Pigg och fräsch!

Inte alls.. Har ett x antal timmar att ta igen på sovningen efter helgens äventyr. Det blev jobb och fest på schemat. Hotellet hade 80-tal och det var fullt med folk. Riktigt roligt var det faktiskt! Har även jobbat både lördag och söndag och det har gått bra. Man märker att det börjar närma sig jul för det är fullt med kunder :)

Hade tänkt göra lite skolarbete nu, men känner mer för att slå på en film och somna innan den ens har börjat, så jag tror jag ska göra det nu!






Snöoväder

Har snöat grymt mycket idag, och jag har även varit grymt duktig idag! Kan göra en hel lista på saker jag har gjort:

* Skolan (vanliga lektioner, sen väldigt mycket på projektarbetet)
* Uträttat ärenden i stan
* Storstädat
* Tvättat
* Skottat snö
* Bloggat (A)
* Ska göra fas B

Sen förtjänar jag verkligen att lägga mig på spikmattan och se lite OC innan Sofia kommer :)









Onsdag

Nu för tiden är dagarna fullpackade! Skolan, projektarbete, läxa, körkortsteori och andra måsten. Ha inte mycket tid över till att blogga måste jag säga. Men jag lever i alla fall och livet går framåt. Körkortet kommer jag knappast hinna ta innan jul, men fortsätter att plugga i alla fall! Kan ju ske trots allt!

Projektarbetet börjar också ta sig framåt och likaså alla andra ämnen. Julen börjar också närma sig med stora steg och det är dags att börja köpa julklappar. Jag har inga speciella önskningar, förutom att jag skulle vilja fara till Alanya igen! Sen behöver jag en ny kamera också! Eller i alla fall ett nytt objektiv, men det kan jag inte begära av mina föräldrar..

Nu ska jag ut i kylan. Röra mig mot Coop, och ikväll blir det ännu mer plugg!



Ps. Har ännu inte fått igång PhotoShop
så har inga bilder eller roliga rubriker att dela med mig av än så länge..





Söndag

Har varit i Lycksele och hälsat på farmor idag! Skönt att se att hon lever och har det bra trots omständigheterna. Efter att vi kom tillbaka till Malå packade jag och käkade innan Jim kom och hämtade mig och skjutsade mig till stan. Det blev att se en film som var random, bra!

Nu är jag hur trött som helst och ska sova!








Lördag

Hello! My name is Anita Phatel and i come from New Dheli in India... nä ja skoja.. Haha kom bara att tänka på engelskaboken vi hade i typ 4an på mellanstadiet, där det var en tant som sa sådär..

Har jobbat idag. Dock bara typ tre timmar och lite till så det gick som rätt fort! Sen for jag och pappa ut och övningskörde och efter det hamnade jag här. Funderar på powernap innan jag ska göra mig klar för kvällen!









Miscuse

Ursäkta min aktiva uppdatering! För att inte tala om att jag inte heller orkar göra något gulligt inlägg nu heller med fin rubrik och något läsvärt innehåll. Har helt enkelt inte orken. Har haft fullt upp dom senaste dagarna. Jag är jättedeppig för att det är svinigt kallt ute. Jag har en smärta i ryggen som heter duga och som gärdde på moset har jag ont i huvudet och spänningar i nacken. Behöver nog glasögon?!

Spikmattan, here I come!


hej påklistrat leende

sur






Torsdag

Hade en körig morgon i morse. Först skulle Magda skjutsa mig till körskolan och då körde vi fast i en plogkant, sen körde hon fast när hon skulle lämna bilen också. När jag kom till körskolan var jag hur nervös som helst, med tanke på snöovädret och för att jag inte har kört på typ fem veckor, men det gick riktigt jävla bra asså! Körde i stan typ utan problem, förutom en taxi som körde ut från en parkering just framför mig då.. Var helnöjd efteråt! Sen när jag kom till skolan hade vi svenska och efter det satte jag mig i datasalen och gjorde min andra fas. Fick 63/70 rätt. Alltså godkänt!

När jag kom hem satte jag igång med städning! Håller fortfarande på lite smått, men snart är det bara dammsugning kvar! Sen ska jag käka lite innan jag kör vidare med pluggning. Prioriterar skolarbetet först idag, sen om jag hinner ska jag göra en fas. Efter det blir det film!






KÄR








Onsdag

Även idag har jag varit ledig. Mötte upp Sofia inne i stan och vi tog en fika innan vi gick vidare för att göra lite ärenden. Klockan halv tre åkte vi iväg till ett stall där hennes gamla häst nu bor. Vi hälsade på honom ett tag och jag mockade lite bajs för första gången på jag vet inte hur länge. Kändes mysigt på nått sätt att få vara i stallet igen och jag kan inte säga att jag inte längtar tillbaka. Måste även säga att jag saknar min ängel Furir väldigt, väldigt mycket!

Jag kom hem vid halv fem och har suttit med körkortsteorin ändå tills nu. Ungefär två timmar alltså. Så nu ska jag käka, sen ska jag göra en fas eller två till brudarna kommer hit och då blir det filmkväll!

Sen körlektion imorn i denna snöstorm. Kan säga att jag inte längtar ihjäl mig..







Måndag

Skola igen.. Känns väl ändå som en ganska bra vecka att starta med, eftersom vi är lediga tisdag och onsdag. Hade även bara två lektioner idag så det var som ganska soft. Jag och Sofia for sedan in till stan och fikade på Waynes och strax efter det for jag och Magda och tog lite fräna bilder i studion på E4an. Har dock inte fått bilderna än, för vi fotade med Örjans kamera så han skulle skicka dom sen.

Kvällen har spenderats i sängen med film och diverse. Känner att ögonlocken börjar bli tunga nu så jag ska snart  knäppa igen ögonen och sova! Har sovmorgon imorn, och det känns bra! Sen ska jag möta upp brudarna inne i stan och käka lunch sen får vi se vad vi hittar på!





Söndag

Idag vaknade jag och Magda vid 12 och har chillat hela dagen. Var ganska trötta efter igår, då det blev en hel del folk och en hel del vandring kring Malå för att förflytta oss på olika ställen. Men kul hade vi i alla fall! Vi har sett film och typ legat i sängen nästan hela dagen. Sen har jag även övningskört en sväng och bokat körlektion till på torsdag. Så nu börjas det igen!

Nu är jag tillbaka i Skellefteå. Bussen komme fram vid åtta och så har jag hunnit vara förbi på Coop en sväng. Så med en cola i handen startar jag en film!

Va säger vi om morgondagen då? Skola... suck




Lördag


Vart ska jag börja?

Gårdagen spenderades med grabbarna en stund innan vi drog vidare på ett ställe där det var lite mer blandade kön. Har dock inget emot att va enda tjejen måste jag säga. I alla fall så klippte vi Jim, vi lyssna på musik och berättade allt ovärt som man bruka vilja dela med sig av ändå. Sen drog vi tillbaka till Anton igen och lyssna på mer musik, gjorde tuppkammar och chillade.

Var även med min barndomsvän som jag inte har varit med på hundra år. Det var fan kul asså :) Måste seriöst börja va med henne igen (Y)

Nu ska jag städa mitt rum och sen plugga lite körkortsteori och se film med Fanny innan det blir att göra sig klar för kvällens planer!





HELG!

Har jobbat mellan 11.00-15.00 idag. Fullt upp med mycket varor och många kunder, men skoj var det! Nu har jag precis kommit hem och ska hoppa in i duschen innan det blir att käka. Sen ska jag fara till Zot och se vad som händer där. Efter det får vi väl se om vi drar vidare och utforskar vad kvällen har att bjuda på!



hej cam








Jobb

Har jobbat mellan 11.00 och 17.00 idag! Kändes faktiskt riktigt bra och inte alls jobbitg. Det var riktigt kul om jag ska erkänna. Mamma jobbade också, och även Fanny en stund. Plockade fram massvis med nytt som hade kommit och det ledde till att tiden gick mycket fortare. Nu har jag precis kommit hem och har käkat lite. Ska bara blogga klart, sen ska jag möta upp Hanna så ska vi se Prison Break och ta det lugnt!

Har planer på att plugga körkortsteori och fixa PhotoShop imorn så vi slipper denna vedervärdigt äckliga upplösningen på vad jag nu lägger ut! Kvallan, säger jag bara... 






 

Hemfärd!



Idag ska jag hem!

Har inte ägnat mig åt mycket mer än film och musik idag. Internet har varit fucked up här på lanet och jag orkade inte kämpa med att det skulle funka och ladda hela tiden. Så jag har sett två filmer istället. "Center Stage - Turn it up" och "Ten Inch Hero". Båda var bra!

Nu ska ja få i mig nå mat innan jag ringer efter skjuts hem. Puss





Bilder





Foto: Magdalena Olofsson
Redigering: Lovisa Åström





Lan

Sitter och fördriver dyrbar tid på ett lan i Malåvännes nu med en massa svettiga grabbar och skönheten själv, Hanna Norén! Har spelat Robot Unicorn Attack på Facebook och sett Prison Break samt även sovit en timme eller två. Ska försöka göra nån nytta, med antingen projektarbete eller körkortsteori idag. Men det är inte vad man kan kalla arbetsmiljö här inne när alla är vakna. Tur att man har musik att lyssna på i alla fall. Känns skönt att man kan koppla bort allt ljud ett tag och lyssna på de mest underbara ljuden som kan stråla ut till mina hörlurar just nu när jag är i detta skick!

Sofia har tagit körkortet idag, så nu grattar vi henne! Känns dock väldigt dåligt att jag har en lång väg kvar. Har kört fyra lektioner, sen haft uppehåll i fem veckor och knappt börjat med teorin.. Shame on me..








Måndag


Skepp o' hoj!

Efter allt som hänt så kan inte lovet ha kommit mer lägligt! Har planerat in lan nu i början, sen lite jobb och så kanske Magda kommer någon dag! Ska även försöka plugga lite körkortsteori, men sen får jag ta resten av dagarna som dom kommer!

Ska göra mig klar och börja packa snart. Sen möta upp Hanna och handla lite stuffs!







RSS 2.0