Musik









Förlåt, ännu en gång för dålig uppdatering!


Har som dåligt med tid för att blogga nu för tiden. Det är så mycket annat jag måste tänka på.. Men ska försöka bättra mig i alla fall. Idag jobbar jag hemifrån med APUn, det känns skönt! Sitter och lyssnar på musik nu och ska snart gå och käka frukost! Klockan 15.20 sitter jag på bussen till stan. Ska vara med brudarna ikväll, så det kommer bli awesome! Sen ska även Mayday sova hos mig ikväll, så då kan vi prata ut :)


Har massvis med ärenden att göra innan bussen går så jag ska göra det nu!







Ber om ursäkt


Jag har inte haft någon ork att skriva här på ett tag nu. Känner att det inte heller är lönt med korta inlägg där jag skriver onödiga och tråkiga saker bara för att ha skrivit något. Men helgen har varit väldigt annorlunda och det är en anledning till varför jag inte har kunnat skriva. Har inte så mycket roligt att berätta nu heller, men jag tänkte säga att jag lever i alla fall! "Im still alive" (Internskämt från Turkiet)

Har fortfarande APU, men befinner mig nu i Skellefteå för att gå skola idag och imorn. Sen åker jag till Malå igen.. Men på fredag kan det hända att det blir att åka tillbaka hem till Skellefteå för att kanske gå ut med brudarna! Har dock bara delat tanken med varandra än så länge. Med andra ord, inte bestämt något. Annars blir det att vara i Malå med Hanna och grabbarna!

Ikväll ska jag åka ut och hälsa på Magda i skogen (A) Vi ska se "Euro Trip" och "Spirit" + kladdkaka med turkisk youghurt på det! Kommer bli awesome!

Nu ska jag lägga mig och vila, tills jag måste bege mig!

Just det, kan även passa på att berätta att PotoShop funkar ju inte, så det blir inga bilder eller roligare inlägg förän jag fixar det, så håll ut!







Fredag

Idag har jag jobbat hemifrån med ett litet häfte till Sveaskog. Tog inte så lång tid och jag gjorde arbetet i InDesign som jag laddade ner. Men då slutade mitt PhotoShop att funka...?! Så nu är jag inte gladast...

Nu har jag just tagit en lång varm dusch och skrubbat bort lite brunt skinn som typ flagnade från Turkiet. Äckligt men sant.. Nu är jag inte brun längre... Har även klippt mig själv, ganska mycket, och målat naglarna, så jag känner mig ganska fräsch!

Nu återstår bara att vänta på maten sen möta upp Hanna för att jäsa framför datorn medan vi kollar på Prison Break!

TAGGA





<3

Panik!


* Fixa praktik
* Projektarbete
* Körlektioner
* Körkortsteori i massor
* Religion - Hemtenta
* Fota natur
* Bearbeta massa bilder
* Övningsköra








Lördag


Har inte tid att skriva så mycket nu. Idag har jag vilat och tagit det lugnt, sett lite film och så! Kvällen ska även fortsätta på det viset! Jag ska till Victor och se film. Men innan det blir det att fara och tömma kiosken på godsaker! Vi ska jäsa! Jag hoppas verkligen att det blir en bra film vi ska se. Är så less på dom vi har sett hittills som bara är orealistiska och äckliga. Eller okej, jag överdriver^^ Men jag vill se en riktigt jävla bra film nu, för jag är på dåligt humör..!

Kanske även borde ladda upp lite mobilbilder från gårkvällen?!


Här får ni:








Kan ju säga att vi var hos Victor och roade oss!



Fredag

Sitter på skolan nu. Har foto och vi ska skriva ut bilder till en utställning vi ska ha på skolan. Sen har vi svenska och efter det har jag möte med handledaren i PA. När det är gjort ska jag hem och packa klart för Malå. Ska packa lite extra mycket för jag har praktik nästa och dånästa vecka så då kan det hända att jag ska vara i Malå. Har dock ingen aning än, för jag har inte hunnit fixa. Det har varit så mycket att ta igen i skolan efter Turkietresan. Men jag hoppas det löser sig!


Ikväll ska jag förhoppningsvis umgås med grabbarna!







Tillbaka i ett paket!

Egentligen stämmer inte rubriken på detta inlägg helt. Jag är egentligen inte alls glad över att vara tillbaka i det kalla Sverige. Det har sina orsaker men dom tänkter jag inte gå in på nu. Jag hade i alla fall jättekul där borta i Alanya. Det var riktigt mysigt. Varmt varje dag, och en dag var det till och med 35 grader! Vi hann inte göra jättemycket där borta eftersom vi mest tog det lugnt på stranden. Men jag hann fota massor! Sen var vi även på marknad, på vandring runt omkring och på disco! Kan säga att jag hade "the time of my life" där. Jag är så glad att jag åkte! Tänkte visa bilder därifrån nu, eftersom bilder säger mer än ord.





































































































Snabbt inlägg!

Hinner som snabbast skriva att jag var i Lycksele igår, på Lyckselemarknaden. Jag bodde hos Hanna, och dom flesta ur gänget från Malå var också där så vi slog ihop med dom och for på hotellet. Det började mindre bra, vilket resulterade i bråk och att jag flög in i baren...

Men med tiden så gick det bättre och bättre och vi hade faktiskt riktigt kul! Jag, Hanna, Victor, Danne och Alexander var dom tappra som var kvar i slutet och när dom stängde vandrade vi hem till Hanna och sov!

Sen idag åkte jag med mormor hem, och nu har jag packat klart exakt allt!

SÅ NU BLIR DET TURKIET!
RSS 2.0