Söndag

Helgen har väl varit sådär. Igår var det riktigt kul. Jag hängde med Kim och Rebecca hela dagen sen på kvällen blev det en sväng på pizzan där vi träffade ett gäng trevliga tyskar som vi sedan umgicks med till läggdags. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och Fredrik har sett tv, sen har jag varit hos mormor och käkat pizza och nu ska vi snart se film. Det blir Kung fu panda!

Imorgon är början av studentveckorna. Kommer nog bli en blöt skoldag med vattenkrig och grejer men jag är taggad till tusen på det!






^_^

Har bara en sak att dela med mig av idag och det är att den här dagen har varit en JÄVLA PISSIG SKITDAG!! och att jag är så jävla förbannad på allt och nästan alla......................då vet ni.....................åh.







Malå

Sista skoldagen där vi har nått vettigt att göra är redan gjord! Så nu sitter jag hemma i Malå och chillar med Rebecca. Vi har just varit och käkat på Dungers med Kim och Fredrik. ASM.

Nu sitter vi och fixar och trixar med Rebeccas nya iPhone 4..... lame....

Sen ska vi sola och ikväll kommer vi säkert hitta på nått skoj!

 

 

 

Kung!

Total faceplant




HEJ

Sitter och tänker vad fan jag ska göra. Sen kommer jag på att jag inte har bloggat på aslänge. Skulle kunna skriva av mig hur mycket som helst om vad jag har gjort dom senaste dagarna!

Har varit i Malå hela förra veckan förutom torsdag då jag var i Skellefteå några timmar för att vi hade skola. Sen åkte jag hem till Malå igen och spenderade helgen där. Vi spelade fotboll, grillade och hade massvis me kul! Lördagen klockan halv sex åt vi världens godaste mat (just innan världen skulle gå under). Sen spelade vi lite mer fotboll, åkte bil och grillade lite till!

Igår åkte jag tillbaka till Skellefteå och hade lektioner som vanligt. Nu är det sista veckan så det är bara att bita ihop! Hade prov i morse och för hoppningsvis är det sista! Har även seminarium imorgon men efter det är jag nog klar med exakt allt och det känns förbannat bra!

På skolan idag har vi också tryckt på tröjor eftersom att våran lärare var borta.
Såhär ser mitt mästerverk ut:

 

 

 

Värd vecka

Kom till Skellefteå i måndags och fick veta att vi inte hade några lektioner förän på torsdag.. Kil liv.. Åkte sedan hem till Malå igen på kvällen. Så har varit här i två dagar snart och har inte gjort så mycket egentligen men det är i alla fall skönt att slippa skolan!

Igår sprang jag, Kim och Fredrik Lindenäs som är ungefär 7 kilometer. Jag har aldrig i hela mitt liv orkat springa hela förr men igår gjorde jag det! (Y) Känns förbannat bra, men träningsvärken tar död på mig..

Bjöds även på middag igår hos Macke och Patrik! Det var supergott och trevligt!

Nu har jag typ nyss vaknat. Ska snart städa mitt rum och sen plugga lite innan ja ska käka! Sen får vi se vad som händer..







Säger bara en sak

 

 

 

*





Fredag



Sitter på skolan nu! Morgonen har varit kung, för jag har inte alls varit trött utan snarare peppad på dagen! Vi har en lektion idag sen blir det bussen hem till Malå. Hoppas på brännboll ikväll, och sen även lite mys. Ska kanske även om hos Kim en stund med Rebecca. Han har fest men ja ska ta det väldigt lugnt för jag jobbar imorgon!





 

Torsdag

Skolan gick asm! Hade nationella muntliga och det känns förjävla skönt att ha gjort bort det! Sen att det gick så bra också. Jag var inte nervös alls! Efter skolan for jag hem och såg en film och käkade. Sen for jag ut och gick med Melker på en promenad! Efter det tränade jag ett pass med gummibanden och nu ska jag börja städa! Sen ska jag packa och efter det duscha..

Om jag hinner något mer sen blir det nog film och mys. Har även en godbit att frossa i mig när jag är klar med allting! Kommer bli så rent! Ska fan storstäda allt, dammsuga, dammtorka, skura, diska, gå ut med soporna och tvätta... och renbädda! AWESOME

Några ytterst stilfulla mobilbilder!

 

 

 

SOL


Dagen har varit underbar! Skolan har gått hur bra som helst och det har faktiskt varit kul! Vi hade keramik på morgonen och där hann jag med en massa så jag ligger lite före trots att jag var borta från den lektionen igår. Efter lunchen hade vi grafisk kommunikation där jag gjorde klart arbetet vi håller på med. Så nu har jag börjat på nästa uppgift och är snart klar med den också!

En annan sak som gjort att dagen har varit underbar är att det är sjukt bra väder ute. Man blir så jävla glad när det är sol ute!

Har just kommit hem från skolan i alla fall. Ska packa ner lite saker i väskan, bland annat svenska nationella talet och lite kläder. Sen ska jag tillbaka till skolan och möta Magda. Efter det åker vi hem till henne!







32 dagar kvar!

Måndag igen, och bara 32 dagar kvar till studenten! Känns helt sinnessjukt men jag längtar! Har varit och knäckt till ryggen idag, sen blev det en snabbis förbi på skolan och efter det stan med familjen. Kirrade två tröjor innan dom begav sig hemåt mot Malå igen och lämnade mig här.

Ikväll har jag inte hunnit göra så mycket. Har varit på Coop och handlat och även gjort en skoluppgift. Ska göra en till ikväll och sen en imorgon. Efter det blir det förhoppningsvis inte så mycket mer plugg i veckan. Bara lite, för vi har svenska nationella muntliga på torsdag, men det får fan gå som det går!

Nu - åter till pluggandet!








Lördag

Hemma i Malå nu. Har inte hunnit göra så mycket denna helg, men var i alla fall i stan i fredags och shoppade lite, sen körde vi hem till Malå och då chillade vi hos Richard.
Nu är det lördag och solen skiner. Har varit ute och gått och sen for jag till Richard och hjälpte han med städningen. Har just blivit klar med den och det luktar awesome här inne nu. Han står i duschen och jag passar på att blogga. Ska snart fara till Ica och handla för vi ska grilla ikväll. Sen får vi se vad som händer!






Onsdag

Chill skoldag, typ en halv lektion sen såg vi teater! Efter det blev det en sväng i stan och sedan hem för att rensa ut garderoben med kläder. Jag skojar inte när jag säger att jag kastade minst hälften.. Nu har jag i alla fall gjort det klart och håller på se film samtidigt som jag pratar med Jim och Richard på skype..

Sen ska jag hoppa in i duschen och efter det sova!

 

 

 

Tisdag

Chill skoldag! Hade keramik en halvtimme sen såg vi teater tills vi hade lunch. Maten var inte god alls, trots att det var potatisgratäng och kycklingben eller va de nu heter. Men när det är något som förväntas vara gott, som alltid är gott när man äter hemma, är det aldrig det på skolan av någon konstig anledning. Dessutom gillar jag inte kycklingben heller... Det är så många senor i dom...

Efter lunchen hade vi grafisk komunikation och efter det fick vi se musikarnas vårkonsert! När jag kom hem såg jag en film och käkade. Efter det slet jag lite i gummibanden (tränade) innan jag såg en till film.

Nu ska jag snart lägga mig och sova!






*





Uppdate!

Helgen har varit mys. I fredags såg vi film och käkade chips. Lördagen bestod av träning, bilkörning, grillning, majbrasa och fest! Pizzan hade disco men det kunde varit bättre enligt mig. Dock var det inte dåligt, men jag tyckte att det var lite folk. Dom flesta satt bara ute och pratade.. Hade i alla fall väldigt roligt ändå!

Söndagen spenderades i sängen till fyra på eftermiddagen och sen hos Richard med chips och dipp!

Nu är det måndag igen. Sex veckor kvar av skolan.. Känns som jag vill göra bort det NU. Vill att sommarlovet/arbetslösheten ska komma.. Har dock kirrat fyra veckors jobb i sommar så det är väl nice! Sen blir det förhoppningsvis en utlandsresa efter det!

Skoldagen har varit seg. Hela veckan kommer nog vara seg tror jag.. Ska i alla fall se film och chilla ikväll.. Är grymt trött..





RSS 2.0