yesterday, so far away



Hängde med Kaisa hela gårkvällen! Hade allmänt awesome time hemma hos henne typ hela kvällen ute på hennes balkong. Tills det börja regna, åska och blixtra ofc. Då satte vi oss inne och pratade och pumpade musik. Det blev även en runda våghals.

Vid elva bestämde vi oss för att fara ut. Fredrik, Macke och Rebecka var i backen och grillade så vi joinade dom ett tag. Det blev surr, cykling, skratt, faceplant och lite annat.

Kvällen avslutades i Malås mittpunkt ungefär - innan jag cyklade hem!







:*





Nu är det



Känns så himla bra! Och på toppen av allt så har jag bara en vecka kvar nu! Sen får man ta och skaffa sig någon annan sysselsättning i form av jobb. Men det tar jag då. Har ju i alla fall lämnat ut ett CV än så länge!

Kaisa har inte ringt än så jag vet inte vad som händer ikväll, men jag vet i alla fall att jag slutar nu och jag ska hem och chilla! Är fett trött asså. Tror jag somnade tre igår.







30/7

Hello peepz! Paintskills for the winwin!

Sitter på jobbet nu och har ungefär 2½ timmar kvar. Blir en kort dag och det känns skönt! När jag slutar ska jag hem och chilla. Se om Fredrik är vaken och så. Kommer förmodligen bli så att vi ligger och slappar till ikväll, men jag ska i alla fall fråga om han vill hitta på nått! Give it a try!

Måste även ringa Kaisa och se vad planen är för ikväll. Hoppas det resulterar i nått skojsigt!







30/7



Dagens sysslor:
Jobba, va med Fredrik och sen ikväll hoppas ja det blir nått skoj!
Dagens humör: Helt ok!
Dagens lägtan: Nästa helg, då är jag friii!
Dagens person: Fredrik
Dagens måste: Fixa naglarna
Dagens saknad: Good old days
Dagens låt: Adele - Someone like you









All by..


Sitter i mitt rum och lyssnar på "All by myself", just för att jag är själv just nu. Fredrik drog till Richard ett tag och jag stannade hemma och såg Weeds men inga nya avsnitt är släppta så jag fick som lite att göra..

Alla andra är i Lycksele och dra lös. Kul för dom, riktigt kul. Önskar att jag också va där..

Aja, nu ska ja inte vara depp. Jag kan ju stava i alla fall, trots att det är mörkt - bra tecken!

Nu ska jag sova, gonatt peepz!







Ett par gamla

 

 

 

 

 

 

 

Nu är det nära


Slutar om en timme och då ska jag hem och duscha. Känner mig svettig och äcklig. Sen blir det väl att äta och umgås med Fredrik. Kaisa skulle nog till Lycksele ikväll vilket alla andra säkert också ska så det blir nog inte så många peepz kvar i Malå..

Men Richard skulle höra av sig när han har slutat jobba. Sen är i alla fall Hanna kvar och kanske Kim, så nånting är vi säkert kapabla till att styra! Om inte annat, myskväll. Vi får väl se hur det slutar.








29/7


Jaha ja peepz.. Jobb som vanligt men idag är det fredag, vilket betyder att det snart är helg. Om man bortser från att jag jobbar tre timmar imorgon, men.

Fredrik kommer idag. Det är 12 dagar sen jag träffade han sist, så det känns ganksa bra att han kommer hit i helgen så vi kan prata och mysa och allt sånt!

Jag vet inte riktigt vad planen är ikväll, men antingen blir det att hänga med homiez eller bara ta det lugnt hemma skulle jag tro. Kommer nog bli grymt vilket som. Jag är så grymt pepp på livet just nu känns det som. Jag vet inte varför men det kan nog vara för att jag har tackat JA till skolan och lämnat ut mitt första CV! Så jag känner att det viktiga tas ett steg framåt!

 

 

 

29/7



Dagens sysslor: Jobba, va med Fredrik
Dagens humör: Sådär
Dagens längtan: Imorgon
Dagens saknad: MP3
Dagens person: Kaisa
Dagens låt: Kapten Röd - Saknade vänner








all by oss själva, nästan..



Har haft hur roligt som helst ikväll. Blev bjuden på middag hemma hos Kaisa. Hon bjöd på macaroner och bacon med nån sås och i wanna tell you something - bacon is good for me!

Efter maten drog vi på Ica med Richard och inhandlade proviant i form av cola, tårta, snus och även ansiktsbehandling och rakhyvlar som Richard enjoyade! Det blev i alla fall att se Family Guy och det var i form av ett Star Wars-avsnitt så nu kan jag säga att jag nästan har sett det! woop woop

Kaisa och jag for sedan ut och gled med wråålåket innan vi for hem till mig och chillade. Nu har hon precis farit hem och JAG HAR NU TACKAT JA TILL HÖGSKOLAN I UMEÅ! yeey

Gonatt peepz









*

Tänkte berätta vad jag gjorde igår.

Jag for hem och åt efter jobbet och sen for jag till Rebecca. Vi satt och pratade och sen färgade vi hennes hår mörkbrunt. Jag är fan kung på att färga hår nu för tiden!

Efter det for vi ut med "Poolen" och raggade en stund och sen for vi och köpte godis på kiosken och mötte upp KG och Victor. När vi kom tillbaka till Rebecca styrde vi upp nå awesome musik och spelade "Girls". Ett spel för tjejkvällar. Det var ganska kul att spela det med killar.

Sen spelade vi också "Med andra ord" då man ska förklara ett ord och så ska den andra gissa. Det var jag och Rebecca mot Victor och KG. Och med Rebeccas brillianta hjärna kom vi inte så långt så dom vann.. hihi

Klockan 11 for jag typ hem - då va ja less live.








28/7



Dagens humör: Förjävligt
Dagens sysslor: Jobba, sen får vi se
Dagens längtan: Ännu en gång helgen
Dagens person: Rebecca
Dagens saknad: Fredrik
Dagens låt: Roffe Ruff - Fröken Anderberg








27/7


Idag är det onsdag - alltså lill-lördag. Planen är att jobba klart till klockan fem och efter det hem och äta. Sen ska jag nog ut och gå eller kanske fara på gymmet och träna zumba om jag orkar/hinner.

Känner att jobbet börjar flyta på ganska bra. Jag är inne på tredje veckan nu och ungefär halva den har redan gått så då är det ungefär en och en halv vecka kvar innan jag är arbetslös. På ett sätt känns det bra att få ha några lediga dagar då, men snart måste jag börja leta mig ett jobb, och även tacka ja till skolan.

Så, vad händer sen denna lill-lördag? Fredrik kanske kommer, annars ville Rebecca hitta på nått. Känner bara för att put on the sängmode och se en film. Men det har jag gjort så många dagar i rad nu, så samtidigt vill jag hitta på något. Jag träffar människor hela dagarna via mitt jobb, men det känns som att det var länge sedan jag var med någon kompis..








27/7



Dagens humör:
Glad
Dagens sysslor: Jobba, sen vet jag inte.
Dagens längtan: Fortfarande helgen
Dagens person: Mats
Dagens saknad: Turkiet
Dagens låt: Rihanna - Man down








Just nu

 

 

 

*

Give it to me baby

 

 

 

 


26/7

Jobb idag igen, som vanligt. Ungefär tre timmar kvar nu och tiden har rullat på ganksa bra. Hoppas bara att dessa tre timmar går lite fortare för jag vill hem och färga mitt hår och klippa mig! Det blir två nyanser mörkare (3N) än vad jag brukar ha (5N). Kommer nog bli skitbra tror jag!

 

Vad jag annars ska göra ikväll vet jag inte än. Ska kanske ut och gå med Frida, annars blir det nog bara att ta det lugnt. Softmode on.

 

 

 

 

 

 

Dagens nyhet

Klicka på bilden

 

 

 

26/7

 

Dagens humör: Funkar!
Dagens sysslor: Jobba
Dagens längtan: Helgen
Dagens person: Pappa
Dagens måste: Färga håret
Dagens låt: Ras Cricket - Skin

 

 

 

 

 

Träning

 

 

 

what to do tonight

Vet inte om det blir någon träning idag. Ska på kalas till Kim klockan sex så kanske efter det men vi får se om jag hinner det. Har lite andra saker att göra när jag kommer hem också - bland annat fota lite och städa mitt rum.

Så det kanske blir att göra det ikväll och sen bara ta det lugnt!

 

 

 

 

25/7

 

Dagens sysslor: Jobb, träna, chilla
Dagens humör: Uppåt
Dagens längtan: Helgen
Dagens person: Mamma
Dagens måste: Lägga mig tidigt
Dagens låt: Promoe ft. Afasi - Inflation

 

 



Tyst minut

www.aftonbladet.se

En tyst minut för offten i Norge!

 

 

 

 

 

 

Pics

 

 

 

 

 

du är inte trasig








Måndag



Ingen ångest här inte! Förutom att jag är lite trött, men annars så är allt okej! Jag har ju jobbat hälften nu så det är ju inte överdrivet många dagar kvar - 14 för att vara exakt (söndagar medräknat).

Ikväll ska jag nog träna och sola. Var ett tag sen jag var på gymmet, och även ute i solen. Så jag känner att det är dags nu. Sen ska jag nog bara chilla tror jag. Typ trycka i mig cheesballs som blev över sedan igår. Hanna jobbar till nio idag så det blir nog inge OC..







Söndag

Hatar söndagar.

Det enda som är bra med söndagar är att man inte gör ett skit typ - bara chillar. Ska vara med Hanna ikväll när hon har spelat klart WoW. Kommer väl ta ett millenium. Vi ska i alla fall se OC och feta typ. Bara softa..

Imorn är det jobb som gäller.
Två veckor kvar nu.
Hoppas dom går fort.
Imorgon rullar i alla fall lite pengar in.
Kung!









Luddes udde

Har inte gjort allt för mycket efter jobbet idag. Jag och Rebecca såg "Life of Ryan" typ fyra timmar.. Efter det for jag till stugan och käkade och sen vidare för att möta upp folket och fara till Luddes udde och spela lite kubb och grilla! Det har faktiskt varit himla mysigt! Träffa massa gamla kompisar från nian och så vidare :)

Bjuder på tre bilder som beskriver kvällen:

 

 

Hanna är den geniala fotografen!

 

 

 

OCH

Om två timmar har hälften av mitt liv i fångenskap passerat. Skojas.

Nämen om två timmar så har jag jobbat hälften av vad jag ska jobba i sommar. Dock hade jag lika gärna kunnat köra på. Utan helg. Utan korta dagar. Utan vila.

Jag har lix inget liv. Sitter och väntar på bättre tider. Sitter och väntar på samtal från personer som inte ringer. Sitter och äter när jag egentligen är mätt. Sitter vid datorn när jag har hela världen utanför dörren.

åh, negativ.

Allvarligt så är det nog inte alls som jag just skrev. Jag är ganska på - lever livet som om denna dag vore min sista. Nästan i alla fall. Mamma klagar på att jag aldrig kan ta det lugnt, hemma. Men jag vill inte vara lugn hemma. Jag vill hinna göra så mycket som möjligt innan det är för sent. Och när inte personer ringer mig ringer jag dom. Och jag gillar att äta - även om jag är mätt. Och jag tycker om att spendera en stor del av mitt liv vid datorn. Och jag älskar att jag börjar meningarna med OCH.

Och till sist - jag kan visst vara glad.










meeeeer



Igår blev det kalas i stugan som sagt, men efter att ha tryckt grillat var jag inte kapabel till att äta så mycket tårta. Men gott var det i alla fall. Efter kalaset hämtade jag Rebecca, sen hämtade vi Kim. Vi hade planerat något badass roligt att göra men hade inte tänkt igenom det särskilt noga så den idéen gick i kras.

Istället, för att fördriva tid, körde vi efter en grusväg i Malå som vi aldrig har kört på förut. Eller vi har kört en bit men inte hela vägen och därför tänkte vi att vi skulle köra hela vägen och se vart den ledde. Men efter typ två mil mitt inne i skogen var det en vändplats så då var det bara att köra tillbaka.

Efter att vi hade kommit in i samhället igen blev det en sväng om hos Macke!

Fyfan vilken natt asså.. Har inte kunnat sova mycket alls.. Hatar, hatar, hatar det här. Orkar typ inte längre.







...

 

 

 

Dagens nyhet

Klicka på bilden!

 

 

 

Grattis Fanny!

Puss

 

 

 

rock on friday

Sista långa dagen i veckan och det känns kanon! Har lite småheter att fixa under dagen samtidigt som jag är på jobbet. Bland annat med CV och högskola och grejer. Eftersom jag har förlorat alla mina pengar på alla mina konton så kanske det är dags att börja planera framåt. Vilket i och för sig hade varit dags i vilket fall som helst..

Trästocks i helgen och jag vill dit och se Kapten Röd - som spelar ikväll men jag jobbar imorgon. Blev tillfrågad om jag ville va chaufför dit ikväll och så skulle dom betala för allt, men jag har då en känsla av att vi kommer komma hem sent, och som sagt - jag jobbar imorgon.. + att vi ska till stugan och käka grillat ikväll.








broke as a motherfucker

Thats me right now!



Internet, eller täckningen över huvud taget, har varit lite dålig i Malå idag. Har inte kunnat ringa eller smsa någon eller tvärt om heller för den delen. Det har varit ganska skönt ändå. Har inte haft kontakt med så många personer varken idag eller igår och det har varit skönt måste jag säga.

Har haft lite tid för mig själv att tänka lite och så. Har väl inte tänkt på något specifikt eller så och jag har inte kommit fram till något särskilt viktigt men det har på ett sätt ändå varit skönt!

En annan sak som har varit skönt dessa två dagar är att jag har umgåtts med Hanna. Trots att vi inte har gjort något speciellt alls så har jag ändå uppskattat denna tid. Vi funkar bra ihop, jag och Hanna. Tänker i samma banor i stort sett och det gillar jag.

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och ska strax lägga mig. Imorgon väntar jobb!






the last hour



En enda timme kvar idag. Jag måste erkänna att tiden har runnit iväg ganska bra idag, det är bara nu den sista timmen det har gått segt. Men snart slutar jag och då blir det gymmet, sen mat, sen ska jag och Hanna se OC!! Weeehoo!







Dagens nyhet



Klicka här!






½


Halv dagen kvar att jobba, och det går väl sådär. Själva jobbet går bra men jag känner mig lite nere...

Sen ska jag nog träna! Jag ska springa en mil på cross trainern, om inte mer. Ska fan görs slut på all kraft jag har. Ska springa tills jag verkligen inte orkar längre, och benen ska vika sig under mig när jag ska gå hemmåt! Det känns som en sån dag idag!

När jag har återhämtat mig efter träningspasset ska jag ringa mitt bihang, Hannna. Hoppas då på att få en positiv respons av henne. Om jag får det innebär det att vi ska se OC ikväll. Annars får jag väl så gott göra det själv... Måste fixa mina naglar också!

Nu ska jag trycka i mig en tacopaj!








OC



Blev ett gympass efter jobbet sen hämtade jag upp Hanna för att inhandla lite proviant innan OC-maraton. Blev dock bara tre avsnitt innan vi var tvungna att avrunda på grund av jobb imorgon. Men vem vet, igen av oss har så mycket att göra imorgon heller så det kanske blir några avsnitt då också!

Nu har jag precis duschat och ska snart gå och lägga mig. Ska bara ringa baby först och säga gonatt <3

Sweet dreams!






Jobba, jobba, joobba..

Har räknat ut att det är 16 arbetsdagar kvar för mig nu, sen är jag fri! Jag vet dock inte vad jag vill göra sen. Jag ska i alla fall bara ta det lugnt dom två sista sommarlovsveckorna. Men efter det vet jag inte...

Högskolan i Borlänge blir inte av. Läste på hemsidan igår och det verkade inte vara min grej. Men den i Umeå verkade lite bättre, trots att den bara är utsträckt över två månader. Alltså september - november. Då är det bara en kurs jag går och det stod även att hela kursen är nätbaserad. Så jag skulle tro att det menas att man gör hela kursen över internet och inte behöver bo i Umeå för att läsa den?!

Har dock inte bestämt mig än. Har två veckor på mig att göra det. Men om jag ska gå den så måste jag ändå skaffa mig ett jobb också! Då är det ju tur att jag har skrivit ett CV!

Snart har det i alla fall gått halva dagen och när jag kommer hem ska jag kanske träna och sen hänga med Hanna!

 

 

 


på ett sätt som aldrig förr

Jag mår allvarligt illa - jag är inte sjuk.

Jag hatar den här känslan - som gör mig osäker.

Jag vill inte vara här - jag vill vara med dig.





Intar sängläge

Ikväll har jag bara chillat hemma. Färgat Fridas hår och sett en film och så. Nu gör jag inte så mycket alls faktiskt, pratar bara med en gammal kompis på msn och ska snart gå och lägga mig. Klockan är ännu bara barnet men jag vill inte vara trött imorgon..

Nattinatti

 

 

 

Dagens nyhet

Klicka på bilden

 

 

 

another day at work

Sitter här nu igen - på jobbet. Om man tar en dag i taget så går det bra, eller snarare en timme i taget. Jag vet att jag har sju timmar att döda varje dag och eftersom kunderna inte direkt flockas så får man hitta på annat att göra ibland.

Det man gör mest är väl att fronta och städa typ. Men när det är gjort läser jag en hel del. Började läsa "Så länge vi båda andas" förra veckan och har läst nästan hälften redan. Jag håller med texten som står på baksidan av boken - att man blir väldigt beroende. För det blir man, det går nästan inte att sluta läsa..

Det som känns jobbigt med att jobba nu i veckan är att jag vet att när jag kommer hem är inte baby där.. Förra veckan var det en annan sak eftersom jag visste att han skulle vara hos mig när jag kom hem från jobbet.. Men å andra sidan är det kanske bra med några dagars vila.


Saknar dock Rebecca också. Det var länge sen jag träffade den bruden... Det är det jag hatar med att bli äldre, och därav måsta jobba. När man var mindre och gick typ barnstadiet kunde man umgås med kompisar hela dagen, hela tiden. Men nu känns det som inte tiden räcker till längre.

Jag ska dock inte klaga. För jag jobbar bara fyra veckor av hela sommaren, så jag har ändå ledigt ganska mycket. Men då är det det att nästan alla andra jobbar hela sommaren.. Man får helt enkelt ta vara på den dyrbara tiden man har tillsammans!








Helgen

Efter att jag hade jobbat i lördags for jag hem och käkade, packade och gjorde mig klar för stugan. Sen hämtade jag Fredrik och Richard och efter det bar det iväg till stugan. När vi kom dit startade vi grillen direkt och lagade mat. Fanny och Adam kom också dit och åt med oss. Det var skitgott!

Resten av kvällen var också väldigt rolig! Vi hoppade från båten, badade, surrade, lyssnade på musik och fick sällskap av lite annat trevligt folk från Malå.

Söndagen bestod av ett morgondopp, lite städning, hemfärd till Malå och sen mys där med baby innan han for hem.. På kvällen såg jag film med Frida innan jag somnade!

 

 

 

Fruktansvärt


Jag har alltid haft medlidande för andra människor när jag vet att det har handlat om något allvarligt men detta tar nog priset!

Själv sitter man här och är proppmätt och så läser man DENNA artikel på Aftonbladet.se. Jag lovar dig att du kommer att bli rörd och reagera på bilderna..

Jag hoppas verkligen att så många som möjligt hjälper till och skänker en slant. Tänk på alla dessa stackars barn... 

Gör som jag nyss gjorde och skicka ett SMS med texten: KATASTROF till 72910!

Så kan du hjälpa till:
Röda korset

1. Besök Röda korsets hemsida www.redcross.se. Där kan du ge en gåva online och se hur mycket hjälp ett visst belopp ger. Välja ändamålet ”torka i östra Afrika”.
2. Sms:a AKUT TORKA till 72 900 och skänk 100

3. Skänk pengar via:

Privatgiro: 900 800-4

Bankgiro 900-8004

Ange: ”torka i östra Afrika”  på inbetalningen.



Läkare utan gränser

Besök Läkare utan gränsers hemsida www.lakareutangranser.se. Där kan du välja att lämna en gåva eller att bli månadsgivare.



Plan Sverige

1. Skicka bidrag genom "Gåvoshop",

2. Sms:a KATASTROF till 72910 så bidrar du med 50 kr

3. Sätt in valfritt bidrag på pg 90 07 31-1 eller bg 900-7311. Märk insättningen med KATASTROF.

Mer information här.








Godmorgon!

Känner mig ganska trasig idag, men det känns som att det är något som går att laga. Jag har fett med träningsvärk sen igår men jag hoppas att det går över idag. Sen tror jag även att jag har sovit väldigt konstigt för ryggen värker och känns sne..

Det blev en mycket senare gårkväll än vad jag trodde. Hade tänkt lägga mig vid 11 men baby kom hem tidigare än vad jag hade trott så då såg vi Weeds till typ ett. Vilket jag ångrar nu.. Känner mig trött, men tur som det är jobbar jag bara till ett idag sen får jag gå hem och sova!

Tänkte dela med mig av en bild på en tid jag saknar väldigt mycket:








ÄLSKA

DEN HÄR KILLEN GÖR MIN KVÄLL!

JAG ÄR KÄR ---> KLICKA

Ja ska ha en såndär unge!






the two of them just can't be true




Efter jobbet for jag och tränade. Hann springa sex kilometer på löpbandet innan jag blev inbjuden till spinningträningen med två andra kvinnor. Har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Har aldrig varit så trött i benen. Har aldrig varit så törstig. Kommer aldrig ha så mycket träningsvärk av dess like.

Klarade det gjorde jag i alla fall. Svettig som ett ökendjur gick jag sedan hem och duschade. Efter det blev det en kort fisketur i stugan med boysen och efter det blev jag dissad av the motherfuckers. döööööö.

Har i alla fall städat mitt rum nu. Vreden inom mig lättade lite. Men kom tillbaka då jag insåg att vårt play station är i stugan så jag kan inte spela ssx trickey.. Då tog jag istället ett glas o'boy och lade mig i sängen.

Nu är allt bra igen. Jag är ensam. Men jag känner mig inte ensam och det är huvudsaken. Alla homies är i Åsele på marknaden och jag hoppas att dom har skitkul! Ärligt talat hade jag velat vara där nu. Dra lös och så. Men jag vet att Kaisa drar lös för båda oss så jag känner mig inte ledsen.

Önskar att Hanna ringde mig någon dag, men hon har väl fullt upp hon med, som alla andra this days.. Vi har i alla fall planerat en träff i slutet på nästa vecka! Scooore!







som jag ibland saknar


Kaisa var nyss här, på jobbet alltså. Hon var även här igår men annars har jag knappt träffat henne i sommar. Inte Hanna heller för den delen. Förra sommaren spenderade vi en hel del tid i Hannas husvagn, vilket i och för sig kanske inte var det smartaste vi har gjort med tanke på att det var ganska bra väder då vi satt inne och bara för nostalgins skull såg alla säsonger av "Stallkompisar". Men det var mysigt i alla fall.


Kan erkänna att jag saknar den tiden, då det var vi tre, hela tiden. Men samtidigt är det ganska skönt att slippa dom ibland för dom är så jääävla random :* 

Skämt åsido.. Men vi har ju alla någon annan som står vid våran sida så tiden räcker inte alltid till. Dock tycker jag att vi ska styra ihop något snart!











Framtid

CV
Lovisa Åström
Ringvägen 11
930 70 Malå

Telefonnummer: 0953 -21461
Mobilnummer: 070 - 676 41 74
E-post: lovisaastrom@jagärbäst.se


Det börjar ju bra i alla fall...

Jag har nu, sedan några timmar tillbaka gjort något bra, något nyttigt, något behövligt - skriva CV. Början var så värst svår eftersom det bara ska innehålla personliga faktauppgifter. Men redan vid gatuadressen fastnade jag och tänkte att det skulle vara mycket coolare om gatan jag bor på hette något i stil med "Omvägen" eller "Genvägen" istället för "Ringvägen".

Jag följde ett såkallat "Facit för att skriva CV" som jag googlade men det kändes mer som att jag gjorde en svår MVG-uppgift i samhällskunskap när jag skrev. Jag trodde inte det var så himla noga men jag var till och med "tvungen" att byta E-post från "[email protected]" till något som presenterade mitt namn på ett bättre sätt. (Har inte gjort en ny E-post än, därav "jagärbäst-se")

Nu är jag i alla fall äntligen klar med skrivandet och hoppas att det duger. Har än inte planerat på att lämna CVt till någon men det kan ju vara bra att ha ett i fall att. Om tre veckor är jag ju arbetslös så något måste jag ju hitta på...

Har även kollat om jag har blivit antagen till någon högskoleutbildning och visst har jag det! Tre stycken närmare bestämt! Är dock väldigt skeptisk över att flytta på egen hand så jag ska höra med Bea om hon har tagit sig in på samma eftersom vi sökte exakt samma högskolor i samma ordning. Hoppas hoppas!

Känner att framtiden börjar närma sig med stora steg och jag vill inte att tiden bara rinner mellan fingrarna utan jag vill åstadkomma något med mitt liv. Jag har planer och drömmar och dom ska jag fan uppleva också! Men det känns som att det är så snart! Nu har man inte samma trygghet då man vet vad man ska göra varje dag - gå till skolbänken och smöra för lärarna.

På ett vis är jag exalterad över vad som kommer att hända - men det känns ändå lite ovisst och det måste det få göra, för det är inte längre samma trygghet som grundskola och gymnasiet. Högskola och framtid är ågot annat, som fokuserar på vad man verkligen vill jobba med. Vad man verkligen vill bli.

På ett annat vis är jag väldigt nöjd med hur jag har det nu - familj och kompisar nära till hands, friheten, hemmet, vardagen här i Malå och bihanget <3

På ett tredje vis vill jag få ut så mycket som helst av mitt liv - bestämma helt själv över vad jag ska göra, jobba utomlands, resa, se världen, starta eget företag, leva på mitt fotograferande, ha tid över för vänner, bjuda med min familj och mina nära på otroliga äventyr och skaffa ett strandhus med inredning på mitt eget sätt, precis som jag vill ha det.

Min tanke och känsla är att om jag kombinerar dessa tre "vis" så kommer allt bli bra! Jag känner att jag inte behöver ha så bråttom med allt på samma gång. Vad jag än väljer att göra så vet jag att jag kommer att lyckas!

Egoboost, xoxo...









Jobba jobba joobba

Knegar för fulla muggar på LillIca nu. Kan väl säga att jag haft roligare men tiden flyter på förvånansvärt bra ändå. Redan har jag jobbat snart tre dagar och då är det inte länge kvar innan jag har jobbat en hel vecka heller!

Efter jobbet ska jag nog hem och mysa. Typ se film, äta och slappa..
Kommer passa mig perfekt ikväll kan jag säga!






Inspirationsbilder: Tema Dance

Bilderna är lånade från google.se

 

 

Sommarjobb

Helgen var bortsett från lite strul och tjaffs väldigt rolig! Måste erkänna att lördagen var 587 gånger roligare än fredagen på alla sätt! För på lördagen betalade jag in mig på området och dansade både i discotältet men även styrdans med pappa! Träffade gamla vänner och även nya sköna personer! Sen när jag kom hem låg karln i sängen och såg film, mys.

Nu är det måndag igen och denna vecka jobbar jag inte bara just idag utan snarare alla dagar utom söndag, och det fyra veckor framåt. Känner att dagarna inte kommer gå särskilt fort, men man får väl bita ihop!





Tankeställare till alla med körkort!

Om du har körkort, läs HÄR!





MvM

Musik vid Malån är det som gäller i helgen. Igår hade vi släktträff sen for jag till Richard en stund och träffade lite folk. Efter det for vi ner på området och var där ett bra tag. De börja bra men i slutet blev ja så jävla less så att det finns inte. Så då for jag hem och försökte sova. De kan gott och väl ha varit en av dom värsta nätterna i mitt liv.

Trött som ett psyk vaknade jag i morse och skulle jobba.. Sen ska vi fara och fiska i stugan och efter det blir det grillning och utgång!





Chill

Har varit i Norsjö och chillat några dagar. Spelat fotboll, badat och lite sånt. Sen for jag till Skellefteå igår. Jag kan säga att resan dit, med bil och hög musik, var mycket intressantare än grovjobbet jag gjorde där - städade ur lägenheten. Det tog väl sisådär halva natten..

Sen väckte pappa mig i morse och då var det bara bära in alla grejer och städa och få plats med allt i rummet. Svårast blev det med kläderna, men nu har jag i alla fall rensat bort 40 kilo kläder...

Känns som allt damm har hamnat på mig istället för i dammsugarpåsen.. Ska hoppa in i duschen snart, ska bara invänta min snusdosa som pappa är och köper för jag vägrar gå ut när jag ser ut såhär...

Bjuder på en bild på min nya telefon: (Har inga nummer så skriv mer än gärna era)

 

 

 

Tisdag

Jobbade igår och det gick finfint! Sen var jag och tränade med mamma och pappa på gymmet och efter det var jag med Rebecca och Kim! Idag har jag också tränat och gjort lite småheter och nu ska jag packa väskan och dra en roadtrip by myself!

 

 

 

 

Stadsfesten

For till Skellefteå i torsdags med Fredrik, Rebecca och Kim. När vi kom dit for vi hem till mig och lämnade packningen sen for vi in till stan och käkade och efter det blev det bio – Transformers 3D. Det var mys.

Fredagen började med en sväng på stan innan vi for hem till mig och knäppte första och käka mat. Sen drog vi oss in mot stan igen och var på tivolit ett tag innan jag lämnade dom andra för att gå in på området och se Robyn! Vilket jävla drag det var där.  Men dum som man är så betala man in sig och efter 20 minuter så gick jag ut igen.. Då blev det ännu mer tivoli och efter det maxmat innan vi somnade!

Lördagen blev det att stiga upp i tid för att hinna en vända på stan innan vi skulle hem till mig och börja igen. Vi var där ett tag och kollade på Eric Saade och åt på Subway. Sen for vi hem igen och gjorde oss klara inför kvällen. Jim och gänget kom också förbi hos mig innan vi for in till stan. Det blev inte att fara in på området denna kväll utan vi var bara på tivolit men det var minst lika kul! Träffade både Magda och Sofia och massa annat folk så det var guld värt!

Söndagen blev lite stressig. Vi vaknade vid halv två och skulle ta bussen kvart i tre så det var bara att börja städa direkt vi vaknade. Sen in till stan för att hinna med bussen. Vääääärldens längsta kö var det där. Alla skulle tydligen hem….. Så jävla drygt. Vi va typ en halvtimme sena och ja fick inte ens åka med Fredrik hem. Men när jag väl kom hem till Malå var det jävligt skönt att vara hemma. Pappa hade köpt en ny bil som han hämtade mig med sen for vi ut och körde ett tag. Efter det hade mamma gjort världens godaste soppa sen tog jag en två timmars powernap. SKÖNT! Sen blev det godis och film på kvällen..

 

 

 

 

 

 

RSS 2.0