Fredag

Snart tar jag helg! Endast 12 minuter kvar tills vi slutar och då ska jag käka och sen ta bussen hem till Malå. Har inga planer för i helgen men det är ju valborg så något roligt måste man ju hitta på. Troligtvis bli det väl att grilla och kanske fara en sväng på pizzan där det är disco på lördag. Vi får se!

Nu sitter jag i alla fall och jobbar med ett prenumerationsblad i InDesign. Vi ska göra direktreklam för en tidning och jag valde självklart:





Torsdag

Haft långdag på skolan idag. Det var grymt drygt.. Men under lunchen la vi oss ute på baksidan och solade i gräset - tills ett gäng idioter med vattenballonger anföll oss. Då var det bara att springa in igen. Hoppas på att man fått lite färg nu bara!

Efter skolan for jag hem och städade. Nu är det rent, och det enda som återstår är packningen. Tror dock att jag kommer få magsjuka för jag diskade med vattnet från kran.. Men det kanske man kan göra?

Nu ska jag göra mig redo för kubb och grillkväll med brudarna. Ska bara käka lite hemma först sen bär det iväg!

 

 

 


*

 

 

 

Onsdag

Hade lite sovmorgon idag - till tio. Men när jag kom till skolan skulle vi inte börja förän halv 11 så då gick jag och brudarna ut på baksidan av skolan och solade. Skönt väder det är ute nu asså! Hoppas det håller i sig..

Efter skolan for jag hem, såg film och sen tränade jag. Hemmaträning is the shit, dock är det väldigt skönt att träna ute också men ibland är det härligt att slippa lämna huset. Har kirrat tre sånna här "träningsband" som man ska hålla på att slita i. Främst för att ryggen ska bli bättre!

Efter träningen blev det dusch och sen film. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Tror jag börjar 11 imorgon så jag får sova ut riktigt ordentligt! Score!







Broarna runt!

Efter skolan for jag hem, slog på "Twilight" och somnade. Vaknade sedan av att tanten kom ner med en vattendunk till mig. Schysst! Nu kan jag i alla fall dricka vatten veckan ut. Det är fett jobbigt när man inte kan dricka vattnet här i Skellefteå för man känner sig fett törstig hela tiden...

For sen ut och sprang/gick broarna. 50/50. Nu har jag just duschat och ska snart slå på en film. Efter det ska jag nog sova tror jag!

 

 

 

Sex veckor kvar..

Nu har skolan börjat om efter påsklovet och det känns inte bra alls. Är redan less, trots att det bara har gått två lektioner. Men nu är det ju faktiskt bara typ sex veckor kvar till studenten! Det känns bra! Dock kändes det inte bra för någon vecka sedan, men nu tycker jag att det känns helt okej. Jag vet inte vad jag ska göra efter studenten ännu men jag är inspirerad så det löser sig nog.

Påsklovet har nog varit det bästa ever. Det har innehållit massa kul och massa mys. Tråkigt att det är över men snart är det ju helg igen.. Eller hur?! Jag vill till Malå NU NU NU.





Påskafton

Har jobbat idag mellan tio och ett. Det gick bra och nu har jag just kommit hem. Ska snart äta sen blir det att fara ut ett tag. Det är typ 13 grader varmt i skuggan så jag kommer få ångest annars.

Ikväll kommer Richard hem. Ska vara med han en stund och så kanske det blir lite annat!

Hänger med Fanny nu i alla fall!



 

Lååångfredag

Kan väl inte säga att den här fredagen har varit så lång. Den har fan gått ganska fort. Har varit med Fredrik och Kaisa hela dagen. Vi ha käka och typ suttit ute i solen. Sen grilla vi nå kött och käkade igen. Nu sitter vi och lyssnar på musik. Planen ikväll är sällskapsspel men vi får se hur det slutar. Väntar på folket!

 

 

 

Skärtorsdag!

Påsken är här och jag sitter på jobbet just nu. Har varit en lång dag eftersom jag inte haft någon lunch och det har varit ganska lugnt för folket tror förmodligen att vi stänger tre idag.. Men icket, vi stänger halv sex. Har även blivit av med mina lördagar efter sommarlovet eftersom jag inte vet vad jag ska göra då. Men har däremot en spaweekend att se framemot någon gång framöver!



Håller även på kolla lite resor och är sjukt peppad på att åka till Turkiet igen. Antingen före studenten så man är brun innan sommarlovet, eller efter sommaren innan man börjar med vad man nu ska börja med - plugga vidare eller jobba. Men vi får se om det ens blir av över huvud taget. Beroende på om jag har nå pengar, sällskap och diverse annat som spelar roll.

Nu ska jag bita ihop sista timmen sen blir det hem och duscha!






Påsklov

Har, som dom flesta andra, påsklov nu och det är awesome. Har egentligen inte gjort något speciellt dom senaste dagarna. Typ umgåtts med kompisar och sett film och myst. Har varit rätt så chill ändå även om jag vill ut och köra skoter, åka i backen och massa sånna grejer... Dock är det ju inte så mycket snö kvar..

Idag vet jag inte vad som är planen än riktigt. Hoppas i alla fall på att det blir något kul, för jag jobbar hela dagen imorgon och även på lördag. Men då är det ju tur att man är ledig måndag också!

Nu ska jag kliva upp ur sängen och sen ta fart därifrån!

 

 

 

Ännu en dag!

Härligt med icke-söndagsångest för en gångs skull! Och jo, varför det? För att det är Påsklov nu. Känns förbannat skönt ändå, och sen när vi börjar om skolan igen är det typ sex eller sju veckor kvar innan studenten.

Igår spelade jag, Kaisa, Rebecca, Tony, KG, Victor och Torben sällskapsspel. Det hette typ "Kampen mellan kvinna och man". Det gick bra för oss tjejer i början, även om Kaisa var hjärnan i gänget. Men efter två timmar började alla bli lite less så då fick killarna gå om och in i mål. Sen for vi ut och raggade en stund i Malå City innan jag for hem och sov. Var gode skönt att lägga sig i tid och sedan vakna halv ett. Har typ sovit 12 timmar inatt!

Nu ska jag göra mig klar sen blir det att fara ut en sväng.







*

 

 

 

Lördag

Blev sent igår. Jag var med lite folk och hade både roligt och tråkigt. Jag var glad och förbannad. Men jag kom mig hem tillslut.. Låg då vaken några timmar och surrade.. Tänkte lite... och tillslut somnade.

Vaknade av att Rebecca ringde imorse och ville köpa glass. Vilket vi en timme senare gjorde men det är nog seriöst den största glassen jag någonsin ätit så fick slänga hälften..

Har även glidit runt med Kaisa en stund och pratat lite. Rastat Polen (som förövrigt är bilen jag snurrar runt i). Var ganska många ute och raggade idag. Kan det kanske bero på vädret?

Nu har jag duschat och väntar på att gästerna ska anlända så att man får äta mat nån jävla gång. Sen ska jag röra mig ut. Ut ur detta hus.






Bilder från studion igår



Fotade Rebecca lite i studion igår efter att vi hade lunchat på Dungers! Det blev inte så mycket gjort egentligen eftersom vi mest bara pladdrade om annat. Men någon bild blev det i alla fall:

 

 

 

Malå

Åkte bil med nå grabbar till Malå och skönt kan jag säga att det är att vara hemma. Nu är det ju för fan lov! Har varit med Fanny och hennes kompis Frida ikväll. Bi köpte chips pch såg film. Var även ute och gick en stund. Mys.

Nu ska jag nog faktiskt slå igen ögonen trots att klockan bara är tio.. Hoppas på att en bra dag väntar på mig imorgon..

 

 

 

*

 

 

 

 

Äntligen!



Har just städat klart och ska snart packa inför en vecka i Malå. Blir nog så att jag åker dit redan ikväll! Har ändå inga lektioner imorgon så det är lika bra! Lyssnar nu på lite skön musik och dricker lite yoghurt innan det är dags. Väskan lär nog bli lite tyngre än vanligt eftersom att det är över en vecka jag ska vara hemma och inte bara en helg. Dessutom ska kamerautrustningen med eftersom jag har lite jobb att göra :)





Spikat!


Samlades i Aulan på skolan halv nio för svenska nationella, den skriftliga delen. Kände i början att jag inte visste vad fan jag skulle skriva och satt typ bara där och kollade på alla andra i en halvtimme. Men sen tog fantasin fart och jag myttade ihop en hel story. Skrev kanske en och en halv timme innan jag gav upp, trots att vi hade fem timmar på oss. Men dom flesta började bli klara efter typ två timmar ungefär. Vem fan orkar sitta tiden ut?

Efter det fick vi sluta för dagen i alla fall. Så då drog jag och brudarna in till stan och köpte förköp till studentfesten men jag kommer garanterat tappa bort lappen innan dess..

Nu har jag precis kommit hem från stan och håller på att städa ihop lite. Vet inte vad jag ska göra ikväll ännu. Antingen blir det nog en myskväll hemma eller så blir det något annat skoj!







?

 

 

Travet

Helskön kväll på travet tillsammans med Bea och Sofia. Vädret var strålande och provloppen gick bra! Måste nog säga att jag inte har haft såhär kul på länge, dels för att jag har saknat hästar så mycket och dels för att Bea är nog den skönaste personen jag känner! Tror nästan att hon hade groggat innan hon kom och mötte oss för helvete vad hon spåra.. Ska inte gå in på så många detaljer men en kul grej var i alla fall detta:

Jag: Asså hundbajs är ju ändå äckligare än hästbajs...
Bea: Fast jag tycker inte så mycket om bajs över huvud taget..

Här kommer även lite bilder från kvällen:

 

 

 

Ny kategori

Har nu några nya kategorier som jag kommer att använda mig av för att sortera allt lite bättre. Skriver ju mest om min vardag och vad jag har gjort under dagarna så därför kommer det en kategori som heter just "vardag". Sen kommer även kategori med "tankar" och "dikter/texter". Det är ungefär så långt jag har kommit idag med mitt försök att göra detta bättre. Så detta är i alla fall de nya kategorierna:

 

 







Skön låt







Fortfarande onsdag

Vi fick sluta två idag! Så efter skolan promenerade jag in till stan med Bea. Köpte lite mat och sen for jag hem igen. Har sett Weeds tills nu och ska snart käka och städa lite innan Sofia kommer cyklandes hit från Ursviken. Duktig tjej dedära. Vi ska i alla fall upp till travet och jag hade tänkt ta med mig kameran för en gångs skull. Eller jag har väl tagit med den flera gånger förut men det var länge sedan nu. Vädret är ju så fint också så det känns som att det kan bli riktigt fina bilder.

Känner mig inte jättenöjd med bloggdesignen. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men nån gång när jag har tid ska jag fixa till den riktigt snyggt. Måste bara ta lite nya bilder och få lite mer inspiration..

Är fortfarande sjuk som sagt, men hoppas på att det blir bättre. Kan inte heller ligga inne och vila hela dagarna för då kan jag inte sova. Visst, jag kan ligga i sängen upp till flera timmar, men inte när det är vardagar och man ska komma sig i säng nån gång. I så fall måste man göra sig av med massa energi innan så att man kan somna snabbt. Om man ligger i sängen från det att man slutar skolan tills dess att man ska sova så går det aldrig somna... värt..

Ligger i alla fall i sängen just nu medan jag bloggar, men det ska det bli ändring på nu! Ska städa lite och sen käka. Älskar även att jag har hårfästet på huvudet på denna bild. Enjoy!

 

 

 

 

 

Onsdag

Sitter på skolan nu och har Grafisk Illustration men jag är klar med profilprogrammet vi ska göra så jag har roat mig med att göra en ny bloggdesign en stund. Snart har vi lunch och efter det Mediekunskap och sen Foto. Känner att vi har mycket praktiskt idag, som har med media att göra men vi går ändå till fyra så det känns jobbigt. Efter skolan ska jag nog hem och käka och sen bara ta det lugnt framför datorn. Är fortfarande sjuk men inte så mycket att jag inte klarar av att vara på skolan.

Nu slutar vi denna lektion och det är soppa som erbjuds till lunch.. yeey






Tisdag

Var i stan igår med mamma och Fanny. Fick en jacka, ett par skor och lite smink. Sen käkade vi på Dallas och jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv.. När klockan var fyra drog dom tillbaka till Malå och jag stannade här. Efter ett tag for jag ut och gick broarna runt vilket visade sig vara ett bra beslut eftersom det var så härligt väder. När jag kom hem igen såg jag lite Weeds innan jag tillslut somnade..

Idag är det inte lika varmt ute, men jag klagar inte för det. För jag ska i stort sett inte vara ute idag. Jag är på skolan nu och efter det ska jag hem och dega för jag är sjuk.. Är mer förkyld idag än vad jag var igår men kände ändå att jag var tvungen att fara på skolan idag. Ska väl se Weeds hela kvällen tror jag.. Om inte jag och Magda skulle fara och se nån konsert som musikarna har gjort på skolan ikväll..






less

 

 

 

HELG

Så jävla skönt!

 

 

Fredag

Sitter på skolan nu, ovärt.. Har inga lektioner idag men det fick vi inte veta förän vi kom hit. Så det var lite smått irriterande. Men jag och Bea har i alla fall sökt till 11 olika högskolor nu. Så det känns bra!

Ska snart gå och käka sen ska jag ta bussen till Malå. Ska förhoppningsvis köra skoter direkt jag kommer fram. Ikväll blir det kalas och kanske något annat efter det. Hoppas på det i alla fall!





Kåbdalis

Har haft friluftsdag idag och vi åkte till Kåbdalis för att steka i backen där. Det var precis det vi gjorde också, för det var så jävla varmt så vi stekte verkligen! Jag, Bea och Magda hade sjukt jävla kul där borta. Vi prövade på sittlifter för första gången och jag kan ju säga att det inte gick jättebra just första gången vi skulle hoppa av. I alla fall inte för mig för jag råkade hoppa av åt fel håll så jag fick hela sittliften rakt in i revbenen och föll omkull. Tur man inte tycker det är så pinsamt att göra bort sig på det sättet så det var som lugnt..

Gjorde även några andra vurpor när vi åkte neråt men inget allvarligt. Trodde dock att Bea skulle dö en gång där då hon snurra typ ett varv och landade på ryggen.. Men jag tror hon var van att ta all stryk i slutet av dagen för som vi hade plågat henne i sittliften så var hon nog van. Varje gång jag skulle hoppa av så höll jag fast henne och tog stöd mot henne, utan att jag tänkte på det förståss. Jag tänkte ju bara på min egen överlevnad i det tillfället. Vilket ändå inte visade sig gå så bra.. Eller okej, jag överlevde ju men jag gjorde typ bort mig varje gång jag skulle hoppa av.

Hemma är jag nu i alla fall. Sista natten med Kaisa är det och det känns bra. Vi har städat och packat ihop och gjort oss redo för Malå imorgon. Kommer dock kännas tomt att åka hit utan henne nästa vecka.. Men då är det ju bara en vecka kvar innan lovet så det känns awesome!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det mys en stund innan sängen!

 

 

 

Lill-Lördag

Har varit på Magdas jobb och ätit med henne. Sen for vi på Ica och fixade käk inför friluftsdagen imorgon. Det blir buss klockan sju till Kåbdalis och åka bräda hela dagen. Hoppas det blir kul! Ska snart packa ihop lite grejer och sen se film tror jag. Det blir nog en tidig kväll för vi måste upp klockan sex...

Snart kommer Kaisa hem också. Saknar henne.. Men nu ska jag i alla fall gå och bajsa så jag överlämnar datorn till Magda ---> LÄS HENNES BLOGG






GRATTIS ÄLSKADE PAPPA!!

Bilden är tagen från när jag var och jobbade med pappa i skogen.

 

 

 

Onsdag

Denna vecka har hittills varit väldigt blandad mellan bra och dåliga saker. Det har gått bra i skolan och vi har inte haft någon läxa eller nått så det kan jag inte klaga över. Jag och Kaisa har fortfarande inte börjat bråka med varandra och vi är inne på fjärde och sista veckan nu. Snart är hennes praktik över och det har gått fort som bara den. Vi har inte hunnit med så mycket egentligen men vi har haft det mysigt som satan och jag är glad att hon har varit här just nu, dom här veckorna. Annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Har inte så stor lust att blogga just nu som ni kanske märker. Ingen lust att gå till skolan och inte så stor lust till att göra någonting annat heller för den delen. Vill helst bara ligga kvar i sängen och se filmer på datorn, kanske dra kudden över huvudet några gånger och bara koppla bort allting. Ibland känns allting bra, men innan man hinner blinka kan allting vara dåligt igen.. Det är nog så det kommer vara ett tag framöver. Ingen vet vad som kommer hända eller när det kommer hända och själv är jag inte säker på någonting. Igår tog jag mig tid att tänka över allt och rensa huvudet lite. Kändes skönt att sortera och rensa bort vissa tankar men vissa saker är fortfarande svåra att lista ut vad man ska göra med. Snart närmar sig studenten också. Jag vet inte säkert vad jag ska göra när jag har gått ut. Det lutar åt att söka högskola i alla fall och jag ska även skriva ett CV och börja söka jobb. Jag menar, man kan ju alltid tacka nej om det dyker upp något annat. Jag hatar att allt är så oklart, och då menar jag verkligen allt.

Som jag sa, jag vet inte vad som kommer hända men en sak vet jag med all säkerhet. När allt det här är över kommer jag att vara världens lyckligaste!







..

 

 

 

 

Efterlängtad fredag!

Sista skoldagen för i veckan avklarad! Har packat ihop mina grejjor och ska snart cykla in till stan för att hinna med bussen hem till Malå. Jag får se vad kvällen kommer att handla om, men imorgon blir det jobb och på kvällen blir det källan med familjen!

 

 

 

RSS 2.0