Hejdå 2010, Hej 2011

Sista inlägget för i år! Tänkte sammanfatta detta år lite kort och gott!

Detta har varit ett bra år för mig! Jag har tagit skolan på allvar, gjort mina måsten och hunnit med det jag vill göra. Det innebär att jag har hunnit vara med mina kompisar, gjort impulsgrejer, roat mig, varit utomlands och så vidare! Jag har vuxit som person i år också! Både psykiskt och fysiskt.. Det är endast det psykiska jag tycker är bra. Men därför ger nu det nya året nya möjligheter och jag ska bättra mig. För det jag inte har gjort mycket av i år är att träna och äta rätt. Så det ska jag börja göra! Jag ska även börja städa mitt rum så mamma slipper göra det, och så ska jag spara pengar!


Sammanfattat är mina nyårslöften:
* Leva hälsosammare
* Spara pengar
* Hålla årdning

och...
* Fara utomlands minst en gång

Nu ska jag kröka vidare till mormor och käka. Sen blir det partey!






Onsdag

Fanny väckte mig tolv i morse. Vi käka lite och sen fick vi idén att vi skulle fara ut i Malå city och se om vi hittar nått intressant. Så jag har just klätt mig och snart ska vi iväg!

Sen när jag kommer hem ska jag plugga hela dagen. Eller jag vet att jag inte kommer plugga hela dagen, men så mycket jag bara orkar! Det är då körkortsteori jag ska plugga! Hoppas det går bra..

 

 

 

Filmkväll

Har jobbat mellan 10 - 18 idag. Nu har jag just käkat middag och ska snart göra mig klar för att möta upp Hanna och Alex på MK. Vi ska hyra film och garanterat följer nån påse godis med hem till Hanna också. Hoppas det blir nån bra film, för Hanna kan ha väldigt konstig smak ibland, och hon är ju ihop med Alex så här kan det bli två mot en. Känner mig lite i underläge..

Jag är fett trött, och har varit det hela dagen så jag får se om jag somnar tidigt ikväll. Tur som det är jobbar jag då inte imorgon!

 

 

 

Filmkväll

Har jobbat mellan 10 - 18 idag. Nu har jag just käkat middag och ska snart göra mig klar för att möta upp Hanna och Alex på MK. Vi ska hyra film och garanterat följer nån påse godis med hem till Hanna också. Hoppas det blir nån bra film, för Hanna kan ha väldigt konstig smak ibland, och hon är ju ihop med Alex så här kan det bli två mot en. Känner mig lite i underläge..

Jag är fett trött, och har varit det hela dagen så jag får se om jag somnar tidigt ikväll. Tur som det är jobbar jag då inte imorgon!

 

 

 

God Jul

Idag är det julafton och den firar vi hemma hos oss med släkten från mammas sida. Medan resten av familjen har stressat med städning och matlagning har jag gjort saker i min egen takt.

Jag började med att sova ut riktigt rejält och ligga kvar i sängen ett tag. Sen gjorde jag i ordning lekar för kvällen och efter det slog jag in dom sista julklapparna. När jag hade gjort det gick jag och duschade och gjorde mig klar. Jag hann precis innan alla gäster kom hit.

Det blev en trevlig kväll, men jag var, trots att jag har sovit ut, ganska trött. Nu har alla farit hem och jag ser sista avsnittet av julkalendern. Har även en mygga som flyger omkring runt datorn. En mygga... Nu?!

Snart ska jag sova, och hoppas att det blir kul imorn!

 

 

 



Chillar med Hanna

Har varit fullt ös på jobbet idag! Riktigt mycket folk var det, men det var kul! När jag kom hem mötte jag upp Hanna och sen for vi hem till mig. Vi har sett julkalendern men lessnade efter några avsnitt, så då blev det att göra annat istället! Nu sitter Hanna och prata i telefonen med hennes pojkvän och vem vet  hur länge det tar, så jag passar på att blogga!

Vi ska nog chilla vidare ett tag till sen ska ja ge Hanna sin julklapp och hon kommer nog dö när hon öppnar den.. Då menar jag DÖ! hoho..

Imorn är det julafton!

 

 

 


Jobb

Jobbar nu för fulla muggar! Eller inte just nu, men igår, idag och imorn! Jag är hemma på middag nu och börjar om klockan sex. Fast då jobbar jag bara en timme då. Så när jag slutar ska jag och Hanna va med Victor och KG. Vi ska se Sagan om ringen. Känns faktiskt bra att vi ska umgås vi fyra igen för en gångs skull. Det var väldigt länge sedan!

Nu ska jag ta en powernap innan jag ska tillbaka till jobbet igen!





Jullov

Åkte till stan igår, vaknade idag och skrev prov. Sen sa jag"hejdå skolan, hej jullov"! Tog mitt pick och pack och åkte till Malå. Hann även lämna min telefon på Elgiganten. Det känns förjävligt att måsta ha en gammal mobil över jul och nyår... När man som slåss för att få sina sms ivägskickade för att hälsa gott nytt år till folk.. Trevligt blir det då om man har en telefon som inte ens går slå mellanslag med..

När jag kom till Malå så fikade jag med mamma och sedan dess har jag sett film och chillat musik! Kan även tänka att fortsätta kvällen på det sättet!

Ska i alla fall ut och hjälpa pappa att skotta nu! Hej snö!





Vad säger jag om helgen?



Fredagen blev lugn, med en visit till gamla Nilaskolan där Hannas kompis sjöng julsånger. Hon är verkligen duktig den människan. Sen såg jag och Hanna "Stallkompisar" men vi var ganska lessa på det eftersom vi såg det i princip hela sommaren. Lördagen började med jobb där det rullade på väldigt bra och efter det blev det en skoterutflykt med Fanny. Skotern ville inte sammarbeta till en början, och vägrade starta men snart så var vi iväg! Sen när vi kom hem bjöd vi Hanna på hamburgare och efter det for vi och chillade hos Kaisa. Resten av kvällen blev det massa snack och musik!

Idag har jag tagit det lugnt. Har varit ute en sväng på byn med Fanny och nu ska jag plugga för jag har prov imorn. Sen ska jag göra mig klar för bussen till stan.. Inte så taggad...

Kan säga att det i alla fall känns bra att det har varit en hyffsat lugn helg och att det inom kort är jullov!





10 saker ni inte visste om mig




1. Jag är jätterädd för att bli gammal

2. Jag har bara varit riktigt kär en gång

3. Jag är tidsoptimist, och inte lite heller..

4. Jag har svårt att kontrollera mina pengar

5. Jag kan inte lyssna på "För kärlekens skull" utan att det tar ont i hjärtat

6. Jag tänker ofta tillbaka på hur det var förr och önskar ibland att allt vore så nu

7. Jag spenderade 54 000 på kläder och diverse år 2008-2009

8. Jag brukar he tvål i mina ögon för att det ska bli lättare att sova

9. Jag har svårt för att läsa

10. Jag älskar känslan när man har köpt nya kläder, även om jag bara använder dom en gång








Fredag

Slutade tidigt idag. Klockan tolv ungefär och efter att jag hade kommit hem såg jag en film som inte föll mig i smaken. Men jag härdade hela filmen ändå. "Shanghai Kiss" var namnet på den.

Jag ska åka med mormor och Lennart hem till Malå idag och dom skulle åka vid sex så det är ungefär tre timmar att döda. Så jag ska packa och sen blir det att sova fram tills det att dom ringer!

Just det, kan även säga att jag städade inte mindre än fem timmar igår så nu är det cleant! Kan också notera att jag packade upp ur väskan från då vi var i Turkiet. Bättre sent än aldrig!?






Torsdag

Känner att skolan börjar luta mot jullov redan nu. Lektionerna är inte så seriösa och vi har inte så mycket att göra. Jag har endast ett prov kvar och det är på måndag. Efter skolan bjöd Magda på mat på hennes jobb och jag blev asmätt, trots att hon bara hade lagat mat för två personer. När vi hade ätit klart var det typ kvar till fyra till så ja fråga varför hon hade lagat så mycket, och svaret jag fick var att hon följde receptet för två personer.. Frågan är ju va Magda gör i köket? Hoppas John och Pontus kan svara på den frågan...

Körlektionen jag hade sen gick väldigt bra, men jag var rätt speedad.. Ingen aning om varför.. Nu har jag precis kommit hem och ska börja städa. Kommer ungefär ta hela natten, och efter det ska jag göra en skoluppgift som också kommer ta ett bra tag (Y)

Höjer volymen på musiken och börja städa..

Man ser ju i alla fall golvet..

 

Dock ser man inte så mycket av skrivbordet..

 

 

 

Onsdag

Sovmorgon! Vad ska man säga? Lovely...

Sen hare vi religion, muntligt tal om häxrörelsen var vad jag sysslade med då. Efter det slutade vi så jag kan inte klaga på att skolan har varit jobbig idag. Efter skolan blev det att gå hem och se en film. Måste erkänna att jag inte är så hurtig i veckan, och jag var inte det förra veckan heller för den delen. Antingen är jag bara skoltrött, men det tror jag inte, för jag tycker att det går bra att vara i skolan. Det är roligt att träffa alla kompisar och kan inte klaga på lektionerna heller för den delen. Dom är rätt så softa! Det kan också vara så som det var i mitten på ettan, då jag inte gjorde något annat än var på skolan och sen for hem och vilade. Jag vet inte varför jag är trött då eftersom jag hellre borde vara utvilad. Men jag kanske borde göra mer, sen sova när jag ska sova och inte alla annan fritid?!

Snart ska jag i alla fall cykla iväg till Coop. Om min cykel vill sammarbeta vill säga. Har tagit in den för att låset ska tina, men jag vet inte om jag får upp det ändå. Jag har hittills inte lyckats få upp det på hela vintern..

När jag kommer hem igen ska jag kanske göra lite småföretagande-uppgifter, annars ska jag se How High!

Välvårdad och proper!

 

 

 

Halken

Mer död än levande släpade jag iväg mig själv till körskolan klockan kvart i sju i morse. Sen rullade vi vidare till Fällfors. Jag trodde hela grejen skulle suga eftersom jag inte alls var taggad. Men det visade sig att jag hade hela grejen på min sida. Det var inte lika kul som alla säger att det är. Dom överdriver. Men det var helt okej faktiskt!

Sladdade omkring lite som om att man inte brydde sig om nått. Dedär lät emo, men man kunde ju inte dö precis. Det fanns ju hur mycket plats som helst och det enda man kunde plocka var ju snökanterna på sidorna. Inte så farligt alltså..

När jag kom hem så chilla jag ett tag och hjälpte Fanny med läxan. Hon är inte så smart, så man måste göra det åt henne.. random. Hon går fan samhälls och vad går jag? Media..

Nu har jag bokat några timmar framåt för lite soffligg och när det är gjort ska jag nog sova!

 

 

 

Torsdag

Var nervös för denna dag egentligen. Igår när jag gick och la mig längtade jag till fredag, och ville helst skippa denna torsdag. Jag ville inte ha redovisning på skolan eftersom jag inte var klar med talet. Jag ville inte in till stan för att ha körlektion. Jag ogillar att veta att jag snart måste fara på körskolan. Tycker inte om feelingen.. Efter jag har haft lektionen känns det mycket bättre, men just före är det typ döden. Jag ville inte heller in till stan för att köpa kläder. Det låter verkligen inte som jag eftersom att jag älskar att köpa kläder, men just idag ville jag inte. Mamma bad mig köpa lite kläder jag kunde ha på julafton, så jag var inne i stan i måndags men hittade verkligen ingenting, så jag hade inga förhoppningar idag heller. Det jag verkligen inte ville var att städa, tvätta och diska..

Men allting visade sig gå min väg! Behövde inte redovisa idag, körlektionen gick hur bra som helst, kläderna flög som över mig när jag gick in på Gina och Bik Bok! Farligt dyrt var det inte heller! Väl hemma insåg jag att det faktiskt inte var så mycket att städa, så nu är det gjort det med! Så nu känner jag mig stolt att jag är klar med allt! Därför ska jag ta en välförtjänt tidig kväll!

 

 

 

Foto - Geisha

 

 

 

 

Foto: Jag
Modell: Magda
Redigering: Jag

 

 

 

 

 

Foto: Magda
Modell: Jag
Redigering: Jag

 

 

 

Foto - Tema tegel

 

 

 

 

 

Foto: Magda
Modell: Jag
Redigering: Jag

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Jag
Modell: Magda
Redigering: Jag

 

 

 

Måndag

Känner att det börjar dra ihop sig mot jul. Såg även en knallrosa julgran idag! Har varit på skolan och skrivit prov och gjort klart mitt muntliga tal. Sen for jag och Sofia in i stan, men det blev inga köp. Hade tänkt hitta mig nå kläder att ha på julafton men det fanns inget i min smak. Efter stan for jag hem och gjorde Fas C som jag klarade och sen for jag och Magda på E4an och fotade med temat Geisha. Bilderna kommer snart upp!

Nu tänkte jag göra Fas C igen, men det går inte att logga in på hemsidan, så jag ska läsa i boken istället!






Lördag

Har läst lite körkortsteori idag och chillat med Hanna. Återhämtat mig från gårdagen med andra ord.. Sen for vi till Kaisa med Viktor och Rebecca och kolla på tv och spelade lite sällskapsspel. Ganska mysigt!

Nu har jag precis kommit hem och ska göra mig redo för sängen. Jag brukar inte drömma, men jag hoppas att jag drömmer om något underbart inatt! Kan behövas..







Skruvat

Gårdagen - fredag har nog varit den mest intensiva dagen jag har varit med om! Efter att jag kom till Malå började den ganska lugnt med Idol hemma hos Hanna. Sen for vi till pizzan som hade kvällsöppet, så vi tog en cider och var sociala med sällskapet. Första timmen var det lugnt, men efter ett tag började det spåra och innan kvällens slut hade det spårat riktigt rejält! Adrenalinet pumpa och jag skojar inte när jag säger att jag aldrig någonsin har varit så skärrad i hela mitt liv!








Torsdag

Idag, eller hela veckan egentligen har varit väldigt jobbig. Vi har haft ett prov och en inlämningsuppgift. Okej, det är inte mycket alls egentligen. Men när man går media är man inte van med mycket skolarbete. Men det är väl bara att bita ihop antar jag. Jag har även städat idag, och gjort en fas. Så nu ska jag ta det lugnt med film! Sen ska jag sova!

Bjuder på en nytagen bild:

 

 

 

Onsdag

Jag har seriöst dött och återuppstått idag^^

Prov på religionen. Det var fem frågor, och när jag höll på svara på den första så hade mer än hälften av klassen redan lämnat lokalen.. Var alltså klara lååångt före mig. Men det kändes gå bra i alla fall! Sen tänkte jag vara duktig och börja med fac C när jag kom hem men då var det nått problem med Internet Explorer. Tio år senare loggade Ragnar in på msn och lyckligtvis kunde han skicka Firefoxinstallationen och då funkade allt!

Snacka om glad jag blev på killen!

Jim ringde också, så Fanny, om allt går som det ska får vi tillbaka skivorna i helgen (Y)

Nu ska jag nog snart gå isäng (A)







RSS 2.0