåbärsoppa i hopp om att få magsjuka.. Det var fan grymt länge sen jag hade det asså! Skulle vilja ha det igen!







2/8



Dagens sysslor: Jobb som vanligt, träna, chilla
Dagens humör: Lagom glad
Dagens måste: Se OC
Dagens saknad: Magda
Dagens person: Mamma
Dagens längtan: Framtiden
Dagens bild:

 

 

 


Syskonstund

Har tränat på gymmet ikväll, sen såg jag film med syskonen. Det blev "Twelve". Jag tycker den var ganksa bra faktiskt. Den var lite seg men man kunde av nån anledning ändå inte sluta se. Kanske var det för att White Mike va så snygg eller för att man bara fastnar för storyn!

Här har ni trailern!

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Skönt med en tidig kväll!






1/8


Nu är den nära innan första dagen på sista veckan är slut. Om 20 minuter får jag låsa dörren och sen ska jag hem och äta. Blir troligtvis en sväng på gymmet ikväll också. Sen ska jag och Linn se klart en film som vi började se igår. "Life or something like it" tror jag den hette.

Vad händer annars ikväll då? Absolut ingenting känns det som. Ska typ fixa naglarna, men annars ska jag nog bara ligga hemma i sängen tills jag somnar. Är typ fett trött efter helgen så jag har nog några timmars sömn att ta igen!







1 augusti

Dagens sysslor: Jobba (sista veckan nu) sen hem och vila/sova
Dagens humör: Trött
Dagens person: Jag
Dagens saknad: Sängen
Dagens längtan: Lördag
Dagens bild:

 

 

 

RSS 2.0