Sista dagen detta år!

Haha hur kul å vakna i morse alltså. Jag vaknade gråtandes och det har jag aldrig i hela mitt liv gjort förut. Jag har somnat gråtandes men aldrig vaknat på det sättet. Det var skumt. Jag grät inte som vanligt heller. Det lät inte som mig. Jag minns att jag drömde om en tant med en hund som hade en jättelång hals och att hunden var tvungen att bära en del av sin hals i munnen för att inte snubbla på den. Tanten var dessutom jättedum med hunden så jag sa att jag ville köpa den av henne men det fick jag inte. Jag fick inte ens klappa den. Sen minns jag att tanten släpade iväg med hunden. Hon höll i hans huvud och hunden kved. Hans långa hals och resten av hans kropp släpades efter henne in i skogen och sen vaknade jag, gråtandes. Himla skumt!

Idag har jag varit ganska duktig. Jag har hunnit varit ute och gått med Linn, sen körde jag gummibandspasset igen eftersom gymmet var stängt. Efter det målade jag naglarna och nu ska jag snart iväg och basta! Sen ska jag, Kaisa och Rebecca laga mat. Det blir fläskfile och kroketter. Kommer bli super! Efter det får vi se vad som händer. Kanske sällskapsspel innan vi far vidare!

 

 

8 månader

Det skönaste som finns är att träna på morgonen och det är precis vad jag har gjort nu! Gummibandspasset! Ska snart hoppa in i duschen sen iväg på jobbet!

8 månader idag med världens bästa!

 

 

 

S K Ö N T

Ja, då har man städat, gymmat och blivit inspirerad - till att skriva. Känns himla skönt. Mitt rum blev jättemysigt och jag har fått ordning på alla mina kläder. Jag känner mig inte lika tjock längre trots att jag inte tog i så mycket som jag hade kunnat göra på gymmet. Men jag kände i kroppen att jag fortfarande är lite förkyld. Tur att det är en dag imorgon också! Dessutom fick jag veta att det hade gått som planerat med farmor och hon ligger på uppvaket nu.

Nu ligger jag i sängen och skriver lite och lyssnar på musik. Ska nog snart se en film eller två innan jag går och lägger mig!

 

 

Å N G E S T

Idag har jag ångest.
Jag har lovat mamma och pappa att inte beställa kläder nu på ett tag. Precis lagom till mellandagsrean! FUCK. Jag är också orolig över min farmor, men jag hoppas mer än allt annat att det går bra för henne idag. Jag har ångest över att jag inte har tränat på tre dagar och att jag har ätit så jävla mycket dom senaste dagarna. Jag har ingen som helst inspiration till att varken fota eller skriva och mitt rum blir aldrig rent och fint hur mycket jag än städar det.

Visst ska man få klaga, vilket jag har gjort nu. Men sen ska man ju göra nånting åt det också medan man kan! Så nu blir det städning, sen gymmet. Efter det har jag troligtvis fått lite inspiration till att antingen skriva eller fota och så förhoppningsvis goda besked om farmor! Det där med kläderna överlever jag nog! Om jag ser det från den ljusa sidan så sparar jag ju massvis med pengar!

 

 

Länge sedan!

Oj, nu var det länge sedan jag skrev. Sist var jag inte på så bra humör och idag kan jag inte ens komma på varför. Jag har i alla fall haft några underbara jobbdagar förra veckan. Stressiga men roliga. Det är himla roligt att jobba dagarna just innan julafton. Sen har jag även haft en underbar jul också, med släkten! Fick många fina julklappar, god mat och så lekte vi många roliga lekar. Kul att se att det inte bara är jag som fortfarande är barnslig.



Juldagen blev också väldigt bra. Jag var hemma hela förmiddagen och städade mitt rum och installerade min nya fotoskrivare som funkar mer än perfekt! Sen kom Rebecca till mig och efter ett tag for vi till Hanna sen vidare till Camilla och Emma. Efter det for vi på hotellet. Det var en rolig kväll med mycket folk. Dock så känner jag nu att jag kan ha minst lika kul utan alkohol. Det är typ snäppet roligare till och med - att inte dricka. Jag tycker typ inte längre om att vara påverkad och jag tycker inte heller om att göra saker som man ångrar dagen efter så därför är jag mycket hellre nykter. Det känns skönt att jag äntligen har kommit fram till det!


 

 

.

Varför kan inget någonsin bli bättre?
Varför kan inte allting bara vara bra hela tiden?
Varför ska det alltid hända någonting just när man trodde att denna dag kommer vara en bra dag?

Känns som att man har varit på den här jävla botten som alla snacka om i ett bra tag nu och idag blev det då ännu värre...

Döda mig...

Kul liv. Kunde inte somna igår kväll för jag hade mycket att tänka på och av det fick jag svårt att andas och därför vågade jag inte somna för jag trodde typ att jag skulle dö... Sen imorse klev jag upp typ 9.. Kunde inte ligga kvar längre. Jag var så jävla irriterad....
Har i alla fall hunnit med ganska mycket idag. Har breakat, gjort gummibandspasset, skottat snö i massor och packat upp ur väskan från Boden. Ska slänga på mig nå kläder nu och fara och posta alla julkort och hämta ut inte ett, men TVÅ paket från Gina! Winning!

Sen ska jag nog dra mig iväg till Ytterberg. Har hela stallet + tre hästar att motionera för att Hanna kunde inte fara upp idag. Dock vet jag inte om jag ska motionera Jenta också.. Så i så fall blir det fyra hästar. Kommer typ vara där hur länge som helst känns det som, inte för att jag har något emot det men.. Jag hatar att vara ute i skogen då det är mörkt... Hoppas alla björnar har gått i ide.... (A)

 

 

 

 

Äntligen hemma!

Kom hem för ett tag sen. Har hunnit med att vara och hälsa på Fredrik i Vidsel på vägen hem från Boden. Var himla roligt att träffa honom igen! Längtar redan till nästa gång..

Nu sitter jag nere i mitt rum. Mamma och pappa har tapetserat om en vägg och gjort fint så jag är himla nöjd! Tapeten ser ut som på bilden. Ska snart slå på en film och sedan gå och lägga mig!

 

 

Pics

Bilder från Hanna!

 

Myslördag

Har chillat hemma hos Hanna hela dagen. Vi var iväg och köpte chips och dipp och sen såg vi Beastly. Den var faktiskt riktigt bra. Sen skulle Hanna iväg på jobbet och jag fick följa med och bli bjuden på middag av Anita och Ingemar. Det var riktigt gott!

När jag kom tillbaka till Hanna och Davids lägenhet såg jag två filmer och nu ska jag sova! Imorgon åker jag vidare till Vidsel och sen hemmåt!

 

 

 

 

Cocktailparty

Haha alltså min sömn har inte varit bra de två senaste dagarna.. Jag somnade inte i förrgår och igår somnade jag vid sju på morgonen typ. Sen väckte Hanna mig vid 10 och jag blev livrädd och höll på sparka henne i ansiktet..

Idag har vi köpt massa grejer inför kvällen, bakat tårtor och kört massa bil fram och tillbaka till Far East. Vi ska varra där ikväll. Hanna jobbar där så hon har hyrt det till Lisas fest! Nu sitter Hanna och Lisa och gör sig klara inne i köket och jag agerar DJ! Ska dock också snart ta på mig korvstoppartyget och ansiktet!

 

 

 

 

Bada bada

Boden

Jahapp, då var man i Boden efter en sömnlös natt och en sisådär trevlig bussresa. Kan ju även tillägga att lille Sköldis överlevde! Så nu har han simmat runt i sitt nya akvarium ett tag och även haft sönder en del grejer i det. Bland annat termometern och så har han vält nån skylt också som Hanna hade satt upp så fint.. Men han ser då ut att trivas i alla fall. Plaskar runt som en annan donkytoy!


Hanna står i duschen nu. Själv har jag inte duschat sen i måndags och jag kommer inte göra det idag heller! Vi ska i alla fall fara in till stan snart och käka lunch och köpa lite grejer till imorn!

 

 

 

Tisdag

Vaknade imorse av att miss Hanna Norén klev in i mitt rum och tände lampan. Mysigt.... Idag har vi sett OTH för ovanlighetens skull.. Vi har också varit på gymmet, även det för ovanlighetens skull.. HEHE. Sen har vi fixat naglarna och lite sånt också. Det var dock lite svårare för Hanna för hon har typ inga naglar.. Men det är ju praktiskt på ett sätt, eller hur Hanna? ;D

KISSSSSSSSSE!

 

 

 

What to do?

Har äntligen färgat håret! Känns som att jag har haft en 10 centimeters utväxt hur länge som helst.. Men nu är den gone and gone. Jag och Hanna har också avklarat två filmer ikväll! Chickflicks! "A Cinderella Story" och "Tonårsliv". Vi kunde nog inte ha haft det mysigare..

Nu är jag forever alone, men jag är inte ett dugg trött så jag funderar på att jobba med lite bilder, kanske?!

 

 

Åh.

Jag tror att nästa vecka kommer att bli en bra vecka. Imorgon ska jag till tandläkaren och jag kan knappt vänta tills att jag än en gång får veta att jag inte har något hål i mina tänder.. Sen ska jag och Hanna till Ytterberg och så ska vi gymma! På tisdag ska vi också  gymma och så ska jag förhoppningsvis få något gjort åt mitt hår då också! Sen på onsdag åker jag och Sköldis till min käraste kusin i Boden! Kommer nog bli ett par awesome dagar där!


Miss my Mayday!

 

 

 

*

 

 

 

*

 

 

 

Onsdag

Har nog aldrig någonsin varit såhär rädd när jag vaknade i hela mitt liv...

Väntar på att Hanna ska vakna nu. Vi skulle egentligen fara till Ytterberg vid 12 då det fortfarande är ljust ute, men varken jag eller Hanna är bra på att vakna så vi får se när vi far. Sen ska vi fara och gymma också!

 

 

RSS 2.0