Lördag

Ännu en vecka som passerar utan att man hinner blinka.. Ändå har jag bara jobbat två dagar i veckan varav den ena är idag. Men idag har jag delad tur så nu har jag varit hemma i snart fyra timmar och är på väg tillbaka om en liten stund. Har varit på så jävla bra humör dom två senaste veckorna! Kan det kanske bero på att jag fick massa nya kläder som jag hade beställt förra veckan och i veckan är det sista veckan som jag måste vara utan Fredrik. För på måndag hämtar jag hem honom på riktigt!!

 

 

 

Jävla förkylning

Alltså det känns i kroppen när man har jobbat 11 dagar i rad med förkylning. Den vägrar försvinna... Har dock bara två jobbardagar kvar sen är jag ledig. Skönt. Då ska jag göra så mycket som jag aldrig annars hinner!

 

 

 

Hellu!

Fredrik har varit här i helgen. Jag har dock jobbat, men vi har hunnit kramas en stund i alla fall. Det har varit grymt mysigt och jag kan inte sluta längta tills han kommer hem på riktigt. Verkligen! 3 veckor to go!
Jag jobbar på och sliter som vanligt i alla fall. Dock är det lite jobbigare nu än vad det vanligtvis brukar vara med tanke på att jag är sjuk lite till och från. Men det är bara att bita ihop!

Är dock supertrött, så det blir inte mer än såhär.
Gonatt

 

 

 

RSS 2.0