Halloween

Helgen bjöd på massa överraskningar...Blev utgång både fredag och lördag då fredagen var 400 gånger roligare! Blev dock utklädnad på lördagen, bara impuls, som var lite kul så jag tänkte bjuda på några bilder:

 

 

 

Jag är fan asm!

Fredrik är här nu. Hämtade han i förrgår och har varit med han hela tiden så det är därför jag inte har bloggat. Vi har i alla fall mest myst och så.

I helgen ryktas det om att det är Halloween här i Malå. Är rätt så pepp!


Har just skickat in en skoluppgift och även gjort ett prov som jag klarade så det är därför jag är awesome! HIHI.
Ska plocka ihop lite i rummet nu och sen käka, sen blir det nog att  fara till Erik och sen pubkväll på pizzan!

 

 

*

 

 

 

Onsdag

Börjar närma oss mitten på veckan. Jag vaknade typ halv åtta och sen for jag till Ytterberg halv nio och gjorde stallet, red Besta och promenerade med Birk och Bandit. Skönt att ha gjort bort det idag, och skönt som fan att fara ut och rida i morgonssolen!

Nu ska jag käka lunch sen blir det massage!

Motion

Blev ett kraftigt benpass... Skämt åt sidan, eller internskämt snarare. Blev i alla fall gummibandspasset vilket var otroligt jobbigt eftersom det var tredje dagen i rad.

Sen for jag ut och sprang/gick med Frida. Blev visserligen bara två kilometer för min del eftersom min kondition inte ens är hälften så bra som hennes. Men skönt var det i alla fall!
Nu ska jag hoppa in i duschen!

 

 

Hänger med Kaisa

Har hängt med Kaisa hela dagen, men nu är hon på väg hem! Finally! Nä, men vi ha vare ute en stund, kollat på gamla bilder och ätit. Sjukt soft!

Nu har jag just lagat mat och sitter och hänger lite med Frida! Vi ska snart träna gummibandspasset! Sen ska jag nog vara med Kaisa ikväll, tror jag!

Gammal bild på älskade sis, och världens bästa Robin!

 

 

 

Tisdag

Har sett Into the blue 2 imorse, sen fikat och just nyss gjort mig klar för att möta Kaisa och skriva ut lite labrapporter!

Ska träna idag också, och försöka fota lite! Sen får vi se vad som händer. Skulle vara guld värt om Fredrik kom idag, men det tror jag väl aldrig...

Duktig

Känner mig fett duktig idag. Har gjort gummibandspasset, promenerat och ridit! Samt tagit hand om dom två små! Har varit på sjukan en sväng också och ska snart på apoteket. Sen ska jag höra vad Richard har för sig!

Om inte annat blir det att se Into the blue och äta resterna från Ben & Jerrys!

 

 

 

IDAG

 

Utvilad

Somnade nio igår och fan så skönt det var! Höll egentligen på somna innan medan jag såg film med Frida men lyckades hålla mig vaken.

Vaknade sedan 12 timmar senare, klockan nio, pigg och utvilad med väääärldens träningsvärk från ridningen igår! Ska snart kliva upp och käka frukost!

Söndag

Har inte gjort jättemycket idag. Vaknade vid 10 och gjorde skolarbete. Börjar närma sig slutet på uppgift nummer tre nu och det känns förjävla skönt, för det var en gruppuppgift som var väldigt dryg för folk inte gjorde saker i tid..
Jag har också varit i Ytterberg på möte och sen red jag Besta i padocken med Linn och Esset. Var riktigt skoj faktiskt! Dock så kändes Besta som en stel pinne i början, men blev i slutet en något mer böjbar pinne!
Nu ska jag styra ihop en myskväll med Linn och Frida!

Bus

Hej alla glada!

Har just ätit kycklingsallad med världens bästa Linn och Frida! Innan det var jag hos Kaisa ett tag och smed lite planer.
Nu har jag precis duschat och ska snart iväg till Pär för lite monopol och lite annat bus! Hoppas på en kul kväll!

Lördag

Igår blev det Idol hos Kim och sen for vi till Pär och chillade.
Idag har jag inte gjort så mycket. Sett klart en underbart vacker film, ätit omelett, blivit hungrig igen och legat i sängen. Ska snart träna ett så kallat "Gummibandspass" och sen duscha tror jag!
Håller också fortfarande på med grupparbetet i skolan som rör sig sakta framåt. Dock så är det fortfarande tre personer som inte har åstadkommit någonting. Sad really!

Fredag

Just nu vill jag att dagarna ska rulla fortare! Jag vill att idag ska vara skitrolig och gå jättefort, imorgon ska vara skitrolig och gå jättefort, söndag ska vara skitrolig och gå jättefort och måndag kan också få vara skitrolig och gå jättefort. Kanske tisdag också. Ja, ni hajar grejen..

Nästa vecka, från och med onsdag, vill jag inte det. Då vill jag att en dag ska vara ett år. Jag vill att Baby ska vara här forever! Men det går ju såklart inte. Hoppas i alla fall att vi får några fina dagar!
Idag har jag hunnit göra lite skolarbete. Skulle ha hunnit göra mycket mer om det inte vore en gruppuppgift över internet där hälften av gruppen inte anstränger sig. Eller mer än hälften till och med. Det är jag och Manne som har gjort det vi ska än så länge. Men vad gör man? Skickar virus till dom?
Jag har också hunnit laga världens godaste och kanske nyttigaste lunch till mig och mamma! Sen har jag och Fanny varit ute och rastat Polen!
Nu ska jag fara och väcka liv i Kim!

Torsdag

Vad har hänt sedan sist jag skrev? Fredrik har åkt och kommer inte tillbaka förän mitten på nästa vecka. Längtar redan ihjäl mig. Jag har varit med Kim och Joachim. Har hängt med Hanna, sett One Three Hill, ätit mycket, både nyttigt och även inte såå nyttigt.
Kunde sova ganska länge imorse! Vaknade just innan 10 av att mor skickade ett sms och sa att jag skulle jobba en timme. Så det var lätt värt! 

Sen har jag varit med Hanna idag också och sett One Three Hill! Jag har också storstädat mitt rum och lagt ner energi på att storstäda min garderob igen. Tryckte in alla nya kläder som kom igår och idag och även alla sko-par. Blev faktiskt fint, trots lite trångt..

Har även gjort lite skolarbete. Inte helt lätt att gå högskola ;D
Nu ska jag snart sova!

Up 2 the date

Kan inte direkt säga att jag är bra på att uppdatera.. Men Fredrik är här nu så jag vill vara med han så mycket som möjligt. Dock så åker han imorgon så då lär det skrivas lite mer.
Vi har inte gjort så mycket dom senaste dagarna. Myst, varit i Ytterberg, sett film och hängt med kompisar. Jag vet inte vad vi ska göra idag. Han åker om typ två timmar så vi hinner nog inte få så mycket gjort..

wiiieee

Do you even understand?

Uppdatering


Tänkte "DÖDEN" när jag vaknade klockan fem.
Åkte iväg med bussen till stan.
Träffade Fredrik, hans mamma och hans syster.
Åkte en spännande bussresa hem.
Åt tacos.
Va emo.
For till Kim och såg Idol med han och Joachim.
For sedan till Pär och avslutade kvällen där med massa skratt!

Vaknade av att Fredrik ringde.
Pratade med mamma och pappa.
Kokade choklad.
Nu sitter jag och ska klicka hem nå grejer igen, skor bland annat! En kopp choklad i handen och en längtan efter Fredrik som snart kommer hit!

Höst

 

 

 

13/10

Har inte gjort så mycket idag. Tvättat lite, städat lite, gjort lite skolarbete och sett lite One Three Hill med Hanna. Sen har jag faktiskt varit ute och tagit lite höstbilder också där Hanna var motivet! Tycker dom blev sjukt snygga!

Jag kommer att lägga upp bilderna så snart dom är klara!

Ska även hinna till Hanna en stund ikväll för lite mer OTHtittande. Men det blir inte så sent ikväll för jag ska upp imorgon och hinna med kvart-i-sex-bussen till stan...







 

Torsdag

Sitter här uppvaknad, som vanligt med en kopp choklad i handen, men nu även med en ansiktsmask i facet! Känner att det svider som faaaan, men då är det i alla fall bra!

Hanna är på väg hit och vi ska göra frukost och sätta oss på altanen och sola lite. Eller sola och sola. Känna värmen i alla fall, för det är rätt fint väder ute!







Motion

Jag har lovat mig själv att jag ska motionera dom två senaste dagarna, men det har inte blivit av. Vilket egentligen kvittar eftersom jag också har lovat mig själv att jag ska få feta hur mycket jag vill hela veckan för på måndag är det slut med det. Men idag motionerade jag faktiskt. For ut och gick med Hanna i en timme typ. Skönt att rensa hjärnan och att ha någon att prata med. Det blir så mycket roligare då!

Har just kommit hem. Kokat upp en kopp choklad och nu ska jag kika in på Ginas hemsida och se om dom har fått in något stännande, eftersom det kanske möjligen blir stan på fredag..

Ska snart till hästarna också!
Bjuder på några bilder sedan jag hade dom förra veckan:













Onsdag

Jag och Hanna såg klart Prison Break i förrgår. Sorgligt, men sant! Så igår började vi se One three hill! Mysigt!

Vaknade i alla fall för tre timmar sedan och har sedan dess sett Stomp the yard. Rätt bra ändå. Nu ska jag vara lite duktig och plocka ihop i mitt rum och träna och sånt. Sen får vi se vad som händer idag!







Hänger med Hanna

Gör lite skolarbete och annat skoj!
Snart kommer Kim!





Tisdag

HAHA, de är så roligt att starta datorn och sätta på musik på morgonen. Sedan sjunga med allt vad man kan när man inte har någon röst. Det som kommer ut ut käften låter rätt kul!

Vaknade i alla fall klockan fem först, kunde typ inte andas genom näsan. Sen somnade jag om till halv 10 ungefär och sedan dess har jag lyssnat på musik och gjort skolarbete! Det tar fan längre tid än man tror om man är seg som mig. Om man ger sig an på att göra det direkt skulle det inte ta så lång tid. Men om det inte vore för sista minuten skulle jag inte få någonting gjort...


Jag är i alla fall snart klar med den. Har typ tre bilder kvar jag måste ta, men till det behöver jag en agerande modell vid namn Hanna Norén. Skulle dock först följa henne på min gamla älskade Nilaskola!

Sen ska jag också hinna med lite mer saker idag:

* Ta hand om tvätten
* Skicka in min uppgift
* Motionera
* Städa
* Va me Kim
* Ringa världens bästa

Hinna med och hinna med. Det är väl inte särskilt mycket. Men det är i alla fall saker som jag måste göra idag!






Måndag


Idag har jag hunnit ganska mycket! Jag vaknade vid halv 11, gjorde mig klar, sen for jag på sjukan än en gång för att ta blodprov. Gick snabbt och smärtfritt!

Efter det följde jag mamma ut i skogen. Hon skulle plocka enris och jag fotade lite till en skoluppgift. Sen for jag till Ytterberg och motionerade alla tre pållarna! Även det gick snabbt och smärtfritt!

Nu har jag nyss städat mitt rum och hunnit äta! Ska fortsätta lite med skolarbetet nu, sen ska jag till Hanna och se Prison Break!







Söndag

Hade skitroligt igår. Var hos Kim och sen for vi och grillade i Nölviken. Dök upp lite gamla klasskompisar och det var himla skoj!

Idag var jag desto mer förkyld och lite sliten. Har ju ändå knegat i Ytterberg i typ fyra dagar i rad så det var skönt att få sova ut! Har dock mestadels legat i sängnen hela dagen, förutom dom där två timmarna jag var ute och gick och handlade och så. Men skönt har det varit.

Såg klart Love actually och lite Solsidan. Snart ska jag vidare och se ännu mer film med Kim! Zookeeper tror jag den hette!






NU


Hade lovat pappa att jag skulle hjälpa han med maten idag. Plankstek ska vi göra! Mumma!

Håller för fullt på med det nu. Har varit och handlat och lite sånt innan.
Fick cola och chips som tilltugg till matlagningen.
Sen fick jag också en parfym! Love my daddy! hihi

Nu ska jag gå och hjälpa till!


















Har haft fullt upp idag!




Som ni ser så hann jag inte motionera eller göra skoluppgift nummer 2. Bra prioritering!

Eller rida är ju ett sätt att motionera egentligen. Men jag hade tänkt mig ut och gå också! Men faktiskt tar det rätt mycket tid att vara hästskötare. Mycket bilkörning fram och tillbaka till Ytterberg tar lång tid, det också!

Har i alla fall bara kvällen och sen hela morgondagen kvar att ta hand om hästarna all by myself. Sen kommer Magdalena och Arne hem. Men jag tycker faktiskt att det har varit riktigt kul. Sen sover man inte bort hela dagarna heller..

Ska dit ikväll och förhoppningsvis hinna rida Besta innan Idol! Sen ska jag ut och grilla en stund med några vänner en stund. Men blir inte allt för sent eftersom jag ska upp tidigt imorgon också!

Nu ska jag och handla ingredienser med Frida! 







Glöm inte!





Onsdag

Idag blir förhoppningsvis en bra dag. Eller bra och bra... Jag kommer i alla fall att ha fullt upp hela dagen. Ska snart kliva upp ur sängen och käka, sen städa lite och sen fara ut och gå med Kim och Fredrik.
Måste också till sjukan idag igen, kvart över fyra. Sen ska jag DIREKT till Ytterberg och förhoppningsvis få träffa Furir och Baron innan dom åker vidare igen. Självklart ska jag också ta hand om dom andra hästarna!

Ska ta hand om hästarna från i eftermiddag till lördag kväll för dom andra ska åka bort på hingstpreliminering med Furir och Baron. Hoppas det går jättebra, men det tror jag!

Uppdatering!

Sorry för dålig uppdatering. Jag tänkte bara meddela att jag hade skitroligt i lördags! Resan till Lycksele var episk, hotellet var hur kul som helst! Jag fick träffa Fredrik och dansade mycket med Hanna! Resan hem sov jag så den var väl inte så glädjegivande men hem tog jag mig i alla fall. Det kan man ju vara tacksam över!

Idag är det alltså tisdag. Så vad har jag gjort dom senaste dagarna?

I söndags var jag med Fredrik. Vi bara mös hela dagen. Sen i måndags var jag också med Fredrik. Vi var i Ytterberg och hälsade på hästarna! Mysigt, och superhärligt väder var det ocskå! Tog mig en barbackatur med Besta i skogen!

Sen på kvällen for vi till våran stuga och sov över där och det var också mys. Så sammanfattat har jag typ myst dom senaste dagarna och det har varit lite annat också, så jag har inte haft tid att uppdatera....







Lördag

Vaknade 06.05 imorse! Yeeey! Bara typ 12 timmar, om inte mer, att döda innan vi kan dra igång ikväll! Blir jag, Kim och Hanna som far till Lycksele i min bil och Sara skulle köra. Jag ska bränna skivor med massa partymusik så det kommer bli awesome!

Men den stora frågan är vad jag ska göra tills vi ska börja?

Hade tänkt duscha tidigare, eftersom att mitt hår går att använda som typ handkräm, bokstavligen. Men sen tänkte ja, näää..... Jag gör det senare, men först far jag ut och går och kanske drar en vända i solariet med Kim. HAHAHHAHAHAHA... OKEJ, det där lät fel. Menar att jag och Kim ska fara och sola.

Efter det ska jag nog fixa och trixa lite här hemma. Jag är själv idag! Mamma, pappa, Linn och Frida är i Skellefteå och Fanny är i Luleå! 

Men nu --> POWERWALK!







RSS 2.0