Tisdag

Idag har jag haft fullt upp! Har solat med syskonen och lirat lite fotboll. Sen for jag och Fanny ut och gick. Efter det jobbade jag ett tag för mamma skulle på sjukan och kolla armen. Sen for jag Kim och Rebecca till Arvidsjaur och hämtade kusse :)

Nu har vi precis kommit till Malå igen och ska hitta på nått. Ska bara städa mitt rum först...

 

 

 

Jobbar

Ännu en vecka har börjat, vecka 26. Om exkat två veckor börjar jag jobba på riktigt, dvs. varje dag. Men det är bara i fyra veckor jag ska hålla igång så de känns ganska lugnt. Men efter det vet jag inte vad som händer. Antingen blir det att plugga vidare eller så blir det att försöka skaffa sig något sorts jobb..

Idag jobbar jag i alla fall. Har jobbat sedan 10 i morse för att mamma skulle vara ledig, så då hoppar jag in istället. Det har gått väldigt bra idag faktiskt och det återstår typ fem minuter av dagen så jag känner mig på topp!

Kvällen kommer att bestå av träning - i form av gym. Sen ska jag sola och äta och efter det blir det möjligtvis att vara med Kim och Rebecca, eller kanske Richard!

Kanske även lägger ut lite bilder ikväll så håll utkik!




Midsommar i bilder

Linn och Frida står för bilderna!

Tack för en underbar helg ♥

 

 

Midsommar i stugan!

Bilderna jag skulle lägga upp igår blev inte av... Internet är så jävla segt och de ta typ fem minuter att lägga upp en bild, och tro mig, det är ett antal bilder! Så jag tar det så fort som möjligt..

Midsommar idag och den kommer spenderas i stugan med familjen, Fredrik och Adam :) Kommer nog bli mys.







Ni ska få se vad jag är kapabel till

Mer än en vecka sedan jag uppdaterade sist och innan det var det inte så mycket heller så jag ligger lite efter.. Det har dock inte hänt så mycket den senaste veckan... Har börjat träna på gym. Har även ätit chips.. Har tagit det lugnt. Har badat dubbelt så mycket mer än vad jag gjorde förra sommaren. Har myst med pojken. Har hängt med vänner.

Det är ungefär vad jag hittills har gjort på mitt sommarlov/arbetslösheten. Alla har typ börjat jobba redan men jag börjar inte förän vecka 28. Det är perfekt för då hinner jag med Stadsfesten och MvM.

Kan även tillägga att jag ska ladda upp alla bilder som hittills är tagna i sommar, och även studentbilder. Men jag ska även vända tillbaka dygnet lite så bilderna kommer imorgon och nu blir det sängen!







*

 

 

 

Hej igen!

Har lovat att uppdatera om dom sista dagarna som varit, men tänkte bara meddela att jag först tänker ta STUDENTEN!! Vilket är imorgon så efter det kommer det massvis med inlägg och bilder!

Till alla treor som går ut: HA EN JÄVLA TREVLIG STUDENT!









Dålig uppdate!

Har verkligen haft noll tid i världen att skriva här! Har nästan inte ens varit inne på Facebook och då är det illa.. Har haft så mycket att göra nu under studentveckorna men jag lovar att jag ska uppdatera och lägga ut bilderna som har tagits snarast!





RSS 2.0