Skoter

Idag har jag varit ute och kört skoter med Kaisa och Dennis. Som alltid så händer det nått ytterst annorlunda och det går verkligen inte beskriva med ord hur kul det är när det händer! Älskar att köra skoter, men när det händer saker som verkligen inte går att sluta skratta åt så är det fan underbart!

Har just städat köket och hängt tvätt för att smöra lite för mamma och pappa och snart ska jag duscha. Sen ska ja käka gooa och efter det hämta upp Kaisa innan vi rör oss vidare!


HELSKÖN

 

 

Finns inga ord..

.. som beskriver hur mycket jag saknar Furir!

 

 

Bal?

Ska man gå på balen eller ska man inte gå på balen? Ska man lägga ut massa pengar på en klänning man aldrig mer kommer använda eller ska man inte göra det? Ska man spara pengarna och fara utomlands istället eller ska man inte göra det? Kommer man att ångra sig om man inte går eller kommer man inte att ångra sig? Är det värt det eller är det inte värt det?

Jag vet fan inte hur jag ska göra.. Jag vill gå men ändå inte.. Det känns svinigt dyrt och jag har ändå inte tänkt eller varit särskilt sugen på att gå. Men nu slog tanken mig att det kan bli kul, och att jag kanske ångrar mig om jag inte går..

Vad ska man ha på sig? Vem ska fixa så att man ser någorlundra bra ut trots att jag ser ut som en manshora när jag har klänning på mig?


(lånad bild)

Hur fan skulle ja se ut i denna?

 

 

Mouse





Fredag

Sitter på skolan och har Grafisk Illustration (därav bilden i föregående inlägg)

Vi slutar om en dryg timme och då ska jag ta bussen hem till Malå, och jag ska fan inte missa den tidigare bussen den här gången! När jag kommer hem ska jag köra bil och ta det lugnt, sen ska jag chilla ikväll. Kommer förhoppningsvis bli lawesome!





MjAO





Måla med ljus

 

 

 

Söndag

Helgen har varit fet! Massa bilkörning, lite film och roliga stunder med gänget! Har nog inte skrattat såhär mycket på länge.. Särskilt inte när jag skulle tanka för första gången.. Inga detaljer, men det gick inte som planerat + att det var typ 33 minusgrader.. Annars har allting gått väldigt bra. Har legat i sängen typ hela dagen nästan. Men jag har faktiskt även varit ute och åkt längdskidor med syrran. Det var faktiskt ganska kul, men jag är svinigt dålig på det och jag har ingen kondis så nu är jag typ död. Ska duscha nu sen ut med bilen ett tag innan det blir att se film och ta det lugnt!





KÖRKORT!

Behöver jag säga mer?!

Bussen hem till Malå sen kör vi!!!!!







Veckan leder mot sitt slut..

.. och jag vill hem till Malå!

Har haft körlektion idag och det gick inge vidare, men får hoppas på att det går bättre imorgon! Skoldagarna har blivit mycket längre och jobbigare. Men idag har det ändå varit helt okej. Jag har städat när jag kom hem och nu chillar jag resten av kvällen. Morgondagen kan bli jobbig men jag hoppas på det bästa. Sen ska jag ta bussen hem till älskade Malå och hoppas på att få vara med dom jag tycker om som mest!

Känns som om det skulle behövas ett till jullov, eller ännu bättre, ett sommarlov! Men det är väl bara att bita ihop nu sista terminen..






BANG

Har fått som uppgift på Grafiska Illustrationen att utforma en folder med ett speciellt teckensnitt och hittills har det gått väldigt bra. Jag tänkte visa en illustration som jag har gjort och det är den bilden ni ser ovan. Man kan vara kreativ på många olika sätt av att bara använda bokstäver och det är precis vad jag har gjort här. Det är bara att låta hjärnan jobba lite.







Måndag

Skoldagen gick bra, men den var längre än väntat. Vi har fått ett nytt, kasst schema med tre nya ämnen så det känns lite jobbigt. Men samtidigt blev vi nog ganska bortskämda förra terminen, med sovmorgon och korta dagar. Så det är väl ändå inte så synd om oss.. Efter skolan gick jag till Elgiganten och hämtade min telefon som har varit på lagning och efter det gick jag in till stan och gjorde några ärenden. Köpte även ett par "finskor" för halva priset så det var inte dåligt!

Nu väntar jag på att Magda ska dyka upp vilken sekund som helst. Vi ska väl se film och chilla innan det blir att gå och lägga sig! 





Back to reality

Har chillat idag. Sen for jag till stan, pappa skjutsade mig. Fick övningsköra två timmar här i stan innan han skulle köra hem igen. Känns bra att jag fick göra det eftersom det snart är dags för uppkörningen. När pappa for hem så gick jag ut på en promenad, sen såg jag "Save the last dance". Nu ska jag snart knäppa igen ögonen och göra mig redo för verkligheten och skolan!

Ps. "We should be together too"..

 

 

 

Fredag

Kul att man har bra koll på vilka dagar det är. Idag har jag jobbat i princip hela dagen och det har gått bra. Nu har jag precis slutat och ska snart träna lite innan maten. Sen ska jag duscha och efter det ska jag fara till Victor en stund. Det var grymt länge sen ja va där.. Men förhoppningsvis blir det kul!

Hoppas också på att få träffa Hanna en snabbis för ja har nått väldigt roligt att berätta. Hon kommer dö av skratt..






Malå

Tog mig trots allt till Malå igår. Vi hade middagsgäster, och käkade tacos och hade trevligt. Men sen när man hade parkerat arslet vid matbordet i cirka 5 timmar och började få träsmak i röven var det inte fullt lika charmigt längre. Kan inte säga att jag inte hade jättetrevligt, för det hade jag! Men när klockan var halv tolv gav jag mig och for till Jim ett tag. Vi såg "Låt den rätte komma in" sen lyssnade vi på "After Hours" på MTV tills vi somnade..

När jag kom hem vid halv två spenderade jag lite tid med pappa och mina syskon innan det sen blev ett pass i det lilla hemmagymmet. Sen hjälpte jag mamma att laga mat och nu kör vi Singstar för fulla muggar!

Vad som glädjer mig idag är att, trots att vi la oss fyra igår, jag inte är så trött. Jag känner mig ganska pigg i kroppen i alla fall. Psykiskt är jag lite tröttare men jag ska försöka sikta på att lägga mig vid elva ikväll eftersom jag ska jobba imorn. Kan vara bra att vända tillbaka dygnet också!

En annan sak som känns skönt är att jag inte är sugen på att göra någonting ikväll. Vill helst bara vara hemma och se film i min säng. OCH det som äger mest av allt är att jag inte behöver nöta körkortsteori.. Ska dock fråga om pappa vill övningsköra en stund.






Missade bussen

Tänkte fara till Malå med 12-bussen idag, och just när jag gick över vägen passerade bussen. Så då var det bara att vända om till lägenheten igen och chilla i fyra timmar. Det har inte gjorts mycket alls. Har just duschat och gjort mig klar eftersom vi ska ha gäster idag, direkt jag kommer hem. Så jag hinner inte duscha sen. Det var skönt i alla fall. Nu ska jag gå i tid in till stan så jag inte missar den bussen också..

 

 

Fuckin´ awesome

Gammal bild, men lika glad är jag för det!

 

I morse när jag vaknade fick jag panik. Traskade in till stan.... En timme senare fick Trafikverket/Vägverket (?) verkligen veta hur det låter när man klarar teoriprovet.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


Jag kunde seriöst inte sluta le på vägen hem. Kände mig ändå ganska fånig när jag traskade förbi busstationen på vägen hem och folket kollade på mig. Men vafan, one down! Only one more to go!

När jag kom hem tänkte jag ta en lite längre powernap, men ja va så jävla glad så det gick fan inte sova. Mötte Magda inne i stan halv två. Det blev att fira morgonens händelse med lite shopping. Eller okej, det blev mycket shopping, men med lite pengar. Känns förbannat jävla bra! Ursäkta språket..

Har även haft sista körlektionen idag. Det gick bra men jag tänkte tvinga pappa att följa med mig hit till Skellefteå i helgen för att träna lite på egen hand.

Ikväll har jag sett Step Up 3 och den var grym. Seriöst, ja skojar inte..

Nu ska jag knäppa igen ögonlocken och tagga Malå imorgon!






Stan

Är i Skellefteå nu. Kom hit igår, för att jag hade körlektion (lilla uppkörningen) imorse. Det gick inge vidare kan jag säga. Ska tillbaka om en halvtimme och ha körlektion. Sen ska jag hem och plugga teori till klockan fyra. Då ska jag tillbaka igen och ha en körlektion till. Hoppas det går bättre då! Känns som intensivt att ha tre körlektioner idag.

Magda ska, förhoppningsvis, komma hit ikväll och ge mig moraliskt stöd. Det kan behövas.. Önskar även att Hanna va här, men hon är i Gunnarn med Alex.

Nu ska jag käka frulle sen gå tillbaka till körskolan (Y)

Bjuder på en bild från sjuan på jag och Hanna:

 

 

 

DÖD

FUCK

Tiden går för fort. Gårdagen va ingen höjdare. Jag är less, stressad och lite besviken. Mitt rum luktar alkoholist och jag måste plugga.

Ungefär så kände jag i morse när jag vaknade. Jag kan inte säga att jag inte känner så nu, för det gör jag, till viss del. Men det känns bättre nu. Trots att det nya året inte fick en bra start så försöker jag hålla humöret uppe. Jag känner mig smutsig och måste duscha, men jag har tack och lov städat. Nu är det bara lite kvarglömda saker som fortfarande luktar spunk. Jag har gjort två faser idag. Känner att jag kunde ha gjort en eller två till, men samtidigt ska man ju sluta på topp. 70/70 rätt. Tråkigt bra jag är!

Om jag inte ska ut ikväll ska jag plugga ännu mer och bara ta det lugnt i min säng sen.. Hoppas på ett sätt att ingen hör av sig så jag får va hemma, men samtidigt vill jag ut, och jag har även lovat det också. Men om ingen hör av sig är det ju inte mitt fel?!

Jag saknar Hanna.






RSS 2.0