Hihi, två veckor...

Tar typ mellan varje gång jag bloggar rekord med hur många dagar det var sedan sist, trots att jag har sagt att jag ska bättra mig. Men jobbar man mellan åtta och tio timmar varje dag och sedan ta hand om hästarna eller gymma så blir det inte mycket tid över.
Så vad händer då?
Jag jobbar som sagt jämt. Och när jämt inte längre är jämt så... Eller jo, okej då. Jämt är jämt. Jag jobbar hela tiden. Men det är kul! Det är som mitt andra hem, min andra familj. Jag trivs.
Imorgon har jag och Fredrik 11 månader. Tänk vad tiden går fort! Imorgon är det också exakt en månad tills han kommer hem på riktigt! Ingen längtar mer än mig!
Jag har också fått ett unicorn. Typ en såkallad finne rätt i pallet, och så lite små utslag i hela ansiktet från en allergisk reaktion av en annanas jag åt. Man kan säga att unicornet är småprickarnas härskare. (Okej jag har inga vänner...) hihi.
Lame. Jag är trött. Ska sova nu. Imorgon väntar jobb och på lördag drar jag och Kaisa till Umeå och ser Mamamammaskinen! :)
Just det, Besta har fått sin lilla nu också! Hur söööt?!
pöss

 

 

 

 

OKEJ

Jag är VÄRDELÖS på att blogga just nu... I alla fall här. Har införskaffat mig en ny telefon (ZTE Skate) vilket resulterat i att jag kan börja uppdatera min tumblr oftare, utan att använda dator. Men jag har inte riktigt kommit på grejen med att kunna uppdatera denna blogg med telefonen ännu.. Därför kan ni också kika in HÄR.

Fredrik har varit hos oss i helgen. Det har varit grymt mysigt att få rå om honom en stund. Vi har kört skoter, umgåtts med vänner, sett film, varit på kalas och myst. Kan inte vänta tills han kommer hem på riktigt, och det är ju faktiskt inte så länge kvar nu :D
I övrigt jobbar jag, nästan hela tiden känns det som. Men det är bra. Det är kul! Dock är det skönt att få vara ledig vissa dagar också så man hinner med annat. Framtiden ser ganska ljus ut. Det rullar in pengar och jag mår bra trots omständigheterna som vi alla finner i våra liv.

 

 

 

RSS 2.0