<3

 

Har pratat med Fredrik i över två timmar nu. Det bästa på hela veckan måste jag säga. Trots att det var tråkigt att inte jag och Hanna kunde hänga ikväll. Men imorn då jävlar! Då blir det pyssel, gym, Idol, OTH och OSTBRIIIIICKA!


 

 

 

Onsdag

Igår skaffade jag och Hanna gymkort för ett helt år! Känns awesome! Så vi tränade igår, och även idag direkt då vi vaknade. Skönt, men jag känner hur träningsvärken smyger sig på.. Vi har också pysslat och sett One Tree Hill som vanligt. Inne på säsong 5 nu!

Vi har också varit i Ytterberg idag. Men det blev ingen ridning eftersom det var så halkigt. Så vi tog en promenad med hästarna istället. Sen insåg vi att det kanske inte var så himla halkigt ändå. Men vi ville inte riskera någon olycka..

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska bara låta er veta att jag och Fredrik har 7 månader tillsammans idag också! Godnatt.

 

 

Första advent!

Riktigt mysig söndag. Vaknade lite halvtrött av ett sms från Hanna. En stund senare kom hon hit till mig. Vi såg One Tree Hill som vi alltid gör, och pysslade, som vi också alltid gör. Riktigt mys. Börjar dock rinna mot sitt slut snart för min del med pysslandet. Börjar bli klar med det.. Men jag får väl hitta något annat att pyssla med senare då!

Sen for vi och gick en sväng i samhället och kollade i skyltfönstret. Efter det fortsatte vi med det vi är bäst på, och det vi har gjort hela dagen hittills typ ;D Känner mig glad idag!

 

 

Lördag

Har man något att göra hela dagarna så slipper man tänka. Det är precis vad jag har gjort idag - massa grejer!

Pysslat med Hanna, sett One Tree Hill, fixat i rummet och varit ute med kompisarna, sen avslutade vi på Malå Borg. Allt detta var guld värt. Skönt att slippa sitta hemma och sura. Vill inte tänka, kan inte tänka.

 

 

*

'

 

 

Helgen

Hade en urhärlig lördag i Skellefteå! Lunchade med några gamla klasskompisar, shoppade med syskonen och såg även Breaking Dawn med dom och Adam! Guld värt!
Söndagen har bestått av pepparkaksbak, storstädning, ridning, skolarbete och packning. Har hunnit med allt jag ska göra idag och det känns himla bra. Winning!

Imorgon åker jag till Vidsel för att träffa Fredrik <3 så jag kommer nog inte blogga förän jag är hemma på onsdag! Hare gött sålänge ;D

 

 

Finally friday!

Har tränat zumba/gummibandspasset/styrketräning med Fanny idag! Det var fett jobbigt! Har inte hunnit så mycket mer ännu. Men tänkte i alla fall måla naglarna nu! Sen ska jag nog hänga med Kaisa och göra lite ärenden!

Efter det har jag massa andra saker att göra innan kvällen. Då blir det i alla fall Idol hos Kim!

 

 

 

Torsdag

Hello guys!

Idag har jag tränat, städat, pysslat, klippt mig, varit med Kaisa, sett film och hämtat ut mina nya pjuxs! (Som tog 5 veckor på sig att resa till min brevlåda)... Snygga var dom i alla fall! Nu ska jag riiiiita!

 

 

 

Onsdag

Känns som idag har varit ett helt år. Är trött som fan nu! Dagen började med massage, sen fixade jag med massa papper och sökte massa jobb i Göteborg! Blev peppad på att dra dit ett tag och jobba när Johanna ringde och ville ha dit mig igår!
Jag har också pysslat en del. Sen for jag till Ytterberg med Ylwalii! Hur kul som helst att ha en ridkompis! Var inte sista gången kan jag lova! Nu har jag just ätit och ska bara ta det lugnt ikväll tror jag. Måste hoppa in i duschen nu så inte pappa får en allergichock!

 

 

 

Tisdag

Skulle egentligen ut och gå med Kim idag. Trodde det skulle bli av eftersom det var han som väckte mig, alltså var han vaken före. Men sen när jag var redo svarade han inte så då gjorde jag gummibandspasset/styrketräning. Efter det hade han inte heller svarat så då for jag ut och gick själv. Var hyffsat kallt. Eller egentligen var det skönt ute, men jag var på tok för lite klädd. När jag hade gått rundan och var tillbaka i Malå City började det forsa näsblod.. Sprang då in på lillica och stoppade in en toarulle i näsan!...

 

Nu är jag i alla fall hemma. Ska duscha, städa mitt rum och sen ska jag pyssla lite! Kanske rita också!

 

 

 

 

Pyssel

Ikväll har jag pysslat med Hanna. Vi satt i hennes säng och medans såg vi One Tree Hill. Är nu inne på säsong 3. Men än är det långt kvar! Vi måste nog lägga på ett kol så vi inte hinner bli gamla. Vi måste också lägga på ett kol med pysslandet så vi hinner klart nån gång!

Love life!

 

 

*

 

Länkar

Under "Länkar" finns nu min tublr!






Ny vecka nya möjligheter!

Vaknade vid 10 idag. Har inte klivit upp ur sängen sedan dess. Har försökt fixa min tumblr som Kim har tjatat om att jag ska göra.... Började blöda näsblod nyss också! Tänkte att ni ville veta! Ska snart göra nån nytta tror jag. I alla fall kliva upp och äta något. Klockan är ju snart halv ett...
Ska snart fara till Ytterberg också! Hoppas att det inte är så kallt och halkigt....

 

 

 

Hälsat på Fredrik!

Idag är det farsdag. Jag älskar min pappa kan jag ju bara säga då!

Blev lite tårta och presenter imorse till honom och sen bar det iväg mot Vidsel för min del. Även för Kim och Dannes del. Härlig roadtrip med depåstopp på dollarstore där det inhandlades proviant och varsin mössa. Sen körde vi vidare mot skogen. Och då kan jag bara säga till er som tycker att Malå är skogen så då ska ni bara veta... Kom i alla fall fram tillslut, och när vi väl hade kramats och hälsat och allt det där så spelade vi lite bedminton (?) lite pingis och sen blev det lite pizza innan vi sa hejdå till Fredrik och Danne och åkte vidare..
Jag och Kim, geografiker som vi är, hittade ju världens jävla omväg när vi skulle hem också. Så istället för typ 16 mil, som det är från Malå till Vidsel, körde vi ju typ 20 mil. Winning! Men vi är i alla fall hemma nu. Något trötta, något lessa. Men kul var dagen!


 

Gjort lite nytta

 

 

Lördag

Hade rätt kul igår hos Kim. Fick även tårta uppe hos Markus eftersom han hade fyllt år! Blev en ganska tidig kväll för jag for hem typ halv ett. Dom andra ville fara och grilla, men jag var inte så sugen på det eftersom det var så himla kallt ute!

Jag vaknade vid 12 idag av att nån jävla unge körde något som lät som ett tåg just utanför mitt fönster. Men lika bra att vakna då egentligen så jag hinner göra något idag. Vilket jag har hunnit! Jag har gjort klar en skoluppgift som ska vara inne på måndag!


Lightroom

Nu ska jag göra fotbad och fixa mina fötter! Winning!

 

 

Fredag

Inte bra uppdatering. Men igår såg jag film med Kim. Han var dock inte vidare social för han låg och sov hela tiden..

Idag har jag varit ute och gått med Kim, sen har vi solat. Efter det gjorde jag gummibandspasset här hemma sen for jag till Hanna och pysslade!

Ikväll ska vi se Idol några stycken hos Kim! puss

 

 

Torsdag

Vaknade av jävla Kims sms. Men det var kanske lika bra så man får någon nytta gjord idag! Ska kliva upp nu och fara till Kim och käka frukost! Sen ska vi ut och gå!

 

 

Really lost my company

 

 

 

Onsdag kväll

Jag hinner göra så lite på dagarna... I tidigare inlägget hade jag en lista på vad jag skulle göra och tyckte att det inte var mycket alls. Så var inte fallet, självklart. Jag hade tagit mig vatten över huvudet tydligen. Hann i princip med allt utom att träna dock. Men kan behöva vila lite från det idag. Har blivit ganska mycket på sista tiden.. Inte heller kunde jag beställa kläder från Nellys för det laggade typ. Men från gina har jag beställt!

Ytterberg gick väldigt bra! Longerade Banditen och red en sväng med Besta som bara blir finare och finare för varje gång! Hon är så duktig!
När jag kom hem for jag till Pär och såg film! Vi såg "Den där Mary" och fick skratta lite! Ska fara ut och gå med han imorgon!
Nu har jag just fikat lite och ska nog slå igång en film innan jag knäpper igen ögonen!

 

 

YEEY

Vaknade 11 och fikade nyttig frukost. Sen började jag med provet igen. Kunde ju inte nöja mig med godkänt. Har suttit med provet till nu och jag klarade det! Från "OK" till "Bra". Känns dock som att jag har gjort mitt bästa så jag orkar inte sikta på "Mycket bra"..
Har massa andra saker jag också ska hinna göra idag:

 

 

Önskelista

 

Duktig!

For ut och gick 5 kilometer och sen gjorde jag gummibandspasset/styrketräning. Skönt! Efter det åt jag sallad och pratade med Sofia och mamma, som agerade frisör.
Har just handlat med pappa och fick med mig en tidning, inpackning och ett tuggummipaket hem. Winning!
Ska snart göra mer prov tror jag! Om jag orkar... Annars får jag ta tag i det imorgon, vilket troligtvis kommer bli så. För jag sitter och kollar kläder nu och kan inte sluta...

 

 

Tisdag

Vaknade 11 imorse och satt vid datorn en stund. Sen gick jag upp och åt omelett och efter det var det dags för prov! Har just gjort det och det gick väl sådär. Fick godkänt i alla fall! Ska dock försöka göra om det och se om jag lyckas bättre denna gång. Vi har ju 8 försök på oss.. hehe.
Sen ska jag nog ut och gå! Kim ville följa, men jag tror han har somnat om så vi får se. Kan lika gärna gå själv! Efter det ska jag styrketräna om jag orkar!

 

 

Måndag

Ny vecka, nya möjligheter! Eller vad säger vi?
Har varit ute och gått 4,5 kilometer med Kaisa idag. Sen for jag till Ytterberg och gick en promenad med Birk samt red Besta. Det gick superbra!
När jag kom hem åt jag mammas asm lassagne och sen har jag gjort skolarbete. Men jag fattar fan inte Lightroom. Det är supersvårt! Gjorde i alla fall bara halva uppgiften. Ska göra resten sen. Men först ska jag göra prov imorgon..
Väntar på att Kim ska höra av sig snart så ska vi fara och sola. Sen ska jag nog bara ta det lugnt!

 

 

Igår

Vaknade vid halv tolv och gjorde gummibandspasset/styrketräning och lite zumba nästan direkt jag vaknade. Sen var det dags att fara till Ytterberg och hjälpa till att bygga paddocken. Blev dock inte så mycket gjort eftersom stolparna inte var lika långa.

For istället ut med Bandit på en tömkörningssväng och sen hela bergavägen med Besta så hon fick springa av sig lite. Det var himla skoj!

 

När jag kom hem for jag ut och gick med mamma. Det blev kanske fyra kilometer. Sen avslutade vi på kyrkogården där det var massa tända ljus sedan alla helgona. Mysigt men sorgligt.

När vi kom hem var det pizzatime och sen såg jag två avsnitt One Tree Hill innan jag somnade!

 

 

 

 


Söndag

Igår blev det festligheter på borgen och pizzan. Men jag var nykter så jag agerade chaufför! Kändes himla bra! Jag hade superkul ändå!

Vaknade för typ en timme sedan och ska snart träna innan jag ska till Ytterberg med Linn och Wickan klockan två. Vi ska sätta upp staketet i paddocken och sen blir det kanske en ridtur med Magda!

 

 

Lördag

Vaknade typ ett idag! Himla skööööönt att sova ut! Sen ringde Fredrik så jag pratade med han en timme medan jag låg kvar i sängen. Sen gick jag upp och fikade och gjorde lite skolarbete.
Nu ska jag snart ut och gå med Pär!

 

 

Promenad och Zumba!

For ut och gick typ 4 kilometer med Kaisa  direkt efter jobbet, sen när jag kom hem körde jag ett pass Zumba/styrka. Sköööönt! Har precis ätit världens godaste tacos sen väntar hästarna i Ytterberg, Idol och badtunna!

 

 

Fredag äntligen

Mamma väckte mig just nyss. Dags för jobb igen!

Känner att träningspassen igår lönade sig för jag har träningsvärk... Ska snart kliva upp och göra mig i ordning. Idag är det bara öppet till tre men jag vet inte om jag får jobba hela dagen ännu. Ska i alla fall ut och gå med Kaisa sen och så måste jag upp till Ytterberg och mata hästarna.
Off I go!

 

 

 

Torsdag

Efter jobbet for jag till Ytterberg och red en sväng på Besta med Magda och Älva. Det gick superbra tycker jag! Roligt att rida med sällskap också!

När jag kom hem for jag och hämtade medicin på apoteket, köpte en ansiktsmask och sen for jag och Fanny ut och gick. När vi kom hem åt jag omelett och efter en stunds middagsvila gjorde jag gummibandspasset och några andra övningar!
Nu har jag just duschat och lagt mig i sängen. Ska dock inte sova ännu utan ska nog se en film och så skulle Baby ringa snart också!

 

 

Jobba jobba jooobba!

Har jobbat för fullt från klockan nio fram till nu. Sitter hemma på lunch men måste strax kila iväg till arbetsförmedlingen och efter det om på apoteket. Sen blir det ännu mer jobb innan jag ska till Ytterberg och rida med Magda!

 

 

Onsdag?

Har fått höra att det är onsdag idag. Trodde själv att det var torsdag. Känns inte som att det var igår Fredrik for, men det måste ju vara så om det är onsdag idag.. Känns dock som om det var en vecka sen, om inte mer, sen han for.. Saknar han så det gör ont.

Idag har jag jobbat, stenhårt. Var också på massage och det var skönt. Sen for jag och red Besta och hon är bäst. Hon är så himla fin att rida. Typ dagens höjdpunkt, nästan! Denna dags - och alla andra dagars höjdpunkt är när Baby ringer!
Har varit med Hanna ikväll och som vanligt sett lite One Tree Hill. Soft som vanligt! Imorgon blir det mer jobb, sen ska jag se till att träna lite också! Hade ju som kommit igång med det ett tag, men nu var det ett tag sen..

 

 

 

Tisdag

Fick frukost på sängen imorse av älsklingen. Sen har vi bara myst, för han åker snart... Kommer sakna han som fan!

Sex månader i söndags..
Längtar till om sex månader till!

 

 

 

RSS 2.0