Malå

Kom just hem till Malå. Bilresan var varm och skön, men man blev trött i vansinne. Fick byta av varandra så den andra fick sova ett tag. Ikväll blir det, som sagt, kalas. Sen ska jag kanske vara med Rebecca. Annars får vi se vad som händer. Kanske bara är ute och glider innan jag somnar...

 

 

Grattis Mamma! <3

Igår såg jag och Sofia "Dumma mig". Den var kung! Sen blev det en sväng på Max med lite folk från Malå. Efter det var vi ute och ragga en stund innan vi for hem till mig igen. Humorn säger jag bara....

Idag är det mammas födelsedag så jag ska hem till Malå. Har packat ihop lite grejer nu och väntar på skjuts. Sen drar vi hem och då blir det tårta!





Väntar...

Sitter och väntar på Sofia nu! Vi ska om på Coop sen se "Despicable me". Efter att jag kom hem från stan, där jag hämtade kameran har jag städat, duschat och sett "No ordinary family". Sen kollade jag på kameran om Magda hade lämnat kvar några bilder och visst hade hon det:

Söt hon är..

Hon, Pontus och John hade lånat min kamera på deras praktik.

Effektivt arbete!

 

 

Tisdag

Har varit hemma i lägenheten och tagit det lugnt idag. Sett lite "No ordinary family" och jobbat med lite bilder. Det är svinigt kallt ute men jag ska snart in till stan ändå för att möta upp Magda och få tillbaka min kamera. Sen ska jag även köpa lite mat och efter det ska jag hem och träna, städa och duscha!

 

 

 

Kreativa

Efter att jag ätit lunch med Sofia tidigare idag for jag och gjorde några ärenden. Sen åkte jag med mamma och Maria upp till Solbacken för att handla lite. När dom åkte tillbaka till Malå igen mötte jag upp Magda på E4an för att fota och skriva ut bilderna till utställningen. Det stod mig dyrt... Direkt vi kom dit skrev vi ut dom, sen när det var klart var klockan sju ungefär. Då gick vi in i fotostudion och la oss i soffan för att planera hur bilderna skulle se ut. Vaknade sedan kvart över åtta av att Örjan (fotoläraren) kom in i studion. Vi hade alltså somnat, båda två. Så det blev inga bilder idag.. Bra jobbat!

Nu har jag varit hemma ett tag i lägenheten och chillat. Ska nog se en film innan jag somnar!





Måndag

Har just kommit fram till Skellefteå och ska snart in till stan och möta Sofia för lunch. Sen ska jag nog hem och jobba med lite bilder, sen bara ta det lugnt tills ikväll. Då ska jag fixa utskrifterna till utställningen. Kommer stå mig dyrt...

Ska även fota Magda :)





Vila i frid Hugo!

Detikerar dagens enda inlägg till vår kära hamster Hugo!
Vi kommer sakna dig <3

 

 

 

Meningslöst

Igår kväll när Kaisa hade lämnat mig med två påsar chips och två dipper for jag och var med Richard, Danne och Zot. Dom snacka om WoW och var allmänt lättroade vad jag än sa. Tur jag har humor så att jag kan få dom att skratta i alla fall. Jag körde hem Danne vid 12 och då for även jag hem och sov eftersom att jag skulle jobba. Men vaknade vid fyra av att jag fick ett sms och höll mig sedan vaken till typ sex. Sen sov jag lite till och från fram till klockan nio. Jag drömde två drömmar. Det var samma dröm som handlade om samma saker men i två olika versoner. Den ena, och första versonen var bra. Det är den jag hoppas på kommer "slå in". Den andra versonen var bara hemsk och äcklig. Det är den jag tror kommer "slå in". Det kommer kännas så jävla meningslöst om den dåliga versonen blir mitt liv framöver. Men antar att det bara är att bita ihop och inte vara emo för det. Ni har förmodligen ingen aning om vad jag sitter och skriver om just nu, men det är lite svårt att förklara. Jag orkar inte förklara heller, för det är inget som jag vill gå in på ännu!

Idag har jag jobbat i varje fall, 10 - 13. Det gick hyffsat, förutom när jag skulle prata engelska med en kund. Det blev helknasigt och jag klämde in lite tyska i samtalet av nån random anledning. Men över lag gick det finfint! Nu har jag precis käkat och ska snart hämta Kaisa. Vi får se vad vi hittar på. Förmodligen ingenting.. Jag har inga planer för kvällen heller. Men jag hoppas...





Vinterbilder



Har varit ute med Kaisa idag och tagit lite vinterbilder till mitt projektarbete. Har inte börjat jobba med bilderna än men jag är ganska nöjd över hur resultatet blev i kameran. Dock måste jag jobba massa i helgen för att få klart alla bilder innan måndag. Då ska dom skrivas ut!






Har lagt ner..


 

Nu har jag äntligen bestämt mig för att lägga ner min andra blogg.

Inte denna!

Det kändes så ovärt med två bloggar där jag skriver om exakt samma saker. Bättre att satsa på en blogg och göra den mer intressant och läsvärd! Med det säger jag att jag kommer satsa på denna blogg!

 

 

 

Änglavakt




I wont give up
No I wont break down
Sooner than it seems life turns around
I will be strong, even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me




Fotodag

Denna dag (bortsett från all bilkörning och lunchen med Rebecca) har endast bestått av fotografering med Sofia i min studio. Tror det kan bli riktigt härliga bilder! Vi fokuserade oss på ansikten och detaljer. Håller på lägga över bilderna på datorn nu och ska skicka dom till Sofia sen. Blir att börja jobba med dom imorgon om jag får PhotoShop att funka. Kommer bli grymt tror jag och jag hoppas jag inte har för stora förhoppningar. Men det har jag nog inte!

Nu ska jag göra mig klar inför kvällen. Ska åka och hämta Rebecca först sen får vi se vad vi hittar på!





Torsdag




Har just gjort mig i ordning för att fara och käka lunch med Rebecca. Men det blir inte förän om en timme så jag ska chilla en stund här hemma innan jag åker och hämtar henne. När vi har käkat kommer Sofia hit från stan. Då ska vi nog fota en massa! Så förhoppningsvis är det inte bara cambilder på mig själv ni får se framöver ;)







Gonatt

Det har inte varit en så händelserik kväll ikväll, men det har ändå varit mysigt. Jag hämtade upp Rebecca och vi for och körde bil ett tag innan vi hämtade Jim. Sen körde vi till Victor och såg Solsidan. Kanske de roligaste som hänt på länge och jag skrattade mig till döds inombords. Utåt vill man ju visa att man faktiskt kan hålla sig lugn och att inte humorn sjunker allt för lågt. Men jag tror inte att jag ljuger när jag säger att alla som har sett serien skrattar nån gång. När vi hade sett en stund var det dags att skjutsa hem folket, för dom har skola och diverse imorgon.

Nu har jag just kommit hem och ska snart sova.






På väg ut!

Har just gjort mat som jag även har käkat lite av. När jag säger "lite" så menar jag att jag inte orkade äta mer för jag hade ätit medan jag lagade maten. Kunde inte hålla mig...

Har även gjort mig klar och ska snart fara och tanka bilen sen hämta upp Rebecca. Vi ska väl bara köra en stund, för ja, jag tycker fortfarande att det är kul även om det var ett tag sen jag tog körkortet. Sen ska vi kanske stråla ihop hos Victor och se film :)

 

 

 

 

Promenad

Har just kommit hem från en promenad med vovvarna. Inte våra hundar dock, utan farbrors. Vi var ute cirka 45 minuter och det var svinigt kallt trots att jag hade klätt mig, vad jag trodde var tillräckligt. Det var i alla fall skönt att komma hem efter att ha varit ute och rört på sig. Man känner att kinderna, sakta men säkert, tinar, vilket man har känt ofta på sista tiden. Va snacka dom om på radion då? Att det skulle vara -45 inatt?! Hoppas dom driver, för annars lär ni inte se mig ute i alla fall..

Om ni går in på Fridas blogg kan det vara möjligt att hon lagt upp någon bild från promenaden.





Onsdag

Min största fiende just nu är min dator. Jag kan inte undvika den heller och den gör inte som jag vill. Jag får inte PhotoShop att funka när jag har InDesign och jag behöver båda programmen dom kommande tre veckorna. Jag vet inte vad det är för fel heller..

Idag har jag, som ni kanske förstod, bråkat med datorn. Sen har jag även bjudit mamma på lunch - omelett, som är min specialitet. Snart ska jag ut och gå med Frida och hundarna. Kommer nog vara kallt men vafan gör man..

Ska även fara och göra lite ärenden sen också, bland annat köpa en mascara!


 

 

 

Malå

Drar till Malå nu! Känner att det finns mer att göra där än i Skellefteå nu när Sofia är sjuk. Kommer förmodligen bara ligga hemma och redigera bilder eller nått för det är så svinigt kallt. Men Rebecca kommer imorn så då ska jag förhoppningsvis hänga med henne!

Jag har fortfarande svinigt ont i nacken så jag borde nog kolla upp det.. Annars är det väl bara att bita ihop!

 

 

 

Måndag

Igår fick jag besök av tre busiga grabbar. Dom var här i ungefär en timme innan dom skulle vidare, så då gick jag och la mig. Klockan var typ halv elva då. Jag vaknade i morse av att min mentor ringde och ville ha in loggböckerna. Random..

Sen låg jag i sängen till typ ett och då ringde en sjuk Sofia. Stockholm blev ju inte av så vi ska göra en fotobok. Låter som en bra deal tycker jag!

Ska snart fara och möta upp Magda inne i stan. Det blir fotokurs ikväll :)

Sen blir det Malå imorn och resten av veckan.. Skönt!

Snygg att jag har glömt min necessär hos någon i lördags, så får köra på all natural ett tag framöver..

 

 

 

Summering

Fredagen bestod av bilkörning i Malå City med Andreas, Rebecca, Hanna, Frippe, Peder och Erik. Lite random fredagkväll kan man säga men lyckad ändå.

På lördagen var det vintermarknad i Malå dit jag och Hanna anlände men endast stannade i 10 minuter. Sen for vi till Malå Ridklubb och fotade lite innan vi drog vidare till Ytterberg för att hälsa på hästarna där. När klockan var ungefär fyra for vi hem till mig och började göra oss i ordning för kvällens planer - MalåBorg. Hanna färgade mitt hår och sen fixade vi oss. Klockan sex anlände vi på pizzan där vi mötte upp lite folk sen fortsatte kvällen vidare till Hanna, sen till Kim och sen till Victor. Snart var det dags för Borgen, men av komplicerade skäl tog jag mig aldrig dit. Jag bröt typ käken istället... Så lördagen blev inte så lyckad för min del..

Söndagen packade jag väskan för att jag skulle till Stockholm på måndag och ha praktik. Sen satte jag mig på bussen till stan för att övernatta där. Men det visade sig att min kompanjon hade fått feber så Stockholm blev inställt. Lite tråkigt kanske men sånt är livet. Vad ska man nu hitta på utan praktik i tre veckor var min första tanke, men det löser sig nog väldigt bra tror jag!






MALÅ

 

 

 

Taggad!

Är så grymt jävla taggad på livet just nu! Vissa saker kunde ha varit bättre än vad dom är men man ska inte klaga. Det enda som känns lite jobbigt är skolarbeten som ska vara klara, dvs. projektarbetet och projektrapporten, svenska nationella och lite andra småsaker. Men då är det så mycket som är bra också! Till att börja med så är det helg imorgon, och jag ska ut och ragga med Hanna. Hon har paxat shotgun och jag kör! Ska nog även träffa Rebecca om hon har tid. Sen på lördag är det fest på MalåBorg och jag tror att det kommer bli svinigt jävla kul! Har inte varit såhär taggad på länge så jag hoppas att kvällen inte sviker oss, men den blir ju vad man gör den till, eller hur?!

Nästa grej är Stockholm. Dit åker jag och Sofia på måndag för att göra praktik en vecka. När vi kommer hem har vi två veckor på oss att göra en fotobok. Veckan efter det är det lov! Kan det bli bättre? Lite kanske... :)

Just de, vi har fått våra studentmössor också. Kul att min är för stor..




Torsdag

Sitter på skolan nu. Har lunch men snart börjar MDKn. Vi slutar halv fyra idag. Jag funderar på att fara och simma med Magda. Men jag måste även städa och packa för imorgon är det helg och det var länge sen jag taggade inför helgen så här mycket! Kommer bli fett jävla nice tror jag!





Tillfällig design

Sitter och leker lite i PhotoShop på skolan. Det laggar och jag har inga idéer eller bilder så jag kan jobba med en design som ser någorlunda ut. Därför har jag nu bytt till en tillfällig design tills jag har gjort en ny. Har även inte bloggat på mycket på sistone. Kanske beror det på att jag inte har några bilder, inget särskilt att skriva om eller så är jag bara lat... Får väl ta tag i detta snart..







SATAN

Helgen har varit skön.

Åkte från Malå i morse med den tidigare bussen så jag vaknade alltså klockan 5. Kom sedan på skolan och fick veta att vi inte hade första lektionen så vi skulle börja tolv. Jag brann av inombords.... Har inte fått så mycket sömn i helgen och nu detta. Jag hade kunnat sova till åtta om jag hade vetat detta. HELVETE

Nu sitter jag på skolan och gör om Kaisas blogg. Känner mig död. Håller nog på att bli sjuk.






Torsdag

Gud så tråkigt man kan ha.. Har haft information på Campus idag om olika högskoleutbildningar och om arbetsförmedlingen och inte blev man nå klokare inte..

Nu har vi mediekommunikation i tre timmar typ och efter det har vi arbetsmiljö och säkerhet. Sen är det äntligen slut på denna dag.. Eller nä vänta... Jag ska städa, tvätta, packa och träna... yeey..

Tagga helgen i alla fall! Ska jobba, va med my peeps, köra skoter och köra bil i massor!

Sen ser det även ut som att praktiken har löst sig också, så det känns awesome!






Tema: Mystiskt ljus












Foto och redigering: Jag




RSS 2.0